DV2026 Sohbet Odası
-
good bye!
-
@yasinyasa Amin! inşallah buradakiler komple mülakat deneyimi aktarırız...
-
@denizkanmaz0633 açık liseden aldığınız diplomanızın üzerinde yazan bilgiler ile maksimum bilgi yansıtmaya çakışırsınız.
-
@ayvalik10 bilader çok saygısızsın banada geçen ters cevap verdin haddini aşma yaşın kaç bilmiyorum ama bunamışsın gibi burada insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye üst perdeden konuşamazsın haddini bil
-
@ATS16 Sağol teşekkürler dostum
-
@ATS16 hocam aynı sorun bende de var. Geçen sayfalarda sormuştum ama görünmedi sanırım. Açıköğretim lise diplomasında okul ismi yazmıyor sadece açıköğretim lisesi diye yazıyor. Bu durum mülakat sırasında sıkıntı çıkarabilir mi acaba?
-
Son saatlerrrr. Ve son bir kaç sayfa ne bu gerginliği bırakın şimdi yarın yeşil kart açıklanıyorrrr
-
good bye!
-
Ben açık liseden yeni mezun oldum ama henüz diplomamı gidip almadım üzerinde herhangi bir bilgi(adres, okul ismi) yoksa yarın form dolduracaksam pek gerekli değil diye düşünüyorum pazartesi gider alırım ama formu yarın dolduracağım (inşallah çekilişi kazanırsam) 😅🥰
-
Ay 00:23 diyor resmi olarak 24 saatten az kaldi arkideslerrrrrr :D
VALLAHIII SELECTED :star:
-
@arizmend problem çıkartması muhtemel değil, diplomanızın orijinali elinizde mevcut ise ve mülakata gireceğiniz konsolosluğun talep etmesi muhtemel lise eğitiminize ait transkript yakinlarinizda olsun (transkript mülakatta lazım olabilir)
-
good bye!
-
@yasinyasa neden avantajlı değil peki sebebi nedir? 🥹
-
Herkes yarın 19.00'ın şafağinda doguya baksın Ak Gandalf rohanrim ile müjdeyi getirecek inşallah.. 🤤
-
good bye!
-
@yasinyasa teşekkür ederim
-
@ATS16 orijinali yanımda hocam onda sıkıntı yok. Okul adı yazmayınca belki dedim sıkıntı çıkarabilirler. Teşekkür ederim ✋🏻
-
@Nurdilan-Tekdemir Üniversiteyi falan boşver buradaki öyle söyleyim Amerika'da baştan okursun :)
-
@arizmend peki ne yazacağız? Açık öğretim lisesi mi??
-
Ayları, haftaları, günleri sayarken şimdi saatleri sayar hale geldik. Geceyi de uyku ile geçireceğimizi hesaba katarsak, aslında yarım gün kaldı diyebiliriz. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum