DV2026 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
-
@dkerim belki yarın belki bu hafta visa bullet açıklanak, dosya current olduğunda tiflise mail atmak zorunda kalırsınız, onlarda kabul ederler mi onların insaniyetlinde 5 kişi cidden cok masraflı ortalama 800 bin civarı tutar hong kong olursa, ve işin zor kısmı bulten açıklandığında 15 bin olursa sizi mülakata çağırırlar aşısı belgesi çok zorlu bir süreç süreçte başarılar….
-
@minnesota merhaba. Evet taşıdım. Oturum ve çalışma iznide çıkarttım Azerbaycandan
-
@istalin teşekkürler bilgi için. Taşıdım dosyamı current olmadan çok şükür. Azerbaycandan oturum ve çalışma iznide aldım artık gelsin mülakatlar :)
-
Merhaba
Azerbaycan klinikasın da sağlık muayenesine giren varmıdır? Tecrübe paylaşımı yapabilir mi?Yada sağlık kuruluşundan gelen evrak mail listesini paylaşabilir lermi acab?Teşekkürler
-
@dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.
-
-
Hər kəsə salam.Bilmək istəyirəm ki,attestatla yanaşı 9 illik şəhadətname də lazımdır Ds doldurmaq üçün yoxsa attestat varsa bəs edir.Məlumatı olan varsa köməklik etsin zəhmət olmasa
-
Merhaba arkadaslar ben Azerbaycandan yaziyorum.benim case numberim 37 k sizce ben dosyami basqa ulkeye tasimalimiyim?ve ya tasisam ne kadar maaliyeti olucaktir.tesekkurler 🌸
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar merhaba, Tiflis konsolosluk mail adresini bilen var mı? İki üç tane mail adresine yazdım ama bir türlü dönüş yok.
-
@Nuray-Huseynova salam.
Mənim də CN 41xxx dir. Sizin kimi mənə də maraqlıdır. Indilik Tbilisi yazmışam. Amma gələn ilin gedişatına görə dəyişməyi düşünürəm. Inşallah arzusunda olan hamı çağırılar. -
@totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum