Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
873 213 134.5k 217

• @oğuzhan-adıyaman merhaba kod hâlâ aktif mi. Bu gün başlayacağım teşekkür ederim

• Selamlar Philadelphia nin neresinde ikamet etmektesiniz doordash uber tarzi is yapicaksiniz elektrikli bisiklet yads scooter oneririm aracla yapmaniz size sorun cikarabilir trafikten oturu @akara

• @canwdb hawertown veya bromall da yaşayacsgım ama tabiki ilk etapta paket nerede çok ise o bölgeye geçiş yaparım

• @akara paketlerin cok oldugu kisimlar sorun oluyor daha detayli bilgi isterseniz yazabilirsiniz doordash ve uber icin bende njde yapiyorum ama gecis olarak dusunun surekli yapacaginiz farkli bir is dusunun

• @canwdb aynen bende ilk etapda sıfırdan iyidir diyip ğng. Kurs esnasında felan yapmak istiyorum. Yoksa tr de zaten gıda işletmecisiyim paket işinin zor ve sıkıntılarını az çok buradan biliyorum.

• Merhabalar yaklasik 1 bucuk aydir amerikadayim. Michigan eyaletinde yasiyorum. Greencard talihlisi olarak geldik. Sorum su ki bu hafta ehliyetimi aldim sınavlar basarili sonlandi ama henuz ehliyet kartim elime ulasmadi ve en az 2 hafta surecek gibi duruyor. Elimde Temporary drive license belgesi var. Bu belgeyle doordash hesabi olusturabilir miyim? Bir an once hesabi oluşturmak istiyorum cunku gordugum kadarıyla bekleme sureleri var. Bu konuda yardim olabilecek ve referans kodunu paylasabilecek var mi? Tesekkurler.

• @gorkemuz dene

• @gorkemuz, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Merhabalar yaklasik 1 bucuk aydir amerikadayim. Michigan eyaletinde yasiyorum. Greencard talihlisi olarak geldik. Sorum su ki bu hafta ehliyetimi aldim sınavlar basarili sonlandi ama henuz ehliyet kartim elime ulasmadi ve en az 2 hafta surecek gibi duruyor. Elimde Temporary drive license belgesi var. Bu belgeyle doordash hesabi olusturabilir miyim? Bir an once hesabi oluşturmak istiyorum cunku gordugum kadarıyla bekleme sureleri var. Bu konuda yardim olabilecek ve referans kodunu paylasabilecek var mi? Tesekkurler.

Merhaba, biz o belgeyle açmıştık Texas’ta.

• @gorkemuz
    Selamlar, gecici ehliyetinizin uzerinde “kimlik amaciyla kullanilamaz” gibi bir ibare yer alir. Ilgili delivery platformlarindan uzun sureli suspend olma ihtimaline karsi denememenizi tavsiye ederim. Ancak siz yinede ilgili platformun destek ekibine sorabilirsiniz.

• @ugursway @deebee değerli bilgileriniz için çok tesekkurler

• @gorkemuz PA da açmadılar. Gecici ehliyetvkabul edilmiyor diye red yedim ama ehliyet elime ulasir ulasmaz acildi dordash ve instacart

• Instacart bilmeyen var ise denmenizi tavsiye ederim. Marketten musteri adina alış veris yapiyorsunuz. Size fiziksel kredi karti gönderiyorlar. Alternatif olarak durgun gecen veya iyi paket geldigi saatlerde diger delivery islerine gore getirisi daha iyi, uygulama bilgisini alta birakiyorum ilgilenenler icin

https://shoppers.instacart.com/

• Merhaba arkadaşlar

Nasipse Eylül sonunda Amerikaya giriş yapacağız. İlk olarak State College, PA de yaşamayı düşünüyoruz.

Türkiyede veri analisti olarak çalışıyorum. Orta ve uzun vadede Amerikada da bu işi yapmak istiyorum. Ama iş bulana kadar da bir gelir yöntemi bulmam gerekiyor.

En genel geçer yöntem door dash ya da uber eats yapmak. Eşim yarı zamanlı bir iş buldu (kira giderimizi karşılayacak bir miktar kazanmayı öngörüyoruz.) Ben de iş bulana kadar door dash yapmak istiyorum ama sizce daha çok kazandıran ve girişi kolay seçenekler var mı. Mesela bir kafede çalışmak daha fazla kazandırabilir mi? Son durumda tam zamanlı door dash yapmak çok kazandırıyor mu? Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim.

• @Ahmet-Faruk-Özkan Amazon warehouse da çalışabilirsin.

• @akara instacart yapmak isteyen olur ise asagiya referans kodu bırakıyorum sizde bizde kazanalim.
    FEAR20A620

• Şu ana kadar en iyi kazanc elde ettigim walmart driver uygulamasını tavsiye ederim.
    Referans kodu : AKSO69S1

https://www.sparkdriverapp.com/en_us.html

• Dostlar texas a geleli 10 gun oldu kuryelik yapmak istiyorum bu hafta ehliyet sinavina girecegim hangi deliver uygulamasini kullanabilirim tecrube sahibi arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

• @ahmetZ hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama biz austindeyiz. Ehliyeti aldıktan sonra doordash,lyft,uber,amazon,walmart spark başvurduk. doordash ertesi gün açıldı, uber 1 yıllık ikametgah istiyor yani 1 yıllık ehliyet deneyimi o ülkeden ama ubereats açılıyor hemen onda şart istemedi,lyft ertesi gün açıldı 25 yaş istiyor, amazon ve walmart bekleme listesindeyiz. Ekstra grubhub,favor vs var.
    Ek: Austinde ehliyet için başvururken 1 aylık ikametgah istedi burda yaşadıgımıza dair ehliyet ofisi.
    Ek2: Geçici ehliyeti sadece doordash kabul ediyor diğeri gelene kadar

• @Ahmet-Faruk-Özkan Tam olarak ne is yaptiginizi bilemesem de veri analistligi Amerikada'da gecerli bi is. Tavsiyem gelmeden once ingilizce cv nizi olusturmaniz ve islere basvurmaniz olacaktir. Belki bir iki mulakat deneyimi kazanabilirsiniz. Amerikan adresi ve amerikan telefonu ile basvurursaniz daha kolay geri donus alabilirsiniz. Headhunter'lar linkedin uzerinden kisileri buluyorlar. Aktif bir amerika adresli linkedin hesabiniz olmasi iyi olur. Baska yerde is bulursaniz yer bakimindan kendinizi sinirlamayin derim.

• @melisbasdurmus fort worthdeyim sanırım sadece ehliyeti aldıktan sonra sadece doordash yapabilirim değil mi çok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k