Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@begumm Tebrikler, hayırlı olsun
-
@okokok teşekkür ederim. istenmiyor ama ben CV me ilistirdim.sormadilar aslında
-
@Tracy teşekkür ederim
-
@begumm Hocam tebrik ederim, yolunuz hep açık olsun. Sağlık muayenesini daha önce mi yaptırmıştınız?
-
@begumm hayirli olsun
-
@NNDDD çok teşekkür ederim evet mülakat için randevu e-maili geldikten sonra Unganlar websitenden randevu alıp yaptırdım medical exam dosyasi elçiliğe gidiyor dijital. Doktor bana elden vermedi aşi kaydı ve fature email atıldı sadece
-
@botanist sağolun hocam
-
@begumm cevabınız için çok teşekkür ederim Hocam. Sevgilerimle.
-
@NNDDD Rica ederim
-
@okokok Selamlar tekrar;
Bugün interview letter geldi. tam 2 ay sonrasına vermişler. Sizin tarihlerinizle karşılaştırdığımda beklediğimden erken geldi. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
-
@cagilbay hayırlı olsun. Dediğiniz gibi benimle karşılaştırınca yaklaşık 10 gün erken gelmiş.
-
mülakata türkçe girebiliyor muyuz yoksa memur mu karar veriyor buna?
-
@caner1245 girebilirsiniz. Avukatımıza aynı soruyu biz de sorduk; bu statüler nitelikli kategoride olduğu için İngilizce'nin olumlu bir etki yaratabileceğinden bahsetti. Bu yüzden biz görüşmeye İngilizce gireceğiz. Hatta forumda bir kişinin Türkçe demesine rağmen, "İngilizce devam edelim, takılırsanız Türkçe'ye döneriz" denildiğini hatırlıyorum.
-
@dpdemir hocam mülakat bittikten takriben kaç gün sonra pasaport ve diğer ABD ye giriş evrakları ulaşıyor
-
@Ali-Murat-Celebi mülakatta sonra 24-72 saat administrative processing yazıyor ceac status check de. Benim 24 saat Ap gösterdi issued a döndükten 1'gun sonra PTT kargoya veriliyor.
-
@begumm
*tabi eksik evrak vs çıkarmazlarsa -
Bu ileti silindi! -
Bugün mülakatımız vardı ve sorunsuz bir şekilde onay aldık. Herkesin biran önce onay alması dileğiyle. Detaylı anlatımı aşağıdaki başlıkta yaptım.
-
@okokok Çok çok tebrik ediyorum sizi ve ailenizi, yolunuz açık olsun, her şey gönlünüzce olsun, darısı başımıza olsun inşallah.
-
Merhaba, ben de bir akademisyenim ve EB-1 vize onayını aldım.
Onay tarihi: 6 Mart 2025
NVC (Ulusal Vize Merkezi) tarafından "Documentarily Qualified (DQ)" onayı ise 19 Mayıs 2025'te gerçekleşti.Şu anda vize randevusu (mülakat) için e-posta bekliyorum. Mevcut duruma göre, randevumun Ağustos 2025 civarında olmasını bekliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum