New Jersey
-
1 yıl Patersonda yaşamış biri olarak geri orayamı gelsek diyorum
iç ses: Boşanma sebebi olur :D -
Merhaba Arkadaşlar,
Eşimle bir tanıdığımızın yanında Maryland Ocean city de yaşıyoruz. Ehliyet almak istiyoruz ancak bu konuda sorun yaşıyoruz. MD 3 saatlik eğitimin ardından uyuşturucu ve alkol testi, ehliyet sınavı ve direksiyon sınavı şeklinde 3 aşamada ehliyet alabiliyorsunuz. İngilizce dışında Türkçe seçeneği maalesef bulunmuyor. Ve eşimle benim ingilizcemiz yeteri kadar iyi değil.
Bu sebeple eşimle birlikte New Jersey den ehliyet almak istiyoruz. Proof of address için bir yer göstermemiz gerekiyor. Bize yardım edebilecek var mıdır ?
-
@ramsen18, içinde söyledi: New Jersey
Merhaba Arkadaşlar,
Eşimle bir tanıdığımızın yanında Maryland Ocean city de yaşıyoruz. Ehliyet almak istiyoruz ancak bu konuda sorun yaşıyoruz. MD 3 saatlik eğitimin ardından uyuşturucu ve alkol testi, ehliyet sınavı ve direksiyon sınavı şeklinde 3 aşamada ehliyet alabiliyorsunuz. İngilizce dışında Türkçe seçeneği maalesef bulunmuyor. Ve eşimle benim ingilizcemiz yeteri kadar iyi değil.
Bu sebeple eşimle birlikte New Jersey den ehliyet almak istiyoruz. Proof of address için bir yer göstermemiz gerekiyor. Bize yardım edebilecek var mıdır ?
olsam yardım ederdim seve seve ama değiliz işallah biri çıkar yardım etmekte fayda var.
-
@serkanist Sağolun, inşallah Serkan Bey
-
@ramsen18 NJ de yasayan Giresunlular cok fazla ve hepsi de birbirlerini taniyorlar. Tanidiginiz bir Giresunlu varsa, size yardimci olabilir. Hatta Delaware veya Maryland de yasayan bir Giresunlu bile olabilir. Onlar birbirlerini biliyorlar 😂
-
@ramsen18 https://maps.google.com/?q=Q-Mail Center, 229 Crooks Ave Unit A, Clifton, NJ 07011, United States&ftid=0x89c2fea6eb3ff219:0x22366c049c642a78&hl=en-US&gl=us&coh=199387&entry=gps&lucs=,47087027,47071704,47084304&g_st=ic
Buradan postbox ayarlayin. Ben oyle yaptim. Ama belgelerinizi de buraya ayarlamaniz lazim Betulle Omer sahipleri.
-
@Doncarleone NJ de bir arkadaş buldum. 2 kişi için 100$ karşılığında adresini kullanacağız. Teşekkür ederim.
-
@ramsen18, içinde söyledi: New Jersey
@Doncarleone NJ de bir arkadaş buldum. 2 kişi için 100$ karşılığında adresini kullanacağız. Teşekkür ederim.
Hocam mumkunse Salem, Oakland ve Tom's river dmv(mvc)lerinden uzak durun. kimse onermiyor. Turk ehliyetiniz varsa Randolph ve Lodi oldukca iyi diyolar. Tom's River dmvsi irkcilik yapiyor ve calisanlar yardimci degiller. Diger bahsettigim dmvlerin de itibari iyi degil, tum gruplarda uzak kalinmasi gerektigi soyleniyor. bol sans dilerim
-
@kaanvercetti Salemi düşünüyordum. Uyarınızdan sonra rotayı başka yere çevireceğim. Çok teşekkür ederim.
-
en son 2019 gitmiştim o zamanlar böyle çok fazla göçmen akını yok şimdi dolmuştur vallahi oralar -
bu arada yeni gelenler artık orta eyaletler doğru ilerlesin bence ...
işalllah insanlar birbirine yardım eder.
-
@MySea, içinde söyledi: New Jersey
@ramsen18 NJ de yasayan Giresunlular cok fazla ve hepsi de birbirlerini taniyorlar. Tanidiginiz bir Giresunlu varsa, size yardimci olabilir. Hatta Delaware veya Maryland de yasayan bir Giresunlu bile olabilir. Onlar birbirlerini biliyorlar 😂
It’s true that many people from Giresun living in NJ are well-connected. If you know someone from Giresun, they might be able to help, even if they’re in nearby states like Delaware or Maryland. The Giresun community is quite tight-knit. outlet stores nyc
-
@MySea 😂😂 Ben de giresunluyum duyduğuma göre New jerseyde köy kurmuşlar :). Ama ben Texasa yerleşmeyi planlıyorum. Amerikadaki Giresunlular yardımsever ise tabi ki düşünebilirim orayı.
-
Selamlar herkese! Paramus NJ'deki bir şirketten iş teklifi aldım. İşe rahat bir şekilde gidebileceğim ve güvenli bir mahallede hızlıca ev tutmam gerekiyor. Hali hazırda başka bir eyalette arkadaşımla beraber kalıyorum. Hackensack makul bir bölge olabilir gibi geldi. Bu bölge hakkında bilgi sahibi olan, burada yaşayan var mıdır?
-
Iyi gunler - NJ’de Union county veya Morris County’de (kuzey middlesex county de olur) Turk berber ariyorum, bildiginiz Turk berberler var mi? Ben Cranford tarafinda yasiyorum (Rockaway’de calisiyorum).
Cok buyuk ihtimalle Paterson-Clifton tarafinda epey vardir da hem uzak bana hem de sevmiyorum o taraflari.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum