Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @boredeng çok teşekkür ederim hong konu olumlu dönüş yaptı

• Dv sürecinde en yorucu iş beklemek....

• @Mehmet-ynd Ankara dan mulakat beklemek 2X yorgunluk

• @boredeng Muscat vs ile hic isiniz olmasin. 7 ayda sadece 1 EU dosyasi islediler. Adini bile anmayin.

• @minnesota doğrudur, çok nadiren sıra veriyor muscat. Onlarla iletişime geçip dosya taşıyacağı için sorun olmaz diye düşünmüştüm. Ama tabii hong kong gibi hızlı ilerleten bir yere taşımakta fayda var. Current olduktan sonra Filipinler ve malezyadan alanlar da oldu geçtiğimiz 2 sene. @gngnrnzn

• ⭐⭐⭐

@minnesota 2X değildir o...200-300X vardır bence 😂

• Hong Kong taşımamı kabul etti. Şimdi mülakat tarihi bekliyorum :)

• 3 Mart sabahı vize görüşmeme gireceğim, şans dileyin. :) Umarım keyifle mülakat deneyimini yazıyor olurum.

• ve işte Ankara performansının zeraleti malesef.

2nlTarih AF AS AB NA OC Güney Afrika Toplam
    <2025-01-01 3 263 155 0 0 0 421
    16.01.2025 0 22 11 0 0 0 33
    14.02.2025 0 81 39 0 0 0 120

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd söyle daha anlaşılır olacaktır, Ankara’ya güvenmeyin 😏

11d46156-4072-4544-92bc-c2cb388a2ca9-image.jpeg

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Tabloya bakınca sanki Türkler Türkiye'ye dosya taşımış gibi...Büyük fiyasko malesef....

• @ATS16 :D bu şekilde ekleyemedim

• 2025eu718* numara nasıl ankaradan mülakat alabilmiş anlayamadım.. ankaraya mail atsak daha hız ilerlermi diye düşünür oldum :) illa dürtmek mi lazım :)))

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd Selamlar..Ebeveynleri Viyana'dan vizelerini almış olan minik yavrumuzun mülakat randevusu bu..Detaylar ilerleyen zamanda......😉

• Ankara ya agir yazmak istiyorum. Sonra vazgeciyorum. Kendi ulkemizde multeciyiz.

• ⭐⭐⭐

Nereye yerleşeyim sorusuna ışık tutabilecek bir site....
    https://zipatlas.com/

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Flight101

Ucretli yönlendirme yapıyor ilettiğiniz site, bu konuda (yerleşeceğiniz yerin eğitim, sosyo demografik yapısı, suç oranı, kira ortalaması, okul skorları vb) en objektif sonuçları bulabileceginiz site https://www.niche.com

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Search kısmına şehri yazıp çok rahat ve ücretsiz olarak verilere ulaşabiliyorum. Niche yi biliyorum, hatta www.homes.com okul verilerinde niche ve great schools tan aldıklarını paylaşıyor. Özellikle map modunda layer ekleme özelliği çok işe yarıyor.
    Özellikle crime seçeneğine bayılıyorum..😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Flight101 ABD içerisinden erişmek istediginizde sadece ücretli seçeneğini çıkarıyor, geographic access uygulaması var gibi gözüküyor.

Great Schools ile Niche arasında uyuşmazlıklar oluyor okul skorlarında özellikle, Niche daha güncel ve isabetli.

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Bu iki bilgi çok iyi oldu..Demek ki homes.com daki tüm seçimlerimize ait bilgileri Türkiye'de notunu alıp kenara koymak lazım...Niche yi baz almak konusundaki tavsiye için teşekkürler 👋

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k