IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Arkadaslar merhaba,
Ben forumda yeni olduğum icin cevaplari bulamadim.
28.01.2025 tarihinde saglik muayenesine gidicem ama pek bilgili degilim butun sureci esim halletmisti.Bir kac sorum olacak bilen varsa cevaplarsa sevinirim .
-
2025 yilindayiz Covid asisi guncel olmak zorunda mi (2 doz amerika da 2021 yilinda olmustum)
-
Hangi asilari yaptirmam gerekiyor suan 39 yasimdayim.
-
Bu asilari disaridaki bir saglik kurulusunda mi olmaliyim yoksa orada yapilabiliyor mu ?
-
-
@yasmin982 evet 3 ay sürüyor çünkü kedinize önce kuduz aşısı yaptırıyorsunuz üstünden 1 ay geçmesini bekliyorsunuz sonra kedinizden kan alıcaklar kedinizin kuduz testini geçmesi gerekiyor Ankara’ya gönderiyorlar kan örneği sonuçlar 1 ay içinde geliyor 1 ay da karantina süreci var toplam 3 ay oluyor eğer 3 aylık süreniz varsa anca yetişir hemen başlayın derim
-
@boztemel mevcut ası kartını cıktı alıp yanına alman yeterli türkiyede hiçbir kurum covid aşısı yapmıyor artık bunuda biliyorlar zaten benimde 28 de sağlık randevum var bol şans :)
-
@boztemel Sağlık muayenesinden önce hiçbir aşıyı olmayın, kan tahlili sonuçlarınızı etkileyebilir.
-
@Seda-Güneş karma 2 aşısını yaptırmaz kuduz ondan sonra mı oluyor sorarız veterinere teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
-
Merhabalar yine bir sorum var ABD’ye gitmiş olan arkadaşlara. İlk gidişte bavulunuzu açıyorlar mı? Götürülmesi yasak olan neler var? Ben LAX’e gideceğim. Bişgisi olan yazabilirse çok mutlu olurum. 🙏🏻
-
@Ezgi-2 ben 23.01.2025 te sağlık raporu için gittim kan tahlili yapmadılar 2022 de corona aşı kartını verdim hiçbir sorun yaşamadan çıktım corona aşısı 3 ay önce Tr de kalktı aramayın hiçbir kurumda yok
-
Selamlar, ben 14 kasımda dq olmuştum, 21 mart için mülakat randevusu aldım.
İnşallah mülakat güzel geçerse,en erken ne zaman abd’ye uçulabilir?
-
@arslan34 ihtiyaciniz olan tum belgeleri irs'in sitesinden online olarak temin edebilirsiniz.
-
@Houstonian-Life Eşiniz maddi olarak sponsorlugu karsilamasa bile sizin ana sponsorunuz ve sponsorluk formu doldurmak zorunda. Hali hazirda formu doldurduysaniz, ve formda son tax returnlerle ilgili kisma son 3 yil icin tax return yaptim diye belirttiyseniz, tax return belgelerini isteyeceklerdir.
-
@Ezgi-2 Ben de, 1 yil kadar once, Lax'dan girdim Abd'ye. Bavulum acilmadi, giriş çok kolay ve hizliydi.
-
@mamc Teşekkür ederim cevap için. Peki neden kan tahlili yapmadılar? Bildiğim kadarıyla herkese yapıyorlarmış.
-
@kadargo Çok teşekkür ederim cevabınız için. 🙏🏻🙏🏻
-
@Ezgi-2 kan tahlili icin yaş siniri varmis. Bizde de sadece bana yapildi. 45 yasinda olan esime, 15 ve 11 yasindaki cocuklarima kan tahlili yapilmadi.
-
@Olkan-Oflaz-0
Merhaba
Bizimde 3/6/25 interview geldi
Interview den sonra green card başvurusu yapilmasi gerekiyormus nasil oluyor bir bilginiz varsa paylasirmisiniz lutfen -
@Raybay1971
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv
bu adresten kayit olusturuyorsunuz ptt posta kaydinizi da buradan yapiyorsunuz. baska bir yere kayit olmaniza gerek yok . Randevu maili geldikten 2 ile 3 gun sonrasinda kendi randevunuz sisteme dusuyor o zamana kadar bekliyorsunuz ara ara kontrol edebilirsiniz. -
@Raybay1971 pasaportunuz geldikten sonra uzerindeki numara ile greencard basım ucreti oduyorsunuz. Hemen odemek zorunda degilsiniz. Abd'ye girdikten sonra da odeyebilirsiniz fakat girmeden once oderseniz, Abd'ye giris yaptiginizda kart otomatik olarak basim surecine giriyor. Uscis sitesinden odeme yapiliyor diye hatirliyorum. Forum'da konuyla ilgili arama yapabilirsiniz.
-
@kadargo teşekkürler 🙏🏻
-
Merhabalar, sağlık randevusu ile birkaç sorum olacaktı.Cevaplarsanız çok sevinirim.
1-Türk kredi kartları ile ödeme yapabiliyor muyuz?
2-Hangi belgeleri götürmek gerekiyor?
3-Minik bebeğimle tek başıma gitmem muayene sırasında vs zor olur mu? -
@Raybay1971 dq onay tarihiniz nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum