(H1B) Çalışma Vizesi
-
@einstein Close - Start application istediğin kadar yapabilirsin. Su an TRdesin ama resident olarak US degil misiniz hali hazirda?
-
@farmel Yok benim ikametgah şu an Türkiye, hali hazırda B2 vizem vardı. Bu sebeple ANK 2 seçiyorum ve halen no slots available :(
-
@Sabri-Can-Yılmaz Ben O1 için ANK2 ile devam ettiğimde bu soru çıkmadı. Interview waiver ile ilgili bir kaç soru çıktı onlara da No dedim genelde. Ama halen no slots available.
-
@farmel 23 Temmuz'dan beri takvimi goruyorum, her gun ve gun icinde tekrar tekrar girmeme ragmen soylediginiz tarihlere hic denk gelmedim. Insallah ilerleyen gunlerde bir degisiklik olur.
-
@einstein Hadi ya bu durum cok sikinti olmus. Elciligi arayip gorusebildiniz mi randevu icin?
-
@farmel @kutupyıldızı Merhaba, başvurular yapıldıktan sonra premium alabiliyor muyuz?
-
@NURAY-ÇAKMAK Petition sureci basladiktan sonra da premium yapabiliyorsunuz
-
edit: Agustos sonunda vizem bitecegi icin emergency basvurusu yaptik ve 28 Agustos icin gun verdiler.
-
Merhaba, H1B vize randesu icin Ankara mi Istanbul mu onceye randevu veriyor, bu grupta bilen var mi? DS 160 i tamamlamadan once bekleme sureleri benzer mi anlamak istiyorum. Tesekkurler!
-
@tubaoz genelde Ankara istanbul' a gore erken randevu verir.
-
Arkadaslar selam, su an H1B icin en yakin randevu nerde? En son alan birileri varsa bilgilendirebilir mi? (Tercihen Ankara)
-
Eylul 21 gecerli olmak uzere, H1B vizelerine $100k ucret getirildi. Baskan Trump kararnameyi imzaladi.
-
Arkadaşlar H1b vizem görüşmede onaylandıktan 18 gün sonra issued oldu. Teslimat seklini premium delivery seçmiştim ayni gün [email protected] dan UPS takip kodu geldi. Fakat 4 gündür haber yok. Elçiliği arıyorum, bizden çıktı diyor. UPS’i arıyorum henüz teslim almadık diyor. Çok saçma bir durum var ortada. Benzer durumda olan var mı? Ne yapmak gerekir bilen var mı?
-
@Sabri-Can-Yılmaz Merhaba!! Problemin cozuldugune cok sevindim. Bende benzer bir durum icerisindeyim. Acil randevu talebim onaylandi fakat takvim de hic yer acilmadi ve acil randevu talebinin gecerlilik suresi doldu. Bunun uzerine, destek ve geri bildirim menusunden ayrica bir yardim talebinde bulundum. Fakat bunun uzerinden 1 aydan vakit gecti ve yardim talebi hala beklemede. Siz, durumu nasil cozebildiniz? Tecrubenizi paylasabilirseniz cok sevinirim
-
@kutupyıldızı Selam! Acaba su an en yakin H1B vize randevusu Ankara icin hangi tarihlerde var, ogrenebildiyseniz eger paylasirmisiniz?
-
@atlantis4 şu an en yakın randevu 10 Mart 2026 gözüküyor ben kendi ekranımdan bakınca böyle görüyorum.
-
@kutupyıldızı
Cok tesekkurler! Ankara icin mi? Birde Ank.8 mi sectiniz application yaparken? Ben Ank.8 sectim ve su an bana en erken h1b randevu tarihi Ekim 2026 gosteriyor -
@atlantis4 ANK.2 sectim ben. TR de yerlesik yasayan ve TR vatandasi olanlar icin sanirim ANK.2 sectiriyordu sadece oyle hatirliyorum
-
H1B vize başvurusu için nasıl sponsorluk bulabiliyoruz? 10 yıllık makine mühendisiyim otomotiv sektöründe çalışıyorum. C1 seviye ingilizcem var. Başvuruları nasıl yapıyoruz? Biri süreci detaylı anlatabilir mi rica etsem?
-
@zencipsikiyatr internette birçok ilan var ama hiç olumlu dönüş alamadım başlık sponsorship ama sorularda çalışma iznin var mı ileride sponsorluk gerekecek mi diye soruyor millet nasıl buluyor bilmiyorum en çok apple meta gibi büyük teknoloji şirketleri veriyor gösteriyor da seçmece adam alıyor onlar da neye göre seçiliyorlar bilmiyorum varsa bu işin bir yolu ben de öğrenmek istiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum