DV2025 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Çok eşlilik, 4 Ekim 1926 tarihinde yürürlüğe giren 743 sayılı Türk Medeni Kanunu (TMK) ile birlikte Türk medeni hukukunda yasaklanmıştır. Mülakat esnasında istenen resmi medeni durumunuzu kanitlar evlilik cüzdanında birden fazla eşi yasal olarak kanıtlayamayacaginiz için sürece dahil edemezsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Aklıma Gurbetçi Şaban filmi geldi...Türkiye'ye gelip soyismi Yıldız olan çocukları toplayıp nüfusundaymış gibi gösteriyordu Alman hükümetine...😁
-
Sohbet babında iletmek isterim ki, göç edilmesine müteakip dikkat edilmesi gereken sözlü veya yazılı ima edilmesi bile hem suç hem de ayip olarak görülen “Başlık VII 1964 Medeni Haklar Yasası ve Engelli Amerikalılar Yasası (ADA) gibi temel federal yasalar ırk, renk, din, cinsiyet, ulusal köken, yaş, engellilik ve genetik bilgiye dayalı ayrımcılığı yasaklamaktadır”. İstenmeyen bir durumla karşılaşmamak adına bu hususta dikkatli olunması faydasına olacaktır göçmen adaylarının.
US discrimination law primarily focuses on protecting individuals from unfair treatment based on certain characteristics in various settings like employment, housing, and education. Key federal laws like Title VII of the Civil Rights Act of 1964 and the Americans with Disabilities Act (ADA) prohibit discrimination based on race, color, religion, sex, national origin, age, disability, and genetic information. These laws are enforced by the Equal Employment Opportunity Commission (EEOC), which also handles retaliation claims.
-
@ATS16 doğrudur, sadece gün içinde bir arkadaşın merakını giderdim
-
Bugun açıklanır inşallah.
-
Açıklansa da rahatlasak, hep bi kafamızın kenarında
-
@ahmetgokaya sürekli sayfa yenilemekten telefonu yiprattim :)
-
@omerko mutlu haberi ilk kim verecek bakalım
-
@Mehmet-Fatih-Aslan kimine mutlu haber kimine hayal kırıklığı olacak maalesef.
-
hadi son tahminleri alalım ....
-
@omerko 29.500
-
Bu ileti silindi! -
@omerko Minimum 29.500, ortalama beklentim 30.000-35.000 arası. Artık herkesin içini rahatlatacak bir bülten açıklansın da nefes alalım. Neredeyse 14 ay oldu bu kadar uzun süredir bekliyoruz. Umuyorum ki tüm bu stres, sabır ve emek güzel bir sonuçla taçlanır. Bu süreç boşa gitmesin.
-
@dogan28 forumdaki bütün arkadaşlar mutlu olsun diye umut ediyorum.
-
@omerko 26500 gibi tahmin ediyorum en düşük.
-
Tahminim; 29550 hadi bakalim.
-
30+ umarımm
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum