Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri

Gündem
91 22 5.0k 32

Benzer Başlıklar

  • Kabus Geri mi Dönüyor? Donald Trump'ın 2024 Başkanlık Seçimi Adaylığı

    Gündem
    25
    4 Oy
    25 İleti
    1k Bakış
    ayvalik10A
    @miralam bu kadar panik yapmayın açılan tüm davalardan beraat etti mi ki bu kadar panik yapıyorsunuz. Daha mahkemeleri var ki bunlar çok ciddi konulardan açılacak ondan dolayı şimdiden strese girmeyin
  • Aliağa Gemi Söküm Tesisleri ve Temiz Asbestossuz Alan

    Gündem
    6
    6 Oy
    6 İleti
    322 Bakış
    Abraham TrustA
    Bölgede yaşayan biri olarak yazayım. Gemi söküm sadece bir hurda ayrıştırma işi değil aslında Türk tersaneciligine büyük katkı sunan bir kompleks. Gemi kesme işi 1985 yillari civarinda bölgede başladı. Yani ben kendimi bildim bileli burada gemi kesiyorlar. Hurda metal yanında bir sürü ekip ekipmanı da hurda parasına alıyorlar. Bence gemi söküm bu bölgeye hatta tüm tersanelerin ihtiyacının büyük bölümünü karşılıyor. Tabiki gemi söküm tesisleri ağır bir iş kolu ve yılda malesef 3-4 genç insan hayatını kaybediyor. Ama şunu söyleyeyim bu işi yapmasak olurmu derseniz devlet eliyle gemi yan sanayi kurulmadan bu işletmeler kapatılmamalı. Bu hükumetin umrundami tabiki değil işletmecilerin zaten umrunda değil. O devasa gemi motor bloklarını dokmiyeceksek elimizdekindende olmamalıyız popülist söylemlerle. Elbet asbest araştırmasına takılan denetlemeye geçmeyen gemiler gelmesin. Is guvenlik konularina gereken onem verilsin. Ancak bu büyük bir iş kolu ve asla dediğim gibi ulke gelişmeden bu iş kolu bırakılmamalı. Devlet devlet olmalı vatandaşını korumalı yoksa patronlar asbestli gemileri getirir çalışanlarda keser.. az kaldı seçime kadar buradayız.
  • Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi

    Gündem
    18
    1 Oy
    18 İleti
    437 Bakış
    mehmet.JSM
    @Edelweiss, içinde söyledi: Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi Iran ortadogudaki ABD usleri ve elciliklere saldirmaktan oteye gidemez bence. Bu saldirilari da bolgesel orgutler ile yapar muhtemelen. ABD vs Iran savasi cikacagini sanmiyorum. Aynen katılıyorum
  • Trump'ın "görevden alınma" oylaması

    Gündem
    12
    1 Oy
    12 İleti
    467 Bakış
    MySeaM
    Bu arada Baskan Trump 24 Aralik tarihinde de tum federal calisanlara holiday verdi. Yani 24 ve 25 Aralik'da tum federal kurumlar kapali. Bilginize!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum