Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Seyduna Temmuzu bitirdik hala Mülakat mektubu yok şaka gibi sizin sürecinizi ben ağzım açık izliyorum bir yandanda korkuyorum Mayısın sonunda DQ Aldığınızı düşünürsek 2 Aydır daha mülakatı atamadılar bugün Mülakat atsalar muhtemelen 1.5-2 ay sonrasına vericekler devasa bir zaman kaybı O-O

Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ya

• @Hakan-Türkoğlu Randevular bu aralar geç geliyor Mayıs ayında DQ Olan kişilerde henüz alamadı Expedite talepleri sanırım Bir kişi okumuştum grupta expedite alabilen. Hayırlısı diyelim umarım yakın zamanda mülakatınızı alabilirsiniz ama inquiry göndermenizi tavsiye ederim.

Bu arada benim sürece yeni başladığım gün ile sizin DQ Almanızın aynı gün olması şaka mı iyi rastlantı olmuş benim başladığım gün siz bitirmişssiniz haha umarım iyi haberlerinizi alırız hocam

• @Ekto-Oktan valla sorma, normal şartlarda Ağustos ayına uçak bileti almıştım, sağlık muayenemi olmuştum, interview de ne konuşuruz onu araştırırdım ama sinirlerim yerle bir, toplanıp dua mı etsek küfür mü etsek bilemiyorum :D

• az once expetide basvurumuza red geldi arkadaslar bilginiz olsun, davaniz suan gorusme randevusu bekliyor dedi ankaraya yolladik belgelerinizi top ankarada diyorlar kisacasi,bu isi nasil daha fazla hizlandiracagiz, umarim konsoloslukta ogretmenler gibi yaz tatili muhabbeti yoktur insallah yoksa eylulde randevu dagitacaklar

• Arkadaşlar nihayet bugün ceac statüm issued oldu. Mülakatta joint sponsor yetersizliği yaşamıştım yeni sponsor evraklarını yükleyip pasaport gönderdikten sonra sürecim olumlu sonuçlandı. Mülakat sonrası inanılmaz stres ve hayal kırıklığı ardından vizemi aldım. Umarım herkes en kısa sürede vizelerini alır. Hepinize çok teşekkür ediyorum

• Ya gorusmeye giden bi arkadas onay aldiktan sonra hayrina sorsa neden randevu alamiyoruz aylardir :)

• @seda-2 aşırı derecede yoğunlar çok kalabalık özellikle yaz dönemi şu an.

• @Alfa-Centauri Tebrikler!

Sanırım bu hafta Mayıs ayında Temmuz için randevu maili herkesin görüşmesi bitiyor ve buradan gördüğümüz kadarıyla Ağustos için kimse randevu almamıştı. Umarım bu bizim için bir alan yaratır ve randevu mailimizi alırız.

• 2024 te mayısta dq olanlara Kasımda Aralık ayı için randevu verilmiş :( cidden böyle olursa çok kötü olur :( Bi an önce vermeleri lazım . Toplu mail mi atsak ne yapsak, bende inqury verdim otomatik cevap veriyorlar bekle diye.

• @burak2344 selam bunu nereden öğrendiniz

• @rock eski sayfaları okudum 560 570 leri

• @burak2344 anladım bende 2023 yılında baktığımda mayıs dq ağuatosta mülakats girdi ve eylül de sanırım her sene değişiyor

• @burak2344 Nereye yazdınız? NVC'ye mı yoksa büyükelçiliğe mı?

• @usernamewastaken nvc

• @Alfa-Centauri Sizin adınıza çok mutlu oldum. Tebrikler ☺️

• @Alfa-Centauri Hocam çok çok hayırlı olsun Şimdiden amerikadaki yeni hayatınızda sizlere başarılar dilerim yurt dışına çıkış harcı gibi bir sürü konuyu sizlerden dinlemek istiyoruz ek olarak. Gördüğüm kadarıyla IR1 Almışssınız ki benimde hayalim bu IR1 alana kadar o ülkeye girmeyeceğim resmen koydum kafaya hayırlısı diyelim yeni hayatınızda başarılar diliyorum şans sizinle olsun :four_leaf_clover:

• @Turhan-0 @Ekto-Oktan teşekkür ederim. Evet IR-1 aldım 3 yılı aşkın süredir evliyim eşimle biraz geç başvurduk. Yurtdışı çıkış pulu ödemenize gerek yok çünkü immigrant visa. Yine güncel gelişmeleri paylaşacağım

• @Alfa-Centauri hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Başarılar yine hayatınız da, geç olsun güç olmasın. Pasaportunuz elinize ne zaman geçecek yada geçti mi ?

• Arkadaşlar dün ceac issued olmuştu akşam hem VFS Globalden mail geldi hemde usvisascheduling mail geldi pasaport teslimine dair. Bu arada Ankara VFS Globalden randevu almadan teslim yapmıyorlar bilginiz olsun randevuyu gelen mailin içinde link var oradan alıyorsunuz. Bu arada randevu alınca QR kod çıkacak Screenshot alın muhakkak o olmazsa teslim etmiyorlar ve bir daha alamıyorsunuz QR kodu saçma olmuş.

Ben vizemi yarım saat önce aldım. 9:30 da açıyorlar. IR-1 olarak aldım vizeyi. Umarım herkes en kısa sürede bu uzun ve zorlu süreci bir an evvel tamamlar.

• @Alfa-Centauri Merhaba çok gereksiz bir soru olucakta hocam Vize etiketi nasıl ABD hükümeti vize etiketlerini yenilemişti

Resimdeki gibi yeni vize etiketi ile birlikte geliyor göçmen vizeler yoksa hala eski etiket mi? Bilgi verirseniz sevinirim ^^

JPEG görüntüsü.jpeg

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k