Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ?

• @maranty cok tesekkurler, sagolun.

Bu kandirma ve dolandirma konularina ben de onem veriyorum bizim grubumuz acisindan. Eskiden farkli bir duzen vardi, insanlarin birbirlerinden haberleri zar zor oluyordu, dolayisiyla kotu niyetli kisilerin pek cok yeni geleni kandirmasi, dolandirmasi daha mumkundu. Simdi ise dunya daha kucuk, herkesin elinin altinda internet var; facebook var, youtube var, forum var, forum bulusmalarimiz var... Dolayisiyla herkesi kisisel olarak cok iyi tanimasaniz da, hem sosyal medyadan hem de farkli platformlardan asinalik gelisiyor. Boyle durumlarda kandirilma ve dolandirmanin onune gecmek daha kolay olur tabii ki, ben de bizim forumda "kandirilma", "dolandirilma" iddialari olunca ivedilikle bu konunun ustune dusuyorum.

Ayrica sosyal hayatta karsiligi olan boyle sosyal platformlarin da bir nebze kotu niyetli insanlari caydiracagini dusunuyorum. Buradan cok goz onunde olup insanlara yardimci olan kisilerin boyle niyette kisiler olmadigini dusunebiliriz, cunku insanlari kandirsalardi bu tur iddialar hemen duyulurdu.

Tabii bu ortami korumak icin herkes elinden geleni yapmali.

• Belirli bir samimiyet çerçevesi oluşmadan -daha gitmeden - ben de çok fazla yardım etme/alma taraftarı değilim. Sözün meclisten dışarı olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.
    Tam yeri mi emin olamadım ama herkese öneririm -ara sıra açıp izliyorum-: Banker Bilo

• @semavi abi takma o şahısları inan o insanlardan heryerde var bırak göç etmeyi mahalle değiştirdiği için yardımcı olduğun kişiler isleri bitince selamı sabahı kesiyorlar. Bizde kendi kendimize diyoruz ki bir insan türü daha gördüm . Büyüklerimiz boşuna demediler . Para değil insan biriktir diye . Eskilerde insanlar onlara yapilan iyilikleri guzellikleri unutmazmis, simdiki zamanda cogu sey cikar kokuyor.
    Her yardıma ihtiyacı olana yardım edemeyiz ama yardim ettiğimiz 10 kişiden birini kazanabilirsek bile bu bizim için çok büyük bir kazançtır. Hele ki tamamen farklı bir kültürde iken . Gün gelir abi dara düştüğünde daha sen yardım istemeden o kazandığın insanlar yardıma koşar ( ben çok idealist ve romantik biriyim öyle olur diye umuyorum ) . Sen yeterki sıkma tatlı canını .

• Öncelikle ansiklopedi tadında düzeyli bir foruma sahip olduğumuz için emekleri geçenlere çok teşekkür ediyorum. @semavi sizin youtube videolarınızdan ne kadar samimi ve kaliteli biri olduğunuz belli oluyor. Fakat nedense bazıları naif insanları sömürülecek enayiler gibi algılıyorlar. En çokta enayi yerine konmak insanı incitiyor. İncinmekte haklısınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bahadır17 yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:

Öncelikle ansiklopedi tadında düzeyli bir foruma sahip olduğumuz için emekleri geçenlere çok teşekkür ediyorum. @semavi sizin youtube videolarınızdan ne kadar samimi ve kaliteli biri olduğunuz belli oluyor. Fakat nedense bazıları naif insanları sömürülecek enayiler gibi algılıyorlar. En çokta enayi yerine konmak insanı incitiyor. İncinmekte haklısınız.

Tesekkurler guzel dusunceleriniz icin...

Artik cok netiz bu konuda...

Sorgulamaya kalkan yada bize karsi guvensiz yaklasanlar ile kesinlikle vakit kaybetmiyoruz... Sunu diyebilirsiniz, siz kimsiniz ki size guvenecegiz... Bende aynisini diyorum, guvensizlik varsa karsilikli vakit israfi neden?

Gecen gun bir arkadas geldi... Geldigi gece ona onden tuttugumuz housa yerlesti... Bir tanidigin eviydi, kendime tutsam o kadar pazarlik etmezdim sahsen... Ev sahibi de cok sahiplendi arkadasi sagolsun. cocuklarinin okuluna kadar elinden geldigince ilgilendi... Eskiler guvenilir yada nreferansli kisiler bulunca yardimci oluyor vakitte harciyor yeni gelenler icin... Ama direk iletisime gecmeye cekiniyorlar... Benim gozlemim bu yonde...

guzel bir aile daha kazandik... Gerisi bos laf...

Son gunlerde yayinlanan bir cok videonun temelinin 'yanlizlik, arkadassizlik yada ortama ayak uyduramama' temelinde cekildigine sahit oluyoruz... Bana gelen yorumlarda da goruyorum bunu... Burasi yanliz olursa cekilmez gercekten...

Bu arada araba konusunda lafın gelişi yardımcı oluyorum yazsamda o benim işim artık. Yani az yada çok karşılığını alıyorum... Onun dışındaki şeyler için yardimci olmak sözünü kullanmak tam anlamıyla doğru oluyor... Yani bu konuda açık olmak gerekiyor... Karşılığı alınan şeyleri yardım gibi göstermek hoş olmaz

• @semavi ben evliysen ve eşinle iyi arkadaşsan yalnız olmanın sorun olmayacağını düşünüyorum. Yanlış mıyım. Yani yinede zor mu

• @dv2020lot yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:

@semavi ben evliysen ve eşinle iyi arkadaşsan yalnız olmanın sorun olmayacağını düşünüyorum. Yanlış mıyım. Yani yinede zor mu

Kesinlikle bu en önemlisi ama yine de eşlerin bile bazen farklı şeyleri farklı kişilerle paylaşması gerekiyor...

Ama eşin ile gerçekten iyi isen sorunun çoğu cozuluyor aslında... Diğer konuda yazımda belirtmiştim bunları :)

• @semavi forumda yeniyim görmemişim :)

• @dv2020lot yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:

@semavi forumda yeniyim görmemişim :)

Bir daha olmasın. Kufrederiz :)

• @semavi 🤣

• Bizim forum ailesi diyeyim ki gerçekten öyle görüyorum, bambaşka. 39 yaşındayım kendimi bildim bileli rüyalarımda Abd var. 16 yaşımdan beri hep aklımda ama hayat hep durdurdu birşekilde. Bu sene hayata bir dakika sen dur dedim ailece başvurumuzu yaptık. Onca forum site dolaştım Aklımda ki tüm sorulara, en içten en yaşanmışlıklarla dolu tecrübelerini kişisel günlük tutarcasına buraya aktaran sizler cevap oldunuz. O kadar sıcak ve samimi buldum ki sizleri, çıkarsız karşılıksız bir şey görmediğimiz ülkemizde, böyle kişiler insanlar da varmış ama denk gelemedik dedim. Kısmet Abd vasıtası ile sizlerle tanışmak varmış. İnsan, bilgi, tecrübe paylaştıkça var oluyor. Ne güzel insanlarsınız. Hepinizin işi, gücü, hayatı rast gitsin. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sayenizde bilmediklerimizden artık korkmuyoruz. Korkacak bir şey olmadığını gösterdiğiniz için teşekkürler. Bizlerde umarım bu tecrübeleri badiresiz atlatır oralara kadar geliriz.

• @semavi tesadüfen buradayım uçak bileti bakarken kayıt oldum ve bu yazınızı gördüm.youtube sıkı takipçinizim.inanın her iki taraf içinde zor ama asıl zor olanı sizin gibi iyi niyetli yaklaşanların karşılıgında olumsuz davranışlar yaşaması.inanın sizi anlayabiliyorum.ama bir şeyler söylemeden geçemeyeceğim:
    Ankarada yaşıyorum eşim ve kendime ait şirketlerimiz var ayrı sektörlerdeyiz.Uzun zamandır ufak ufak araştırıyorum Amerikayı (yatırım amaçlı).eşimde benim fikrime katıldı artık,yani o benden daha çok istemeye başladı sanki.neyse biz vizelerimizi aldık 5 yaşında da oğlumuz var bi gidip görelim neymiş bu Amerika dedik karar verdik.agustos gibi 15 günlüğüne oralardayız kısmetse.neyse bugüne kadar araştırdıgım tüm video blog v.s. yazılan söylenen hep şuydu sakın türklere güvenmeyin!yahu 1 2 3 hepsi böyle diyor Allah Allah dedim ve tırstım sebebi şu:neden böyle diyor hepsi?demekki herkes birbirini kazıkladı dedim:( ürktüm ve üzüldüm inanın...biz yahudi arkadaşlarla ticaret yapıyoruz burada ve inanın adamlar o kadar bağlılar ki birbirlerine 5 kuruşu bile pay ediyorlar kendi aralarında ne bilim böyle bir sistemleri var...ya biz?inanın anlıyorum sizi ve sizin gibi insanları biz burada bile yaşıyoruz o durumları...lakin biz asla vazgeçmeyeceğiz iyilikten lütfen sizde vazgeçmeyin...sizin o naif konuşmalarınızdan anlaşılıyor yüreğiniz.umarım herşey herkes için güzel olur.saglıklı ve mutlu günler

• Yasaklı

@birumut kesinlikle haklısınız o arkadaşları buraya yönlendirin yazılanları ben de okudum gayet de acımasızca sanki kendileri aynı yollardan hiç geçmemişler gibi... :((

• Yasaklı

@birumut yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:

@saulgoodman linki atamıyorum ama facebook ismini vereyim isterseniz bakın Turk in houston

Turks in Houston . Yöneticisi ve sahibi çok hanımefendi bir insandır Alyson (Aysun) Dickens.

• Yasaklı

@semavi yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:

Forumda yazdigimiz ve videoda cektigim icin ulasan cok kisi var...

Gecen bir whatsapp grubuna girdi birisi... Adres yokmus gosterecek... Birileri eklemis, dedim herhalde duzgun bir kisidir... Verdim adres... aldi ve gruptan cikti... Sonra bir yerde daha takilmis, beni gruba eklermisin diyor... Konusma tarzida Kardesli falan... yasi sanirim 22 falandir... Bu cok ufak ve ucuz bir ornek... Dusunun insanlar 3 kurus menfaat icin neler yapabiliyor...

Buyuk vaadler verip, hallederiz diyenler daha cok seviliyor ama :) Cunku millet olarak seviyoruz boyle seyleri... Bir seyi tartisarak yada ikna ederek dogruya gitmek yerine ben boyle diyorum demeyi daha cok seviyoruz..

8 ayda ev aldik, aman allahim... Mevcut hukumet bu kadar muhalefet ile karsilasmamistir... Kredi karti cikarma vs saymiyorum bile...

neyse ya... gerildim yine :D

biraz çekememezlik de var @semavi . Şahsen ben çıkar da Houston a gelirsem siz ve bir kaç kişiden yardım isteyebilirim, sizlerle ailece dostluk kurmak isteyebilirim. Kaliteli ve iyi insanlar oldugunuzu düşünüyorum ve öyle insanlarla dolu bir çevrem olmasını istiyorum Tr de de seçiciydim orada da seçici olacagım. Ama anladıgım şu ki insanlar genel olarak birbirine çok mesafeli şüpheci ve tedirgin. Bu biraz kendi olgunluklarına erişememiş olmalarından kaynaklanıyor.Yani kıskançlık haset vs duygularını yenememelerinden... O nedenle ilk başta bir acaba oluşuyor herkesin kafasında birbirine karşı zira aynaya bakan aslında kendini görüyor... Onun için sabır sabır sabır diyorum ben :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Türklere güvenmeyen diye genelleyenler kendi guvenilmezliklerini de ilan etmiş oluyorlar...

Kodlarimiza işleyen bazı tutumlar ABD de tutmuyor... Ton farklılıkları yanlış anlaşılmaları çoğaltıyor... Buna rağmen genelleme yapılmamali...

Bir arkadaş çok ucuz araba sordu... Bütçesi çok düşük. 1000 dolar anca. Bulamadım. Facebook'ta konu açmış... Keşke yardımcı olabilsek ....

Başka bir arkadaş altına ABD de olsam ben yardim ederdim siz nasıl insanlarsınız falan....

Halbuki Türkiye den de çözebilir bu durumu 3-5 dolar göndererek :)

Yani gereksiz genellemeler ve tepkiler insanların enerjisini alıyor ve ben neden muhatap olayimki bu sözlerle diyebiliyorlar...

• @dv2020lot ilk etapta eşlerin birbiriyle uyumlu olması kesinlikle çok önemli fakat orta ve uzun vadede @semavi arkadaşımıza katılıyorum. Eşlerin dertleşebileceği dostlarının olması evliliğin de nefes almasını sağlar diye düşünüyorum.

• Bana kalırsa coğrafya,alt kültür, kanun vb. şeyler istediği kadar değişsin insanın içi neyse her yerde aynı düşünür, hisseder. Videolardan, forumdan, birebir görüşmeden kimin ne olduğu zamanla ortaya çıkıyor zaten. Bir insan ne kadar rol yapabilir ki bir yerde mutlaka patlıyor. Amerika' da Türklere güvenmeyin diyen adam bir şekilde kendi de güvensiz işler peşinde koşmuştur diye düşünüyorum. Çünkü iyi insan başına kötü bir şey gelse de iyi olmaya ister istemez devam eder, iyilik de kötülük de huydur. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın temennisiyle :)

• Yasaklı

maalesef bizim insanımıza mı has bilemiyorum insanlar okuma özürlü anlama özürlü gibi hareket ediyorlar(öyleler demedim öyleymiş gibi yapıyorlar) mesafe koyabilmek adına kendini güya koruyabilmek adına üşeniyorlar okumaya anlamaya anlarsa bilirse es geçemeyecek çünkü biliyor bunu... Bu tutumu çok yalnış ve zaman kaybı olarak görüyorum.. Ama böyle işte. Bazı insanlar böyle işte. Allah selamet versin...

• Tüm yazılanları tek tek okudum. Söyleyecek tek bir söz bulabildim konuyla ilgili, ''Allah herkesi kendi gibiler ile karşılaştırsın''.

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    2k
    7 Oy
    2k İleti
    208k Bakış
    salih atillaS
    herkese selamlar 11 mayıs 2026 tarihinde 3 defa kesin yerleşme niyetiyle şikago havalimanından abd ye giriş yaptım her green kartılıda olduğu gibi kafamda kurduğum sorular bu sefer abd den 11.5 ay ayrı kalmıştım süre çok uzundu. ben 2024 talihlisiyim 2024 eylül ayında ilk girişi iowa eyaleti fairfield kasabasına yaptım 15 gün kaldım geri döndüm bize yetişmedi döndükten bir kaç gün sonra green kart geldi ama bana ve eşime ssn gelmedi 2025 yılı mayıs ayında 8.5 ay abd ayrı kaldığım süre sonunda şikagodan giriş yaptım sadece neden bu kadar ayrı kaldın diye sordular yazılı olarak işlerimi tasfiye ettiğimi mali müşavir olduğumu vs beyan ettim ve giriş yaptım oradan iç hat uçuşuyla iowa eyaleti des mioines şehrine geldim 15 gün kalabildim çünkü verilecek beyanlar ve işler vardı sonrası işleri azaltmak danışmanlık seviyesinden bırakmak ve abd takip edilecek şekle getirdim bu arada zaman geçmiş 11.5 ay abd den ayrı kalmışım bu sırada sayın gucarslanla irtibatim oldu onla konuştuktan sonra 11.5 ayı nasıl savunacağım konusunda makul gerekçeleri sıralayan mümkün olan en kısa savunma yazımı hazırladım ihtiyaç olursa gösterecektim şükür olmadı hatta pasaport memuru soru bile sormadı finişh dedi giriş yaptım iç hat seferi ile des moinese uçtum şimdi burada özellikle belirtmek isterim abd 6 aydan fazla ayrı kalma konusu çok döndü ben ilkinde 8.5 ay ikincide 11.5 ay kaldım hiç bir sorun yaşamadım belkide bu benim şansımdı iyi niyetli memurlara denk gelmişimdir DES MOİNES GÜNLERİM des moines havaalanında beni burak ve umut karşıladı ben burakla kalıyorum ilk iş büro işlerini yapmak için düzeni kurmak ayrıca yılan hikayesine dönen ssn işini halletmek ssn için ofise gittiğimde kapıdan girdiğimde kosova priştineli hemşerim görür görmez my friend diyerek karşılaması çok duygulandırdı anneannem kosova priştinelidir. 1 yıl sonra bile hatırlaması güzeldi bize bilgi verdi elinden geleni yaptı ama memurun karşısına çıktığımızda hiç başvuru olmadığı söyledi bakmadı bile yalancı 20 gün sonraya randevu oluşturduk ne ssn miş dedim ben bu işi türkiyede 10 saniyede sistemden alıyordum sonrasında bir sürpriz eski çalışma arkadaşım bir dönem ortağım olan süleyman muhlis aradı bileti aldım bende geliyorum dedi ertesi gün attığım konuma göre kapıda bitti ama talihsizlik yaşamış yolda cüzdani düsürünce kimlik ehliyet ve parasını kaybetmiş pasaportu kaybetmemiş araba kiralık yaptık bir program ssn randevusu gelene kadar çıktık kısa bir abd turuna önce minneeapolise polis karakoluna gittik orada kayıp ile ilgili ifade verdik bir sonuç çıkmadı ama polis memuru aracı kullanabileceğimizi söyledi bize kartını verdi sıkıntı olursa tel aramamızı istedi sonrası atlanta ya doğru yola çıktık atlantada bir gece kaldık çok tedirgin oldum kaldığımız bölge çok güvensiz olmalı ortalık evsizlerle doluydu oradan sout carolina myrt beach geçtik orada bizi erhan bey karşıladı oda bizim gibi green kartlı güzel bir türk kahvaltısı yaptık sonrası arabasıyla şehir turu attırdı kendisine teşekkür ediyorum iki gün otelde kaldık abd folk müziği yapan bir barda takıldık eski günler gözümüzde canlandı denize girmek istedim ama çok dalgalıydı uzaktan baktım tekrar yola çıktık north carolina carry doğru orada benim gibi mali müşavir olan arkadaşım mehmet i 2 yıl sonra görecektim üstadımın attığı konumdan direkt evine gittik özlemişiz ankarada sağlık ve mülakatta 2 günümüz geçmişti sofra hazırdı muhabbet ettim değerli eşi ile benim hanım zaten ankaradan tanışıyor telefonda muhabbet ettiler sonra üstad bize carry turu yaptırdı ben caryy çok beğendim benim ortağın plak sevdası vardı biraz uzaktı ama üstad bizi oraya götürdü bizim ortak abd ilk alışverişini plak alarak yaptı biz caryy de bir gün fazla kaldık ben istedim daha iyi görmek için bu arada serkan a söz sana gelemedik ama telafi edeceğim daha kuzeye çıkıp benim ortağın yakınları filedelfiyadaydı oraya gitmeliydik zamanımız kısıtlıydı son gün üstad bizi bir lokantaya götürdü türk usulü yemek güzeldi sonrasında cafede kahveleri içtik ve geçici olma koşuluyla yolumuza devam etti yolumuz baltimordan geçti hiç durmadan devam ettik sakat bir yer filedelfiyaya geldik ortağım ziyaretini yaptı artık des moinese geri dönüş yoluna girmiştik bu yolculuk belki çok erken oldu ama çok gezenin çok bildiği konusunun doğru olduğunu gördüm abd ye bakış açımı değişmişti ortağımı türkiyeye yolcu ettikten sonra ssn randevusuna gittim memur geçen seneki başvuruyu gördüğünü ssn numarasını olduğunu ekranda gördügünü söyledi bir kağıda yazdı numarayı verdi 10 gün içinde posta ile geleceğini söyledi geldi ve aldık türkiyde 10 saniyelik işi burada 1 ayda halledebildik bunada şükür. Böylece sıra ehliyete gelmişti bu konuda iowa zor bir eyalet sınav ingilizce ve tercüman yok 25 soru soruluyor 20 doğruyu bulduğunda sistem kendini kapatıyor yada 6 yanlışta kalıyorsun gene kapatıyor ben kitapçığı türkçe okudum ve önce sitesindeki soruları defalarda türkçe cevapladım sonra aynı sorulara ingilizce çözerek devam ettim hazır olduğunu hissettiğimde 1 temmuzda sınava girdim çalıştığım hiç bir soru çıkmadı başlangıçta taktik hatası yaparak 9 doğru 3 yanlıştayken nasıl olsa kaldım diyerek soruların hepsini görmeye garanti gördüğümü işaretlemeye kalanını skip etmeye başladım böylece işin sonunda 19 doğru 4 yanlış 2 skip te tabloya kaldım 1 doğru yaparsam geçecektim 2 soru içinde trafik levhasını seçtim belki 10 dakika düşündüm tercüme ettim olumlu olumsuz mu diye soruyu analiz ettim ve işaretledim ekran da 19 doğruyu gördüm ekran kapandı halbuki 1 soru daha hakkım vardı kötü bir başlangıç yapıp1 soruyla kaçırmak beni yıkmıştı kalktım yerime oturdum bu arada benim işleri takip eden hemşehrim dediğim boşnak memur çalıştığı bankodan işaret yapıyor beni çağırıyordu tebrik etti 20 doğruyu bulduğum için ben bu sınavı a2 ingilizce siyle geçtim konuşmakta sıkıntılıyım ama okuduğumu anlamada çok daha iyiydim birde şunu söylemek isterim osmanlı bakiyesi kosova bosna hersek hele ki yakınlığınız varsa hemşerilik abd de geçerli şimdi araba bakıyorum bu ay sonuna kadar direksiyona sınavına gireceğim ehliyeti aldığım gün abd geldiğim gündür şimdilik turistim sevgiler saygılar
  • Amerika'da Polis, Asker olmak

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    3
    -4 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    polislik icin de link surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1406/abd-de-polislik forumda basit bir arama bile yapmadan yeni baslik olusturmayin.
  • Turist vizesiyle ABD'ye girip kaçak yaşamak

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    28
    1 Oy
    28 İleti
    19k Bakış
    crazycellsC
    Ercan Bey zaten ettigi kufurlerle amacini belli etti sanirim. Forumda sinkafli kufur kesinlikle kabul edilebilir degil, o nedenle kendisi forumdan cikarilmistir. Bu konuyu sanirim her acidan kapatabiliriz. Zaten ABD'de yasal statuye sahip olmadan yasamak hic kimseye tavsiye ettigimiz ya da destekledigimiz bir fikir degil. Ozellikle Turkiye'de yasayan kisilere verilebilecek en iyi ornek su an Turkiye'de bulunan Suriyelilerdir sanirim, yasal olarak hukumet tarafindan alinmalarina ragmen cektikleri ve yasadiklari ortada... Bir de bunun hukumet tarafindan desteklenmeyen seklini dusunun. ABD hukuk ulkesi oldugundan, kacak olsaniz da bazi haklariniz kesinlikle oluyor, ama bu sizi yaniltmasin. Benim gorebildigim kadariyla insanlar kacak olarak ABD'de yasamis fakat daha sonra cok sansli bir sekilde ABD vatandasi ile evlilik yapip yasal statu kazanan kisilerden oldukca etkilenip, kacak yasamanin rahat oldugu fikrine kapiliyor. Oysa sizin gordugunuz, artik illegal statuye sahip olmayan ve cok sansli olan birisi.
  • ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    132
    2 Oy
    132 İleti
    16k Bakış
    Henry bloorH
    @valour rendering ,cad ,auto desk vs iyiyseniz is cok hele birde burda okursaniz 5 sene icinde iyi bir planlama ile guzel yerlere gelirsiniz.Dedigim gibi land of opportunity. AMA sunuda unutmamak lazim amerikada sozlesmeler at will yani isverende sizde istediniz zaman çıkabilirsiniz. Adam durduk yere atabilir .Bunuda goz onunde bulundurun.Ben sizin yeriniz olsam mock bir resume hazirlayip hatta linkedn bile indeed uzerinden islere basvurup mulakatalara girerdim.Bir hafta sirf ny bolgesi oteki hafta Texas boyle boyle kafamda bir plan yapardim.Su anda buyuk kriz var ama amerika en az etkilenen bir ulke.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k