Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Hangi ilden başvurduğumuzun bir önemi var mı

• Merhaba genelde green card ve amerikada yaşam adı altında YouTube yayını yapan kanallarının çoğu istanbuldan başvurmuş ve kazanmış kişiler yani demek istediğim başvuruya türkiyede hangi ilden başvuru yaptığımız çekilişi etkiler mi bu yıl başvuracağım ve hatayda yaşıyorum ama daha önce hiç farklı illerden başvurmuş ve kazanmış birisini görmedim bu süreci uzun zamandır takip ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Farketmez hocam çoğunlukla istanbullu kazananların olması gayet normal turkiyenin nüfusu 80 milyon istanbulda yaşayanların nüfusu ise 20 milyon
    Üstüne birde yeterli bilgi birimine sahip olma oranına dikkat ederseniz batıdan doğuya doğru azalıyor. Bütün bunları göz önüne alırsanız istanbullu kazanan arkadaşların daha fazla olması gayet normaldir

• Çok saolun hocam cevabınız için

Benzer Başlıklar

• Doğum Yeri Kuzey Kıbrıs Olması Sorun Yaratır mı?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    E
    Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
  • Başvuru tarihinin önemi

5
    0 Oy
    5 İleti
    501 Bakış
    P
    Diğer yandan başvuruyu ilk zamanlarda yapıp sonra unutmaktan kaçınmakta da fayda var açıkçası. Çünkü DV2019 çekilişinde de ilk hafta içinde yapılan başvurular teknik bir sebeple geçersiz sayılıp başvurular baştan alınmıştı. Bu sebepten mayıs ayında sonuçlarını kontrol eden bazı kişiler confirmation numaralarının geçersiz olduğunu görüp hüsrana uğramıştı. Bu tür durumlardan ötürü sürecin gidişatını son tarihe kadar ara ara kontrol etmek de iyi olacaktır.
  • Meslek Yüksek Okulu için hangi seçeneği seçmeliyim?

Kilitli Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @trevorphillips problem olmaz :)
  • Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?

103
    0 Oy
    103 İleti
    37k Bakış
    Z
    @crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k