DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan kötü bir şey söylemedim neden bu kadar alındınız anlamadım. kimin talihli olup olmadığını bilme şansınız yok bence gereksiz bir tartışmaya sürüklediniz durumu. bilgi için forumda genel olan bir yere yazdım sizi etiketlemedim. cevap vermek zorunda değildiniz. keşke de cevap vermeseydiniz.
-
@jacklendo yolunuz açık olsun gerilmişsiniz Melisa çayı iyi gelir bol bol tüketin kırmayın kendinizi çevrenizi 🙏😊
-
@mehmetizmirli valla ne geren ne gerilen ben değilim sizde biliyorsunuz bunu :)
-
@jacklendo Arkadaşım, buradan herkes çokça faydalandı. Forum sahibi ya da başkaları hep birbirine nazik davrandı ve davranıyor. Ama buranın da bazı kuralları var. İmzanızı güncellemeniz lazım ki insanlar dışarıdan ona göre yorum yapabilsin.
Sorduğunuz soruya gelince mantık hatası var. Bir arkadaşım için soruyorum... yani bi kere bu uzun ve birçok bilgi barındıran karmaşık bir süreç. Arkadaşınızın görme engeli ya da başka bir sıkıntısı yoksa zaten bizzat kendisi sürekli aktif olmalı. Formun içinde gezinmeli. İlgilenmiyorsa da 'mantıken' soru havada kalıyor.
Hemen daha foruma katılır katılmaz, foruma emek veren kişilere hatta forum yöneticisine saydırmanız enteresan olmuş :)
-
Merhaba dün eşimle d260 formlarımızı doldurduk fakat benim annemin soyadına şimdiki soyadını yazmışız çok sorun teşkil eder mi ve ne yapmamızı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
-
@Fatime-İncebaş anneniz vize almayacağı için sorun olmaz.
-
Herkese selam. Dv2026 Türkiye talihlilerinin kurduğu bir grup var mı?
-
@nurettinx öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
ve bu başlığın 3. iletisini okuyun lütfen. -
@aed99 takip etmeniz gereken konu bülten..
28K için bülten ciddi bir sorun, aos için zamanınız kalmayabilir. -
E evrentnrkl bu başlıktan bahsetti
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@Emre-Çelik-1 talebinizi 5-10 gün içinde tekrar gönderin kcc'ye lütfen.
şu an talepleri mantıksız cevaplayabilirler. -
Merhaba, Dosya numarasının güncel olması ne demektir? Dosya numaramıza ait aralığın görüşmeye açılması mı demek?
-
@swadze Selamlar
İkinizinde sürecinizin başlamasını istiyorsanız giriş yapmanız lazım *6 aylık süreç doktordan aldığınız rapor ile başlar
-
@Mehmet-Kocalar e-devletten 1dk'da alacağınız belgeleri, gelecek sene min haziran ayı'nda lazım olacakken neden şimdiden tercüme ettiriyorsunuz ki?
-
@Baris-1 bu başlığı incelemelisiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7668/sayılarla-dv2026/1
-
@gucarslan hocam e devletten normal bı fotografcıdan cıkartıkp o çıktıyı tercüme ettırırsem kabul oluyor demi acele etmeyeyim ozaman cok tesekkurler
-
@gucarslan FAM a göre oturum aranmıyor diye biliyorum fakat konsolosluğa sormak en mantıklısı sanırım
-
@mehmet-yücel-söğüt Üstad cevap verecektir ama ben de dahil olmak istedim. FAM yasası dosyayı taşımanızı kolaylaştıran bir ek olarak düşünebilirsiniz tabii detayları var. Mülakat inisiyatifi gene konsoloslukta.
-
@gucarslan teşekkür ederim peki dosya açtırmamı önerir misiniz mülakat tarihimiz belli olduğunda ? + Bizde dosyamızı Hong Kong'a taşımak istiyoruz kcc taşıma mailini ne zaman atmamızı önerirsiniz ?
-
@mehmet-yücel-söğüt FAM oturum bilgisi vermez ki, nerede gördünüz FAM klasöründe oturum bilgisini?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum