SSN den önce vergi numarası almış iseniz...
-
Yeşilkart müracaatından önce herhangi bir sebeple vergi numarası almış iseniz sosyal güvenlik numarası aldığınızda durumu IRS’e bildirmekle yükümlü olduğunuzu hatırlatmak isterim.
Bilgi;
https://www.immihelp.com/immigration/rescind-itin-after-getting-ssn.html -
@mkt aynen oyle sayin mkt, bilgilendirme icin tesekkurler.
-
Eşimle görüşmüyoruz ancak onun SSN 'ı gerekti. Bunu nereden öğrenebilirim?
-
@murat-taskin SSN den önce vergi numarası almış iseniz... içinde söyledi:
Eşimle görüşmüyoruz ancak onun SSN 'ı gerekti. Bunu nereden öğrenebilirim?
Hmm, ogrenebileceginizi pek sanmiyorum. Eski belge ve dokumanlari karistirarak bulmaya calisabilirsiniz. Banka hesabi, telefon plani vs. actiysaniz oralarda da bilgiler olabilir.
-
@crazycells Hiç bir yerde yok maalesef. Marriage Certificate ile SSA'ya gidip
durumu anlatsam öğrenemez miyim? -
@crazycells Hiç bir yerde yok maalesef. Marriage Certificate ile SSA'ya gidip
durumu anlatsam öğrenemez miyim?Sansinizi deneyebilirsiniz, ama verirler mi bilmiyorum maalesef. Esinizden bir yazi getirmenizi bekleyebilirler.
-
@crazycells Aslında SSN isteyen de kendileri. Emeklilik için doldurulması gereken forma yazılması gerekiyor. Bana vermesin, kendi yazsın. Ben bakmayım :) olmaz mı acaba?
-
@crazycells Aslında SSN isteyen de kendileri. Emeklilik için doldurulması gereken forma yazılması gerekiyor. Bana vermesin, kendi yazsın. Ben bakmayım :) olmaz mı acaba?
kendilerine sorarsiniz :)
Numaraya ulasmanin yolu yoksa, buyuk ihtimal yazmaniz gerekmeyecek.
-
Arkadaşlar SSN numaram geldi bir de work permit diye bir şey duyuyorum grenncardlı olarak gelen biri ssn gelince work permite başvurmalı mı ya da bu ikisi aynı şey mi teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum