Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Health Department'dan izin almak

Taşındı Turizm, Konaklama ve Yiyecek
1 1 453 1
  • Yasaklı

    Merhabalar. Öncelikle yemek veya tatlı üzerine bir dükkan açacağız. Ben Amerikadayım işi yaptıracak kişi türkiyede bana para yollayacak ve ben işin başında olup hertürlü işle ilgileneceğim. Öncelikle araştırdığım kadarıyla Health Department'den yiyecek işine gireceğimiz için izin almak gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Bu konuda ben çok yeniyim. Şirket açma hangi türde şirket açmalıyım, Health Department veyahut diğer izinler bunları nereden ve nasıl araştırabilirim. Önceden dükkan açan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler


Benzer Başlıklar

  • Amerika'da Garsonluk ve Komilik Yapmak

    Turizm, Konaklama ve Yiyecek
    4
    0 Oy
    4 İleti
    2k Bakış
    emirhankdE
    Merhaba, Texas Eyaletinde Busser olarak çalışmış veya şuan çalışanlar var mı. Houston ve Austin şehri için bilgi verebilir mi ?
  • Amerika'da Baristalık Yapmak

    Taşındı Turizm, Konaklama ve Yiyecek
    3
    1 Oy
    3 İleti
    398 Bakış
    MySeaM
    https://www.indeed.com/m/jobs?q=Barista&l=Wilmington,+DE
  • Food Truck, Food Cart, Yiyecek ve İçecek Standı işleri

    Turizm, Konaklama ve Yiyecek
    49
    1 Oy
    49 İleti
    7k Bakış
    maraM
    Merhaba, Food truck pemitleri bulundugunuz state ve citye gore degisiyor. Ornegin Texas’ta hizmet vereceginiz her city icin ayri ayri health ve fire departmanindan permit almaniz gerekiyor. Aldiginiz permit ise sadece bir location icin gecerli. Her yerde durup satis yapamazsiniz. Kural biraz enteresan ama boyle. Giris maliyeti degiskendir. Trailerdan bahsetmiyorum. Trailer olayi hem daha zor hem de cogu yer icin uygun degil. Bazi lokasyonlara direk girme iz gerekiyor, trailer’i trucktan indirip ekstra bir kaldirac ile tekrar kaldirip ilerletmelisiniz. Hem tehlikeli hem zor. Bazi lokasyonlarda dar yerlerden gecip park etmeniz gerekiyor. Manevra kabiliyeti dolayisiyla trailerlar giremiyor. Bir de cekecek pickup truck almaniz gerekiyor. En azindan Silverado 2500 gibi bir sey olmali ki o da pahali. Food Truck olarak 30bine de truck var, 150bine de. Truckin yilina, mutfaktaki dizayna, ekipmanlara, icindeki derin donduruculara, buzdolaplarina, klima, jenerator… gore fiyat degisir. 1.5 senedir Dallas’ta food truck isletiyorum. Ikinci is olarak yapiyordum fakat artik zaman ayiramiyorum. Yakin zamanda satisa cikaracagim. Dusunen olursa detaylari konusabiliriz. Yatirimci vizesine de uygundur. Merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz. Cevaplamaya calisirim. Tesekkurler.
  • Pastacılık ve ekmekçilik stajı,yardım!

    Turizm, Konaklama ve Yiyecek
    27
    2 Oy
    27 İleti
    6k Bakış
    B
    @Calibraturbo bana yardım edebilirsen sevinirim Le Cordon Bleu mezunu pastacıyım Almanya veya amerika da iş arıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum