Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @omerko excel listedine değil dv chartta ready ve issued sayısına bir bakın derim

• @Erdem-Yıldız mantıklı :)

• @omerko Mülakat almakta sorun yok da vize alabilmekte sorun var. Dediğin gibi AP'ye kalmışsa eğer, bu insanların zaten Tiflis, Belgrad, Tiran gibi konsoloslukları seçmeme sebebi. Oturumu olmayanları AP'ye bırakıyorlar ve vize vermiyorlar. Bu durum değiştiyse veya yanlış biliyorsam düzeltin.

• @gouryella tiran oturum izni istemiyor vize alan Türkiye de yaşayan Türkler de var

• @Erdem-Yıldız Bunu bilmiyordum, ben o zaman taşısam mı acaba :) Tercih edilmeme sebebi nedir peki yoğunluk mu? Taşıyıp numarası aktif olmasına rağmen mülakat tarihi alamamış birileri var mı?

• @gouryella viyana da randevusu varken viyana ya gidemeyecek biri tiran’a taşıyıp tekrardan mülakat aldığını duydum , neden tercih edilmediğini de bilmiyorum

• @gouryella tifliste olurum istemiyor.

• @Erdem-Yıldız birazınız da oraya gidin diyor 🥹

• Tirana dosyamı taşıyacağım. Taşıma mailini hangi adrese atacağız acaba

• hiv olup vizeyi alan var mı ya da red alan var mı ? hiv pozitifler için süreç nasıl ilerliyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Psychologist-0 arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin 😉

https://yesilkartforum.com/forum/post/342176

• @Psychologist-0. HIV artık başvurucunun kabul edilemez olmasına yol açacak, halk sağlığı açısından önemli bir bulaşıcı hastalık olarak kabul edilmiyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@psychologist-0 resmi yönergede de belirtildiği üzere HIV+ pozitif olmak göçmenlik sağlık kontrolünde dikkat edilen bir husus değil.

Prior to departure to the United States, all refugees undergo a pre-departure medical screening process. This process generally includes screening for inadmissible medical conditions (e.g., active tuberculosis), as well as presumptive pre-departure treatment for malaria and intestinal parasites, when appropriate. HIV has been removed from the list of inadmissible conditions, and refugees are no longer routinely tested for HIV prior to departure to the United States.

https://www.cdc.gov/immigrant-refugee-health/hcp/domestic-guidance/hiv-infection.html

• Son bülten kaça kadar atar sizce ?

• @dodofast 32,000 veya al current

• @cemal1153 açıkçası all current olmaz ama 32k olabilir.

• Umarım öyle olurr 😂 şu an kota kaçta baktınız mı ? @cemal1153

• Herkese merhaba, doğru başlık altında mı soracağım sorumu bilmiyorum ama mülakata kadar adres bulma konusunda bana yol gösterebilecek birilerine ihtiyacım var. 25 yaşındayım küçüklüğümden beri Amerika’da yaşama hayalim vardı bu yüzden greencard’a başvurup şansımı denemek istedim. Şanslıydım ki kazandım. Bütün süreci burdan yardım alarak en ince ayrıntısına kadar kendi başıma hallettim. Ama halledemediğim tek konu adres konusuydu. Burda anlatıldığı gibi ds260 formunda Amerika’da bir adresiniz yoksa “henüz adres yok en geç mülakat gününe kadar temin edeceğim” gibisinden bir yazı yazdım. Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım. Amerika’da hiç tanıdığım yok. Ailemin de maalesef orda herhangi bir tanıdığı yok. Nasıl kalacak yer bulurum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? Eyaletleri de elimden geldiğince araştırdım, araştırmaya da devam ediyorum ama kimseden yardım alamadığım için kafam karmakarışık büyük bir stres altında hissediyorum kendimi

• @loml Merhaba, biz de benzer durumdayız. Araştırmalarım esnasında şöyle bir işletmeye rastladım:
    https://usasconsulting.com/amerikada-bireysel-danismanlik

Firmanın sahibi Serkan YÜREKLİ daha önce bir çok kişiye de yardımcı olmuş. Şimdi bunu kurumsal olarak yapıyormuş.
    Bu gönderim bir tavsiye veya öneri değildir. Sadece bizim gibi Amerika'da yakını, tanıdığı olmayanlara ücreti karşılığı hizmet veren firmalar olduğunu göstermek içindir.
    İyi şanslar ve kolaylıklar dilerim.

• Hala mail alamadım Malezya’dan acaba ne zamana dağıtırlar mülakat maili

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k