tam pasaport konusu açılmışken, 2019 Almanya 6 ay, 2022 Yunanistan 6 ay, 2024 mart yunanistan 6,5 ay schengen almışlığım var, dosyamı Viyana'ya taşıdığım için ayın 3'ünde elimin altında vize bulunsun bu ay current olma ihtimalim var diye Yunanistan'a tekrar başvuru yaptım ve sadede 3.maddeden red verdiler, tüm kurallara uydum 3 defa Yunanistan'a giriş çıkış yaptım bu sene, bir de Macaristan'a gitmiştim. Toplam süre olarak 10 gün Yunanistan, 4 gün Macaristan'da kaldım. Vize belgelerimde tüm ödemeler önden yapılmıştı yine de sonuç olumsuz oldu bu kadar vize ve evraklara rağmen. 1 ay sonra tekrar Yunanistan'a başvuru yapmayı planlıyorum genelde red yediğiniz ülkeden tekrar başvuru yapın diyorlar. Başka ülkeler de deneyecektim fakat hızlı olması açısından Yunanistan 3-4 günde sonuçlandırıyor. Daha önce tanıdığı veya kendisi 3.maddeden red alıp kısa süre içerisinde başvurup vize alabilen oldu mu? ( bu arada 3.madde banka dökümleriyle alakalı bir madde, yeterli miktar olmadığına kanaat getirmişler, halbuki hep aynı şekilde ve miktarlarda başvuru yaptım)