Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Houston Kiralık Apartman (Sublease)

Emlak
1 1 178 1

• Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle , aramızda yakında Houston'a gelmek isteyen ve ev konusunda sıkıntı yaşayan varsa Aralık ayı ortasına kadar kontratım olan 1+1 daireyi sublease etmek istiyorum. İş nedeniyle başka bir şehre gideceğim için evim boş olacak çok uygun fiyata yardımcı olabilirim.

Benzer Başlıklar

• Chicago Merkezde Stüydo Apartman Sublease

Emlak
    1
    0 Oy
    1 İleti
    151 Bakış
    veliV
    Merhaba Herkese, Chicago merkezindeki stüdyo apartmanımı sublease ile kiraya vermek istiyorum. Sublease edecek olan kişinin minimum 625 kredi skoru olması gerektiğini belirtti apartman yönetimi. Benim kontratım Kasım 2024'te bitiyor. Zillow, apartments.com gibi siteler var, bunun dışında sublease ilanı için bildiğiniz uygun siteler var mıdır? Burada ilgilenen arkadaşlar olursa da bana özelden yazabilirler. Apartmanının yeri toplu taşıma için çok uygun, araba gerektirmeyecek bir yerde. Trump binasına 4 blok ötededir.
  • Massachussets'de kiralık ev

Emlak
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    B
    @civilengineer_83 Allah kolaylık versin. Umarım gönlünüze ve bütçenize uygun güvenli bir yer bulursunuz.
  • Kolay bir şekilde kiralık ev bulmak için en doğru site hangisi?

Emlak
    8
    1 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    ayvalik10A
    @kürşat yazdığım sitelerde max price 800 dolar bedroom 1+ seçince çıkıyor
  • Amerikada Kiralık ev hakkında

Emlak
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    ayvalik10A
    https://www.youtube.com/watch?v=cr_EtUH6arQ
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k