@cvatulip ilk arabamı izmirden almıştım buca da bir otogaleri sitesi oradan o zaman arabada bir sorun çıkmıştı tüpünde konya ya döneceğim diye tüp fullemiştim (70tl civarı bir rakama ah ne günlerdi ) maalesef sorun çıkınca tüpü boşaltmak gerekiyordu o zaman etrafa salamayız en ufak kıvılcımda patlar dediler ne yapacaksın binin arabaya izmiri gezeceğiz demişlerdi izmiri ilk o zaman şehir merkezini gezmiştim gördüğüm tam da buydu kocaman bbir köy ama şunu gördüm insanı gelişmiş şehir gelişmemiş yer demiştim konyada tam tersi inan büyük bir kesim yobaz diye tabir edeceğimiz kesim 
Daha sonra motorumu aldığımda ege turuna çıkıtğım ilk çeşmeye gelmiştim sheraton cesme ilica plajına çadır kurmuştum o dönemde çok fazla insanla tanıştım kaynaştım benim gibi gezginlerle her sene bir festivale giderdik kamp alanları eşimlede böyle tanıştım eşimde konyada okuyordu oda çok gezmeyi severdi motorumla gezdik hep 2018'de evlenme kararı aldık artık uluslar arası geziyoruz
konyada doğdum konyada büyüdüm konyada okudum bu yüzden hep gezmek isterdim motorum bana bu özgürlüğü verdi çadırımı alırdım tüm türkiyeyiz gezdim her sene kesinlikle o rotamın başı yada sonu ceşme oluyordu 
Yolculukta çok iyi gidiyor motor üstünde