Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rental firmadan araba satin almak (Hertz, Enterprise)

Ehliyet ve Araba
3 3 380 3

• Toyota olsun Honda olsun bayideki used arabalara baktığımda carfax raporunda arabaların çoğunun rental use olduğunu gördüm ve rental firmaların sattığı arabalara bakayım dedim ve fiyatın oldukça uygun olduğunu gördüm. Bayinin sattığı araba 25 bin dolarken rental firması 21 civarına veriyor her şey aynı. Daha önce deneyimi olan oldu mu, tecrübesi bilgisi olan aktarabilir mi?

• @kaanvercetti Ofisden bir arkadasim Enterprise dan rental car satin almis. 2017 model Toyota Camry. Sanirim 2020 de almis. Aldiginda 50k miles civarindaymis ve duzenli bakimlari haricinde hic sorun yasamamis simdiye kadar.

• Genellikle HOR kullanilmis arabalar oldugu icin fiyatlari dusuktur....

Benzer Başlıklar

• ABD'de Araba Sigortası

Ehliyet ve Araba
    351
    9 Oy
    351 İleti
    39k Bakış
    MySeaM
    Eger araci siz ordu icin gorev veya egitimdeyken bir storage facility de tutacaksaniz, ilgili askeri belge ve storage facility den alinan receipt ile sigortayi belirli bir sure icin iptal ettirebilirsiniz.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
  • J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak

Ehliyet ve Araba
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    M
    @Mustafa-Uğurlu , @crazycells New Jersey'den aldigim 4 yillik ehliyetimi, J1 vizesindeyken (ve grace period oncesi sadece bir ayim kalmisken) Maryland ehliyetine transfer etmek istiyorum. J1 vizesiyle uzun sureli bir ehliyet almam mumkun mudur?
  • Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
    3k
    106 Oy
    3k İleti
    721k Bakış
    N
    @melih-solmaz, yuksek faizi dusurmek kisa surede olacak sey degil sizin durumunuzda. Cunku sizin kredi gecmisiniz kisa. Yuksek faizi erken kapatarak kaybi azaltabilirsiniz. Ama yuksek faize girmek istemezseniz pesin almak en iyisi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k