Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.7k 874

• @poyraz-Korkmaz merhabalar neler yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum ancak yaşınızın genç olmasının bir avantajı da var şu andan itibaren bir şeyler için mücadele etmeye başlayabilirsiniz çabalayabilirsiniz diyelim ki Green kart çıktı o zaman da elinizde bir birikimin olması gerekiyordu ki elinizde bir güvencenizin olması gerekiyordu ki gidesiniz öyle değil mi ? o zaman o güvenceyi farklı yöntemler için farklı yollar için kullanabilirsiniz açıkçası ben de Green kart için tamamen hazırlamıştım kendimi bir isim değişikliği sürecinden geçtim onu tamamen Green kartın tarihine göre ayarladım hatta tam cuma günü e-Devlette güncellendi falan filan yaklaşık 1.5 yıllık bir plan yaptım uçak biletine kadar dosya taşımaya kadar her şeyi hazır hazırlamıştım DS 260 formunu da hazırlamıştım hem kendim için hem erkek arkadaşım için ikimizde hazırlamıştım çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için de bir an boşluğa düştüm cumartesi pazar pazartesi hiçbir şey yapamadım diyebilirim neredeyse yani temel ihtiyaçlarını bile gideremedim su falan yemek yerken bile bir gariptim yiyemedim pek zaten ama şu bu gerçek nefes aldığımız sürece mücadeleye devam etmek zorundayız bir şeyleri tutunmak zorundayız şu anki şartlarınızı bilmediğim için belki size göre çok rahat konuşuyor olabilirim ama anladığım kadarıyla Green kartın çıkmaması çekilişin çıkmaması sizi çok olumsuz etkilemiş zaten çıksaydı da bir güvencenİ olması gerekiyordu elinize bir şeylerin olması gerekiyordu ki gc alabilin (ayrıca sonuçlar açıklandıktan sonra birkaç yoruma denk geldim hesapta gösterecek parası yok başvuruyor dosya taşıyacak imkanı yok başvuruyor ya da tam anlamıyla ciddi değil başvuruyor bunların tamamen kul hakkı olduğunu düşünüyorum ve iğrenç olduğunu düşünüyorum tabii ki bana çıkmadığına üzüldüm ama çıkan insanların da bu şekilde pisliklik yapması ayrıca beni çok üzdü çıkmamasından çok bu durum beni üzdü çünkü gerçekten isteyen bir insanım buna göre hazırlık yapan bir insanım buna göre birikim yapan bir insanım buna göre hedeflerine isteklerini erteleyen bir insanım) o yüzden artık olmuşa çare yok olmamışa çare yok deyip bir şeyleri oldurmak için mücadele etmeye devam etmek zorundasınız hele ki ülke şartları bu kadar kötüleşiyorken burada kalmak istemiyorsanız daha da fazla mücadele etmek zorundasınız maalesef zaten mezun da olmuşsunuz okulla ilgili bir derdiniz de yok anladığım kadarıyla o zaman bir an önce araştırmalara başlayıp bunun için belki çalışmalara başlayıp para kazanmaya başlayıp kendinizi geliştirmeye başlayıp alternatif kollar deneyebilirsiniz eğer sağlık olarak bir sıkıntınız yoksa fiziksel olarak bir sıkıntınız yoksa bence şu an sıfır değilsiniz çünkü yasınız çok genç henüz 22 yaşındasınız ve maalesef bu bir gerçek ancak kendiniz kendiniz için bir şeyler yaptığınızda dünya sizin lehinize dönmeye başlar işler sizin faydanız olacak şekilde ilerlemeye başlar o yüzden gerçekten sizinle benzer olmasa da zorlu süreçlerden geçmiş biri olarak tavsiyem şu ki kimseden yardım beklemeyin kimseden size ilaç olmasını beklemeyin siz kendinizin ilacı olacaksınız siz kendinize yardım edebileceksiniz elbette insanların size yardım etmesini hiçbir sorun yok ama o yardımı edebilecek imkanları durumu da neticede siz oluşturursunuz.

• Merhaba
    Kanadada gecici calisma izni ile calisirken bu yilki talihlilerden oldum. Dosya numaram biraz yuksek ama yapay zeka Montreal dan %90+ ihtimalle sira gelecegini soyluyor. Daha once kanada lokasyonundan surec baslatan oldu mu? Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Not: gecerli Abd vizem yok ama buradan vize almak kolay oldugu icin dosya numarama sira gelmeyecekse vize almam daha mi mantikli olur acaba ?

• @poyraz-Korkmaz nutuk atıcak değilim, bir çok kişi aynı durumda, bende aynı durumdayım, çalıştığım halde geçinemiyorum, ailem destek oluyor, elinden geleni yapıcan gerisini de salıcan, konuşmaya kalksam bir sayfa yazarım gerek yok, bir de @celica dediği gibi destek almayı deneyebilirsin.

• @Ahmet-Aslan sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorun

• @Erdi-Gultekin Merhaba sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorun.

• @ari-luli soyledimlerinize katılıyorum. Belirli bir birikimim var. Green kard veyahut hayat güvencesi için dosya taşıma dahil . En sonki isimden eğitim seviyesi dusuk insanların ahlaksiz ve birbirilerinin annesine kufur edecek kadar edepsiz oldukları için ayrıldım . Maddi acidan herhangi bir sorun yok. Gelecek kaygısı sadece atanip 60 70 bin maaş alsam bile kısa sürede mal mulk sahibi olamiyorsb veya çok zorlanıyorsun

• @Murat-4 maalesef … gelecek kaygısı çok kötü birsey . psikolojik destek almak ( antideprasan kullanımı ) gerçekleri değiştirmez ki ama beynini uyusturup Dahada batmana sebep olur. Teşekkür ederim yinede 🙏

• Silindi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@GRKM

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Ahmet-Aslan

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdi-Gultekin

Çalışma izninizin biteceği, Kanada’da kalabileceğiniz maksimum kalışınız hangi tarihe kadar?

Sürecini sizin gibi Kanada’da yasal olarak bulunup DV göçmen vizesine kavuşan bir çok talihli var. Arama butonuna Montreal, mülakat, Toronto, Lyndon Mascarenhas gibi anahtar kelimeler girerek geçmiş yılların mülakat deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Yapay zeka değil, forumdaki tecrübelere güvenin zira göçmen vize süreci çaba ve emek isteyen bir süreç. Bol şans!

• @murat46 @emrebu89 beyin deneyiminin mutlaka okuynuz. 2025 yılında sizinle aynı durumda idi yanlış hatırlamıyorsam

• @poyraz-Korkmaz istifa eşiğinde bir öğretmen olarak yeteneklerini keşfet tır otobüs şoförü gibi işler her zaman kazandırır.Amerika daha zor .3 aydır deneyimliyorum.ve istiyorsan bir gün olur.

• @Murat-4 f1 çok araştırdım ama dil sınavı istiyor çoğu okul. dil için özel ders aliyorm şuanda bakalım artık hayırlısı olur umarum dil işini halledersem ailemde sponsor oluruz dediler .

• @sevdemimi nasılsınız? Uber dordash nasıl gidiyor? Dil kursuna uazıldınız mı? Temmz da bende inşallah kesin giriş yapacagım. Bizimde ilk işler gecici olacak inaşllah sizin ilk günlerdeki zorlanmalarınız en aza inmiştir.

• @sevdemimi destekleriniz için teşekkürler . İnsallah umuyorum Birgün olucak

• @akara iyi değil.Başkan tırcılara dil şartı getirdi.henüz kart gelmedi.ciddi işsizlik var.basit işler bile dolu. New Jerseyi tavsiye etmem .mücadele sürüyor.Herkes için hayırlısı olsun.

• @poyraz-Korkmaz daha yaşın çok genç. Önünde uzun bir ömür olacak. İnan bana şu forumdaki çoğu kişi senin geçtiğin bu yollardan geçmiştir

Ben tam 3 yıl işsiz kaldım. Rabbime bin şükür şuan hayal ettiğim bir ortamda, başka bir ülke de çalışıyorum.

Green card tek çıkış yoluymuş gibi şartlarsanız kendinizi sonucu hüsran olur. Yapmayın kendinize bunu.

• Selamlar bu sene ben de greencard talihlilerinden biri oldum. Case number 23xxx.sizce sira bana gelir mi yoksa simdiden dosya tasima yapmali miyim?. Cogu kisi gelmez diyor.hong konga mi gitmem gerekiyor surece tam olarak hakim degilim bilen biri yardimci olursa sevinirim.

• @sevdemimi evet ya New Jersey için aynı şeyleri bende duydum. Phıledalpıa ya gideceğim bende, siz dil kursana kayıt yaptırdınız mı aslında basit şekilde temel cümleleri kapsanız idare edersiniz. Can harmanşah tavsiye ederim siz daha iyi bilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k