Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kaybolan üniversite ve lise diplomasını yeniden çıkartmak

• Merhaba dostlar 2024 mayıstan beri usa’dayım başıma talihsiz bir olay geldi ve birçok özel dosyamın olduğu bavulum kayboldu. Üniversiteme mail attım ve gazeteye kayıp ilanı daha sonrasında müracaat etmem gerektiğini söylediler. Lise diplomamı konsolosluk aracılığı ile buradan alabilir miyim? normalde halk eğitime yazılı dilekçe vermemiz gerekiyor fakat ben şuan türkiyeye gidemem. Farklı bir işe girmem gerekiyor ve bu belgeleri istiyorlar ne yapmalıyım veya burada birşey yapabilir miyim ülkeye gitmeden, annemi vekil gösterebilir miyim? cevaplarınız önemli şimdiden teşekkür ederim.

• @UniqueCowboy slm bildiğim kadarıyla konsolosluktan vekalet gönderebilirsiniz. ama size önerim konsolosluğa yazmak yerine bizzat gidin.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    209 Bakış
    K
    Merhaba. Arkadaslar Ben. uzun. yillardir. USA,dayim. su an. Temelli donmek istiyorum. cunku. haystimda cok seyler ters. gittik yapamadim. Artik. Yaslandim. Turkiyeye temelli. Geri donmek istiyorum. Aracim yok. Koyluk. bir yerde yasiyorum. Havaalani. Uzak. bana. . Turk konsoloslugu ile. gorustum. Onlara. Aracim olmadigini. Havaalani. Cok. Uzak. Oldugunu. Soyledim. Yardim istedim Temelli. Donuslerde. Yardimci. Olanayacaklarini. Soylediler. Sizler temelli donus. hakkinda. yardimci. olabilecek. bilgiler istiyorum ve. Oturum. iznim yok su an. On yillik greencard,mi hakkimi aldilar. Su an. USA. Vatandasi bir. Bayanla. Evliyim. ve. Onun evinde. Yasiyorum. Turkiyeye. Beraber donecegiz. Burada. Yedi yillik evliligimiz. Var. Turkiyeye esim. Turk vatandasligina. Basvuracak.. durumumu. Anlattim. su an fikir yardimina. ihtiyacim. var. Yillar gecti. Hersey. Sifir. Sagolun arkadaslar
  • Konsolosluğa gitmeden çocuklar için nüfus kayıt örneği

Taşındı T.C. Konsoloslukları'ndaki İşlemler
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    U
    Merhaba abi ben işitme engelli birşey soru çözü istiyorum nvc için doğum belgesi 4 defa reddedilmiş ceac için national visa center doğum belgesi çözü yardım mısın bile varmı sevinirim teşekkürler
  • T.C. Konsolosluğunda Adres Beyanı yapmak

222
    7 Oy
    222 İleti
    30k Bakış
    N
    SGK borç sildirme işlemi için belgeleri posta yoluyla ya da internet üzerinden ulaşarak sildirebiliyor muyuz? Türkiye'yi yakın zamanda ziyaret edemeyeceğim. Konsolosluk bilgi yazısında Türkiye'ye postalamaktan bahsetmiş ama e-mail atınca olmaz falan dediler biraz kafam karıştı. Belki yapan birileri olmuştur?
  • Amerikada yeni TC pasaportu almak

11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    C
    @driyo 2 aya yakin surdu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k