Florida'da daha once E2 almis dukkan
-
Merhaba,
Edit: Diger is icin gerekli olan miktari kendi kaynaklarimdan ayarladigimdan dolayi satistan vazgecmis bulunuyorum.
Mesaj atan bir cok kisi olmus, kusura bakmayin bir turlu zaman bulup siteye girip yanit yazamadim. Mesajlara tek tek cevap vermek yerine buraya yazmak istedim, bir sure sonra silinecektir.Daha once E2 almis ve sonrasinda benim devralip E2 aldigim is yerimi, baska bir firsat dogdugundan ve zaman ayiramadigimdan dolayi devredecegim.
2023-2024-2025 tum finansal ve diger tablolar mevcut.
Sirketin finansal durumu isterseniz statu degisikligi isterseniz E2 vizesini almaya uygundur.
Halihazirda is yerinde tam kadro eleman calismakta, ben uzaktan yonetiyorum. Dilerseniz siz kendiniz isleterek verilen aylik maasi sirketten gelen kazancin ustune ekleyebilirsiniz.
Devir islemlerini yaparken tum dosya setini avukatimiza da gondermistim, dilerseniz ondan da teyit alabilirsiniz.Mesaj yolu ile ulasabilirsiniz.
-
@CVera Merhaba rica etsem bilgi alabilir miyim?
-
@CVera Selam bilgi alaiblirmiyim , [email protected]
-
@CVera Merhaba bilgi rica edebilir miyim? [email protected]
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum