Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@gucarslan Geçmiş olsun, umarım gelecek, geçmişteki üzüntüleri unutturarak karşılar herkesi.

• @gucarslan Keşke olumlu sonuçlansaydı sizler için. Ama en azından haklının hakkını aramaktan vazgeçmediği bir duruşun sergilendiği bu dava kral bile olsan haksızsın diyebilmek adına çok önemliydi.

• @gucarslan Bu dava ile ilgili herkese gecmis olsun! Umarim hersey gonlunuzce olur bundan sonra...

• Emeği geçen herkese teşekkürler , uzun bir süreç oldu olumsuz sonuçlansa da belirsizlikten kurtulduk gözüyle bakıyorum . umarım hayat herkesin gönlünce olur

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

karar açıklandı!

uzun yıllardır beklediğimiz temyiz kararı açıklandı ve ne yazık ki karar bizim tarafımızdan olumsuz sonuçlandı.

yani temyizi kaybettik.

bütün DV2020 & DV2021 davacılarına, yol arkadaşlarımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyorum.
    kaybettiğimiz sadece bir vize, ben kazandığımız dostluklara ve verdiğimiz mücadele için seviniyorum..

temyizi bozan yargıç'in gerekçeleri;

20240625_205348.jpg

travel state'in resmi açıklaması;

temyizin kaybedilmesi sonrası avukatlar, ilgili kararın bozulması için bir başvuru yapmaya karar verdi ve dün itibariyle bu başvuruyu işleme aldılar;

Dear DV2020/DV2021 clients,
    Attorneys for Gomez class members and DV2020/DV2021
    plaintiffs have filed a Petition for Rehearing En Banc with the United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit.

We will share developments as we have them. Thanks. 🙏
    Curtis and Team

şahsi kanaatim, bundan bir sonuç alınamayacağı yönünde.
    avukatlar da bunun farkında ancak; davacilardan gelen yoğun talebe karşı duramadilar.

açıkçası bu zaman kaybından ve artık tamamen sönmüş umutlari tekrardan harlamak üzerine beyhude bir çaba.

yine de yapilan başvuruyu takip edip gelişme oldukça bilgi vereceğiz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
    dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.

bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
    her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.

davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
    inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.

sevgiyle kalın..

*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.

• Kilitlendi  gucarslan gucarslan 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |