Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂









Kocam memur olduğu için tedirginiz. Çıksa nasıl gideriz nasıl ederiz soruları kafamızda dönüp duruyor gitmeyide çok istiyoruz. Eğer çıkarsa ücretsiz izin alıp deneme şansımız var mı? Ben ziraat mühendisiyim şuan çalışmıyorum. Daha önce ilaçlama firmasında çalıştım. Amerikada denklik nasıl alabilirim ve bu alanda çalışmak mantıklı mı? Böyle deneyimleri olan yazabilir mi?




