Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

H4 Grace Period Amerika'ya Seyahat

• Merhaba Arkadaşlar,
    Ben H1B vizesi olan ve bu vizesi iptal edildiği için Grace Period dediğimiz 60 günlük Amerika'da toparlanma ya da iş bulma sürecindeyim. EB2NIW ile green karta başvurmuştum ve bu grace period süresinde başvuru hakkım geldi. Fakat ailem Türkiye'de. H4 dışında bir vizeleri yok. Muhtemeln benim H1B iptal olunca onların da H4 vizesi iptal olmuştur. Bu H4 süresinde Amerika'ya gelebilirler mi? Bu konuda bir deneyimi olan oldu mu? Ya da bize bir tavsiyesi olan var mıdır?
    Teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• Amerika Vatandaşlığı için Green Card şart mı?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    192 Bakış
    crazycellsC
    @dreamworld, içinde söyledi: Amerika Vatandaşlığı Merhaba bu senede greencard çıkmadı alternatif yollar arıyorum. Bu arayış icinde aklıma bir soru takıldı Amerikan vatandaşlığı için greencard şart mı öğrenci vizesi ile gitsem 5-6 yıl kalsam sonrasında başvuru yapabilir miyim? Ya dogustan ABD vatandasisinizdir (bu durumda bunu belgelerle kanitlatip konsoloslukta ABD pasaportu basvurusu yapabilirsiniz), ya da Green Card alarak sonradan ABD vatandasi olabilirsiniz. Vizelerden direkt ABD vatandasi olamiyorsunuz.
  • Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    637 Bakış
    knnrnK
    @Hawkerx, içinde söyledi: Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ? Yani konsolosluğa durumu anlatsam bana 6 aylık bir esneme yapamazlar 6 ay sonra tekrar sağlık raporu al giriş yap demezler. O zaman mecbur Amerikaya 1 hafta giriş yapıp çıkacağım. Dunyada baska hicbir ulke cekilisle gocmenlik vermiyor. O kadarcik eziyeti de olsun artik.
  • 0 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    crazycellsC
    @yaprak Amerika’ya gitmek için en kısa yol evlilik nasıl yapmam gerekiyor içinde söyledi: Merhaba amerikada yaşamak ve çalışmak istiyorum green karta daha önce bir siteden başvuru yaptım ama dolandırıldım 1.800tl param çöpe gitti ve umudum kırıldı açıkçası hangi siteden green karta başvuru yapabilirim ve türkiyede abd vatandaşı olan biri ile evlenip gitmek istiyorum yada oradaki vatandaşın buraya gelip masraflarını karşılayıp anlaşmalı olarak evlilik yapmak istiyorum istediği ücreti ödeyerek tabiki vize vs çıkmaz diye korkuyorum vede ona ayıracak bir bütçem yok açıkcası 1yıllık süreçte gidilebiliyor evlensem bile diye biliyorum doğru bilgi sahibimiyim yada siz beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻 Green Card cekilis basvurulari icin su konuyu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Evlilik ile ilgili su konuyu takip etmelisiniz, ilgili konulara ayri ayri yonlendirme yapiyor... ama Green Card alabilmek icin evliliginizin iyi niyetli bir evlilik olmasi ve gocmenlik niyetiyle olmamasi gerekiyor, bilginize: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • 0 Oy
    3 İleti
    566 Bakış
    Ömer Faruk GltprkÖ
    Daha önce Irak'a giriş çıkış yapmış olmamız, Greencard ABD vizesi alma sürecinde sıkıntı olur mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k