DV2020 İzmir adayları buraya
-
-
@deejake kardeş ne yapalım kısaca şartlar diyelim tüm sıkıntıları yazmaya gerek yok.şartlar green card ı düşünmeyi dahada yoğunlaştırdı.keşke çıksa hemen gidicem.borç harç alıp mali kaynak ne kadar gerekiyorsa gösterip gideceğiz başka çaresi yok.özleyeceğim sürekli aklımda olacak kısım annem babam kardeşim olur.onun dışında zaten oraya adapte olmaya bakıp alışacağımız için çok birşey özlemeyiz.tahminim özlemem ama bakacağız.inşallah çıkarda.çıkması da çok düşük ihtimal ama bu kadar düşük ihtimalde olan birşey hakkında da hayal kuruyoruz.demekki burda durumlar çok vahim durumda.
-
@sadikcagan dikkat ederseniz İzmirliler yazmadım zaten. İzmirdr yaşayanlar yazmışım...
-
@hgkd izmirde de yaşamıyorum.
-
@sadikcagan ne tesadüf bende ne izmirliyim nede izmirde yaşıyorum sadece hayatımın bir dönemi orada bulundum. Ne yapalım şimdi bizi kabul edecek bir başlık bulalım bence :)
-
@sadikcagan ne diyim bilemedim o zaman buyrun gezinin
-
@deejake geyik yerine faydalı şeyler paylaşın yeterli
-
@hgkd çok özür dilerim DV2020 İzmir adaylarının (daha çıkmamış olan hani, fol yok yumurta yok, bir tek hayal ve umut olan) buluşma başlığı altında son derece ciddi konuların konuşulması gerektiği bir yer olduğunu bilmiyordum. Şimdi kuralları tam anlamak gerekirse ;
- Ciddi olun! Amerikaya gitmeye aday oldunuz ciddiyet lütfen.
- Geyik yasak! şaka maka yok burası ciddi bir başlık haddinizi bilin!
- Muhtarlıktan ikametini ibraz et! İzmirde yaşamıyorsan git!
- Yukarıdaki kurallara uyulacak uymayanlar cıss tukaka.
Ben tekrardan sizden özür dileyim kıymetli başlığınızdan çıkayım. Bu arada @crazycells den rica edelim sizi admin yapsın çünkü sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var, eee her foruma bir bekçi lazım çünkü değil mi? Asayiş berkemal mi siz ondan haber verin.
-
Arkadaslar, "gocmenlik sohbetleri" bolumunde yapilan konusmalarda biraz daha anlayisli olalim lutfen. Birbirimize karsi kiskirtici soylemlerde bulunmak ne bu baslikta ne de baska basliklarda isimize yaramaz.
Tabii ki bu bolum, her baslik altinda her konunun konusulmasi amaciyla olusturulmadi; fakat diger yandan acilan konularda yapilacak sohbetlere karsi da biraz daha anlayis gostermek lazim. Birbirimize karsi anlayisi kaybedersek forumdan yararlanamamaya baslariz. -
Ona buna sataşmaya ne meraklı insanlar var. Komik😊
-
@crazycells çok doğru söylüyorsunuz baskalarının yaptığı sohbetlere karsi da biraz daha anlayis gostermek lazim. Saygılı olmak gerekiyor. Ama maalesef zor insanlara saygıyı öğretmek, herkes elini attığı herşeye sahip olduğunu zannediyor napalım biz saygı duyalım belki onlar bizden öğrenirler.
-
-
Arkadaşlar nerdesiniz ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor ?
-
@sinem-akçam sizi burayada bekleriz
-
Selam. Ben zaten buralardaydım. :)
-
İzmirliler ses verin bakem. :)
-
@sinem-akçam ahh ahhh kimseler yok uzun zamandır
-
@nilfersev çalışıyorlardır akşam şenlenir belki. :)
-
@sinem-akçam belli mi olur
-
herkese mutlu pazarlar.. :) bir İzmirli olarak bu mayısta loto kesin bana çıkacak.. neden? çünkü üniversiteden mezun olduktan tam 5,5 yıl sonra memur olarak atanıyorum.. bu zamana kadar hep özelde çalıştığım için bırakıp gitmek daha kolaydı.. şartlar+asgari ücret+özel sektörün stresi.. ama memuriyet öyle değil.. garantisi var ve maddi açıdan (kısmen) daha iyi.. e Türkiye şartlarında yaşayan biri için bu iyi bir gelişme olduğundan, bu sene bana çıkmaması için hiçbir sebep yok.. Murphy abimize inanıyorum.. :) :)
bu arada yazdıklarımdan yanlış bir anlam da çıkmasın.. loto vurursa her türlü giderim orası ayrı.. :) çünkü sadece maddi şeyler değil gitme isteğimin altında yatan sebep.. sadece hayatımda sağolsun zorluklar da güzellikler de hep cümbür cemaat geldiğinden, kendimce böyle bir çıkarım yaptım.. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum