DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Nebleux sorunuzun aynısı bu başlıkta onlarca kere cevaplandı, lütfen eski iletileri kontrol edin.
-
@gucarslan peki bunu nasıl yapmamı önerirsiniz? postları tek tek okumak mı gerekli ? Yanlış anlamayın forum mantığını tam bilmediğim için soruyorum. Bir bilgi var ama erişemediğim için buradan soruyorum ancak burada da bilginin var oluğu söyleniyor ve yönlendirme yapılıyor. Şimdi her sene bu taşıma işlemi ile ilgili sistemde de değişiklikler olduğu için (youtube videolarından izlediğim kadarıyla FAM yasası değişikliği vs.) son güncel durumu buradan sormak istedim. Saygılar.
-
Bu ileti silindi! -
@Nebleux bu başlığın 4. iletisini okuyarak yapabilirsiniz bütün işleminizi, tek iletiyi okumanız yeterli.
bahsigeçen youtube videoları nedir, kimin tarafından çekilmiştir bilmiyorum.
ilgili kurum ve kişilerle bir bağlantımız bulunmamakta. -
anlaşıldı teşekkürler dediğim gibi yöntemi öğrenmeye çalışıyorum.
-
-
@B_E_L_G_I_N Selamlar imzanızda EU05 görünüyorsunuz, dosya taşıma ile ilgilendiğinizi görüyorum..İmza bir güncellemeyi hakediyor sanırım...😉
-
@gucarslan Peki bu süreçte ne yapmalıyız? Bu hakkımı kaybetmek istemiyorum.
-
New address:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
kısmına Hong Kong da kalacağınız adresi eklediniz olarak algılıyorum doğru mudur? Bir de bunu belirtmek zorunluluğu var mıdır?
-
@gucarslan çok teşekkürler. Peki dosyayı kanada'ya taşısak, bizim oraya gitmemiz vs. daha maliyetli olur ancak schengen vizesi ile de uğraşmamış oluruz, kanada turistik vizemiz var. Forumda önceki mülakat deneyimlerinden oturum izni olmayan ve Kanada'ya dosya taşıyana rastlamadım ama teknik olarak mümkün sanırım. Sizin yorumunuz ne olur?
-
arkadaşlar 2026 süreci başlamadan kcc ye mail atıp dosyamızı taşısak taşıdığımız ülkenin konsolosluğunda case numberımızın current olmasını mı bekleyeceğiz örneğin hong konga taşıdık current olmasını eu bölgesinde mi bekleyeceğiz yoksa asya bölgesinde mi
-
@Flight101 oldu sanirim
-
Bangkok veya Hong Kong a dosyamı taşımayı düşünüyorum. 2025 mülakat deneyimlerini okuyup karar verdim buna ama geçen sene KCC ile taşıma olayı yeni olduğundan herkes taşımamış sanki. Ama bu sene Ankara nın performansınıda göz önünde bulundurararak herkes böyle yapıyor haklı olarak. Sayımız çok fazla olacak gibi. Bu iki konsolosluktada sayı olarak çok olursak patlarmıyız bu sene acaba? ( Elbette bunu bu tarihte tam olarak kimse bilemez ama forumda deneyimli olan kişiler belki daha net akıl yürütebilirler yeni üyelere göre diye sordum. )
-
arkadaslar merhaba , KCC’den gectigimiz 24 saat icinde geri donus alabilen var mi dosya tasima islemi icin ? ben pazar sabahi saat 2 gibi mail attim (viyanaya dosyami tasimak icin) ancak hala donus alamadim aklima takildi ,
keyifli forumlar. -
Arkadaslar,
Konsolosluktaki randevu icin hazirlamamiz gereken evraklar bir yerde mi yaziyor yoksa herkes kafasina gore mi belge hazirliyor?
Boyle bir mail/talep mi geldi sizlere? -
@koray2831 kimin evrak hazırladığını okudunuz tam olarak?
-
@demetdemirsf bunun için yapacağınız bir şey yok, sabırla beklemelisiniz dosyanızı uygun olan konsolosluğa taşıyıp.
-
@dmd açıkçacı bu cn ile kanada'da mülakat gelme olasılığı çok düşük, sebebi kanada konsolosluğunun berbat işleyiş süreci.
-
@rhyten kcc haftasonları çalışmıyor, cevap alamamanız normal.
çarşamba'ya kadar cevap alamazsanız tekrar mail atın. -
@elbruz evet, aksi halde dosyanızı taşıyamazsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum