Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dropshipping Girisimi

İlan ve Duyuru
1 1 185 1

• Herkese merhabalar, dort seneyi askindir forumun sessiz takipcisiyim. Insaat muhendisi olarak EB2 yesil kart sahibiyim. Yaklasik 12 senedir Amerika’nin farkli bolgelerinde yasadim ama su anda Atlanta bolgesinde bulunmaktayim. Bir suredir ikinci gelir kaynagi olarak farkli side hustle lar arastiriyorum ve dropshipping ilgimi cekmeye basladi. Konu hakkinda belli bir on arastirma yapip bilgi edindim ve bu girisimi Turkiye’de bulunan bir ureticiyle/tedarikciyle calisarak basarili olabilecegini dusunuyorum. Henuz bir urun pazarina karar vermedim cunku ilgililerin saglayabilecegi urunlere odaklanip birlikte calisarak is plani hazirlamayi dusunuyorum. Bu konu hakkinda ilgili ve ciddi ureticileri/tedarikcileri direk mesaj atmaya davet ediyorum. Dropshipping hakkinda edindigim bilgileri de ordan paylasacagim.

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    26 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • Kuzey New Jersey (Warren, Sussex, Morris) İş İlanı

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    179 Bakış
    S
    Merhabalar size mail attım.
  • Abd'den Türkiye'ye Göz Damlası Getirme

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    193 Bakış
    Emre DilekçiE
    @BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
  • İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!

Sabitlendi İlan ve Duyuru
    49
    0 Oy
    49 İleti
    8k Bakış
    K
    Klima Santrali Ustası Aranıyor Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD İş Tanımı Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU), havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktayız. Görev ve Sorumluluklar Klima santrallerinin üretim, montaj, kesim, büküm ve kaynak operasyonlarında aktif görev almak Arıza tespiti ve giderme işlemlerini yürütmek Proje ve teknik çizimlere uygun şekilde çalışmak AHU iskeleti, panel, kapak, fan, batarya ve diğer ekipman montajlarını gerçekleştirmek Aranan Nitelikler Klima santrali ve HVAC sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli Teknik resim okuyabilen El aletleri ve ölçüm cihazlarını etkin şekilde kullanabilen Sac kesim ve büküm makinelerinde çalışabilecek; lazer kesim ve abkant tecrübesi olan Teknik resme uygun profil kesimi yapabilecek ve AHU iskeleti oluşturabilecek Plug fan, kayış-kasnaklı fan, AC/DC fan montajı ve motor bağlantısı yapabilecek Santral dış paneli, kapak kesim ve büküm işlemlerine hakim Sulu batarya, DX batarya ve nemlendirici montajı konusunda deneyimli Elektrik tesisatı çekme konusunda temel bilgi sahibi olan adaylar tercih sebebidir İngilizce bilen ve ABD’de çalışma izni olan Başvuru ve İletişim Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz. E-posta: [email protected] Web sitesi: www.gmcair.com
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k