@Savage, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
Herkese merhabalar, durdurulma kararindan dolayi mulakata katilmayan var mi acaba? Ben sahsen zaman cok daraldigi icin motivasyonumu kaybettim ve eger durum normale donmezse agustos basindaki mulakatima katilmayi dusunmuyorum. Zaten aylardi bir belirsizlik icindeyken bir de saglik muayenesi ve mulakat icin bostan yere binlerce dolar odemek zoruma gidiyor. Genel olarak ne dusunuyorsunuz acaba, benim gibi dusunen kimse var mi diye merak ettim. Selamlar.
Mülakata katılmanız yine de en doğrusu, ha ben bu yılın büyük kısmının ve önümüzdeki yılın DV açısından kayıp bir yıl olduğunu, çok ekstrem politik bir gelişme olmazsa pause'un kalkmayacağını düşünenlerdenim. Lakin toplamda kişi başı 800 1000 USD gibi bir masrafın elinize gelen bu fırsat ve az da olsa %10 bir ihtimal için bile çok büyük bir para olmadığını düşünüyorum. Şuan ABD Hükümeti nezdinde kararlar çok anlık ve fevri alınabiliyor, tamam ihtimal az ama her an her şey de değişebilir.