DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@MuratA-0 bu isim değişikliği hakkında haber bekliyor olacağım .
-
@enesfatihh Amerika’ya girişte adres değişikliği yapmak istediğinizi söyleyerek yeni bir adres bildirebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@MuratA-0 hocam öncelikle tebrik eder umarım hayırlı cevap alırsınız. Benzer bir durumdayım. 12 sene önce isim değişikliğim oldu. Mahkeme kararım ve yeni ismimle diplomam hazır. Benim asıl sormak istediğim soru belki sizde de aynısı olmuştur diye yazıyorum.
~Ds260 formunda 'önceki isminiz' diye bir soru vardı. Ben bu soruya 'önceki ismim yok ' diye yazmıştım. Sonradan anlayabildim anca ama düzeltemedim.
*Öncelikle siz bu kısma önceki isminizi yazmışmıydınız?
*Ds260 formunu düzenlemek için mülakat aldıktan sonra formu düzenlesek sorun olur mu? -
@siraç Teşekkür ederim. Şimdilik beklemedeyiz. DS260 formunda önceki ismimle ilgili olan kısmı doldurmuştum. Tavsiyem mülakat aldıktan sonra düzeltmeniz yönünde olacaktır.
-
@siraç Merhaba, benim gidishattan ve forum burdan ögrendigim kadariyla, bu Greencard sürecinde dikkate alinmasi gereken bir kac Atasözü var;
1- DS260 da bir degisklik yapmak istiyorsaniz, Mülakat tarihi verildikten sonra yapin
2- Dosya tasimak istiyorsaniz Konsolosluklara kalmadan KCC üzerinden hemen yapin
3- Ankaraya mülakat tarihi almak icin güvenmeyin ( Case Nr. yüksek olanlar icin )
-
@Alpagu aynen. Altına imzamı atarım 😊
-
@MuratA-0 bende mülakatı bekliyorum. Sonra ds260 formunu açtıracam
-
@gucarslan Dün yaşanan gelişmelerden sonra ceac.state.gov adresinden kontrol ettiğimde dosyam aşağıdaki şekilde görünmeye başladı.
Administrative Processing
Immigrant Visa Case Number: 2024EU6XXX 01 ANK
Case Created: 29-Oct-2022
Case Last Updated: 05-Sep-2024Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
For more information, please visit U.S. Embassy Ankara. -
@MuratA-0 şu an bende de aynı durum görünüyor. Bana onaylandı demişti konsolos. Belki prosedür bu şekildedir.
-
@cihantr, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
@airman hayırlı uğurlu olsun. Tek sormak istediğim mahkeme kayıtları demişsiniz ya o en son çıkan mahkeme kararı ve tercümesi mi acaba ?
teşekkürlerMerhaba, teşekkür ederim 🙏
2019 da bi aile mahkemesinde gorulen bi mahkemem vardi, o mahkemeye gidip ordan islak imzali ve muhurlu belgeyi aldim, apostillettim ve ingilizce tercumesini aldim. Noter onayi da yaptirdim ama gerekli mi degil mi bilmiyorum.
-
@enolawolfgang, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
@airman hayirli olsun çok guzel anlatim olmuş 😇👍
Teşekkür ederim, darisi basiniza 🙏
-
@copataxi Ben de öyle olduğunu düşünmek istiyorum.
-
@copataxi @MuratA endişe edecek bir durum yok, CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV) konu başlığı sizi aydınlatacaktır...
-
Selamlar,
Mülakatı sonuçlanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
İki sorum olacak;- KCC"ye pasaport ilk sayfası görüntüsünü mail olarak gönderiyor muyuz?
- Mahkeme kaydımız yoksa adli sicil kaydı yeterli oluyor mu?
Teşekkür ederim.
-
1- kccye herhangi bir belge göndermedim. Konsoloslukta pasaport fotokopisini de istemediler.
2- kaydınız yoksa edevletten arşivli adli sicil kaydı almanız yeterli.
-
Bu ileti silindi! -
@İlker-Bulak Merhaba, benim formumda da o kısım boş, bu konu umarım ki sizin adınıza olumlu ve sıkıntısız sonuçlanır. Sonuçlanınca tecrübelerinizi yazabilirseniz çok memnum olurum, ben de ne yapmam gerektiğini düşünürüm bu sayede. Mülakat aldıktan sonra formu açtırmamız gerekecek mi ona karar verebiliriz. Şimdiden çok teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
@atalardankalanbirben Sürecimde her an bana destektin. iyi ki tanımışım, iyi kii 🙏🏼
Yeni hayatında mutluluklar diliyorum.
Seni çok seviyorum 🥹🫶🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum