Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
-
@arnblt verdiniz tavsiler icin tesekkur ederim.
-
@Saner-Mesçioğlu merhaba bende sizin gibi başvuruyu gönderdim ama herhangi bir bilgi gelmedi 3 haftadır. başvurum gittimi gitmedi mi bilmiyorum. locker boxa 6 şubatta ulasmis bugun 20 Şubat .. acaba notice i kaç gun sonra aldınız biometri hakkında ? acikcasi bu islemi annem icin yaptım ve amerikada beklemekte.. bosa bekliyor gibi duruyoruz biraz tedirgin oldum. teşekkürler
-
@sash Merhaba. Re-entery belgesini, İstanbul (ya da başka)konsolosluktan aldıysanız, sürecin nasıl işlediğini öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.
-
@nihalozcan Merhaba. Re-entry süreci bilgisi için sormak istiyorum. Mail atın demişsiniz. E-mail sanırım. Bu sürecin nasıl işlediği ile ilgili daha ayrıntılı bilgi alabilir miyim acaba? Teşekkür ederim.
-
@Henry-bloor Merhaba. Onaylanmış Permit'in (Istanbul) Konsolosluk'tan teslim alınması ile ilgili bilgi var mı? Teşekkür ederim.
-
Merhaba. Re-entry Permit (I 131 form) onayım geldi ve İstanbul Amerikan Konsolosluğu'ndan almam gerekiyor. Bu süreçle ilgili bilgi ve deneyimi olan var mı acaba? Çünkü ben girişimlerime bir sonuç alamadım. Üstelik de belirtilen süre içerisinde belgeyi almam gerekiyor. Teşekkür ederim.
-
Merhaba. Re-entry Permit (I 131 form) onayım geldi ve İstanbul Amerikan Konsolosluğu'ndan almam gerekiyor. Bu süreçle ilgili bilgi ve deneyimi olan var mı acaba? Çünkü ben girişimlerime bir sonuç alamadım. Üstelik de belirtilen süre içerisinde belgeyi almam gerekiyor. Teşekkür ederim.
-
@burcu82 Yok. Bekleyin biraz daha. Gelecektir.
-
@sunny Ben de cevap bekliyorum ama dönen yok maalesef. Daha öncekileri kontrol ettim ama cevabı bulamadım. Üstelik 3 gündür uğraşıyorum konsolosluk süreciyle ilgili. Kimse bu süreci yaşamamış sanırım. Sadece belgeyi almam gerek konsolosluktan ama nasıl?
-
@baranpeltek_ Konsolosluk aşamasını nasıl hallettiniz, bilgi alabiir miyim?
-
@sunny Merhaba. Belgeyi konsolosluktan nasıl aldınız?
-
@heycan Konsolaslujtan nasıl aldınız belgeyi?
-
@Saner-Mesçioğlu Konsoloslukla nasıl irtibata geçtiniz? Benim de onayım geldi. Amaİstanbul konsolosluğundan nasıl alacağım bilmiyorum. Ulaşamıyorum onlara çünkü.
-
@haleluja Merhaba. Ben konsoloslukla iletişim kuramadım. Hangi adrese email ettınız acaba? Onaylı belgemi nasıl alabilirim?
-
@nihalozcan Merhaba. Ben de o haberi aldım ama konsolosluktan nasıl alacağımı bilmiyorum. Beni bilgilendirir misiniz? Nasıl bağlantı kurdunuz? Ben ulaşamadım.
-
@haleluja Hangi mail bu, yazabilir misiniz? Ben de belgemi almak istiyorum. Ama ulaşamadım.
-
@ahmetk38 Merhaba. Ben de bir haftadır aynı soruların cevaplarını arıyordum. Benim de İstanbul Konsolosluğundan belgemi almam gerekiyor ama ben de ulaşamadım bir türlü. Randevu mu almalıyım diye uğraştım ama...Size döndüklerine göre birşey yapmam gerekmiyor sanırım bu durumda. Beklemem gerek gibi. Teşekkürler.
-
@Nenes Kaç dolar ödeme yapmıştınız ?
-
iki şey yapabilirsiniz; 1- telefon açın ve sorun 2- Istanbul'da yaşıyorsanız bilfiil gidin sorun
almak içinde özel gün ve saat randevu alınması gerekiyor mu ben şahsen bilmiyorum -
Address: Poligon, Poligon Cd. No:75, 34460 Sarıyer/İstanbul
Phone: (0212) 335 90 00
Hours:
Thursday 8 AM–4:30 PM
Friday 8 AM–4:30 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 8 AM–4:30 PM
Tuesday 8 AM–4:30 PM
Wednesday 8 AM–4:30 PM
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum