DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @rasitcenngiz Grafige guvenebilirsiniz, haftalik guncellenir araya resmi tail girmedigi surece.


  • @sevdemimi bende 2 kişi için 3 gecede doldurmuştum, bol şans 🍀

    DV2025 mali yılın başlayacağı 01.10.24 tarihini sabırla bekleyin ve bekleme esnasında bu forumdaki ilginizi çeken konu başlıklarını okuyarak (geçmiş yıl aşamaları, mülakat deneyimleri, FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem), eyalet seçimi vb) bilgi sahibi olmanız sürecinize katkı sağlayacaktır ☺


  • selamlar, bu visa bulletin de avrupa için 27500 yazıyor benım case numaram 25xxx lerde, türkiyeden randevu beklemeden dosya taşıma yapabilirim anlamına mı geliyor yada türkiyeden de randevu aldım anlamına mı geliyor. Bir de dosya taşımayı sadece eu bölgesi ülkelerine mi yapabiliyoruz.


  • @lumos mülakat esnasında degistirebiliyoruz yani ? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için .

  • ⭐⭐⭐

    @dogan28 2025 süreci henüz başlamadı şu anda gördüğünüz bültenler 2024 için. Bu süreçte bu başlığın ilk iletisini iyice okuyarak sürece hakim olun


  • @dogan28 merhablar sizin süreciniz 1 ekimde başlayacak, bu başlığın ilk sayfasını okursanız bülten hakkında detaylı bilgiye sahip olursunuz. Ve son olarak sadace EU bölgesi değil dilediğiniz tüm konsolosluğu tabi sizi kabul etmesi şartı ile dosyanızı taşıyabilirsiniz.


  • arkadaşlar ds260 formunu doldurdum yolladım ama kızımın doğum yerini ilçe bazında yanlış yazmışım sizce ne yapmam gerekiyo ?


  • @EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @nvrgbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese boş şans ve burada bıkmadan bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim. DS260 doldurmaya başlayacağım da; Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum ve halihazırda Açıköğretimden 4 yıllık lisans okuyorum, sadece 1 dersim kaldı ki normalde geçen yıl verecektim ama hiç ilgilenmedim. Tam hatırlamıyorum ama lottery doldurur iken lisans mezunu seçmiş olabilirim mezun olurum diye. Şimdi Ds260 doldururken 4 yıllık lisans seçsem mezun tarihine bugünün tarihini mi yazmalıyım ? Ya da en kötü ihtimal ola ki o 1 dersi de veremez isem mezun da olamıyorum, mülakata gittiğimde orada lisans seçili ama ben önlisans diploması vermem sorun olur mu ? Ne yapmalıyım ?

    Son olarak; ben 2023'te Amerika vize başvurusunda bulundum ve red aldım. Şimdi mülakat öncesi tekrar vizeye başvursam bir sorun teşkil eder mi ?

    Tekrar teşekkürler.

    Başvuruyu gelecek koşullara göre değil, anlık duruma göre yapmalıydınız ancak bu reddedileceğiniz anlamına gelmiyor.

    Siz kendinizi mezun değil öğrenci olarak seçin. Mezun olmamanız önemli değil zira minimum eğitim şartı olan lise mezunu kriterini karşılıyor olmanız yeterli olacaktır. Öğrenci olarak seçtiğinizde illa bir mezuniyet tarihi girmeniz gerekiyor ise dünün tarihini yazabilirsiniz ama tarih girmek gerekmiyordu diye hatırlıyorum.

    Vize başvurusu derken turist vizesi diye düşünüyorum. Eğer terörist olduğunuz için falan reddedilmediyseniz turist vizesinden reddedilmek gc almak için engel teşkil etmiyor. Tamamen farklı amaçlar.

    Tekrar turist vizesine başvurmanız için bir engel yok ancak kabul edilme ihtimaliniz pek olası görünmüyor.

    Mezuniyet bilgilendirmeniz için teşekkürler lakin sonraki üslubunuz çok yanlış; “ Eğer terörist olduğunuz için” özür dilerim yanlışta değil, bilakis itham.

    Son paragrafanız ise aşırı karamsar, olası olmamayı neye göre karar verdiniz anlamak mümkün değil. Nitekim kamu personeliyim, pasaportumda schengen ve 5 farklı ülke ziyareti var.

    Ezcümle negatif enerji veriyorsunuz. İyi geceler.


  • @gucarslan degerli Gucarslan, bilgiler icin tesekkurler. Benim bir sorum olacak AOS hakkinda. Hali hazirda turist vizesi olan ve su an Turkiye'de olan birisi DS formunu doldurmali mi doldurmamali mi? Eger doldurursak, giriste sorun yasanabilir mi? deneyimleri olan arkadaslar yazarsa muhtesem olur. Tesekkurler.


  • Merhaba mülakattan önce evleneceğim, eşimin de yararlanması için dosya açtırmak istiyorum ADB YOLUNDA EVLİLİK başlığını okudum, yalnız bir kaç anlamadığım sorularım var

    1.Dosyayı nasıl açtıracağım (konsolosluğu aramam mı gerekiyor mail mi atmam gerekiyor)
    2.Eşim ds260 formunu ne zaman ve nerede dolduracak tam olarak anlatabilir misiniz.

    okuduğum sorulardan anlayamadım.

    İlginize teşekkür ederim @gucarslan @crazycells @Revolter

  • ⭐⭐⭐

    @cptmuzaffer Merhaba;

    1. Mualakat aldiktan sonra mail atarak durumunuzu bildirebilirsiniz, bazen acmadan bile durumunuzu guncelliyorlar.
    2. Nikahtan sonra dolduracaksiniz, kendi formunuzu doldurdugunuz yerden, 'Add Applicant' yaparak surec icinde doldurabileceksiniz. Bazen (genelde sene devirdikten sonra) bu secenek aktif olmuyor o vakit yine mail atarak mulakat aldiginiz konsololukla iletisim kurmaniz halinde aciliyor.

    Bu sorular cevaplanmis sorular, lutfen basliklari en az bir iki sene oncesinden baslayarak okuyun, ustunuze alinmayin genel olarak tavsiye ediyorum, arada kaynamasin bilgiler.

  • ⭐⭐⭐

    @nvrgbck biraz alınganlık yapmışsınız bence. Siz teröristsiniz gibi bir itham yok turist vizesi reddinizin greencard mülakatına sorun çıkarabilmesi için ancak böyle ekstrem bir durum olması gerekiyor bahsettiği gibi Ezgi hanımın.
    İkinci bölümüne gelirsek ortaya bir negatiflik yayma durumuda yok aslında az biraz forumda araştırma yapsanız benzer mesajı bir çok kez görürdünüz. Ds260 formunu doldurmanız demek ben sizin ülkenize göçmen olmak istiyorum demek yani içerde göçmenlik başvurunuz var, turist vizesi başvurunuzdada konsolosluk çalışanını göçmen olma amacınız olmadığına ikna etmeniz gerekiyor. Bu yüzden ihtimali çok düşük olan bir şey yani içerde göçmenlik başvurunuz varken turist vizesi almanız. Alanlar yok mu çok nadir olsada var ama bu noktada normalde önemli olan profilken vize görüşmelerinde burada biraz daha o turist vizesini aos yapmak amaçlı almadığınızı kanıtlamanız gerekiyor


  • Bu ileti silindi!

  • @dogan28 2025 kazananları için süreç 1 ekim 2024 de başlayacak.

  • ⭐⭐⭐

    @cptmuzaffer Rica ederim, kolay gelsin. Uzgunum ki Telegram Grubu yok.


  • Selamlar herkese, DS260 doldururken babamın ismini eksik yazmışım.(bulgaristan pasaportunda babanın adı olarak yazılan kısım) KCC' ye mail atıp bunu düzeltmelimiyim ya da daha sonrası için kesin net bir adres girmemiştim mülakat tarihimde geldiğinde adresimi güncellerken onu da güncellesem sorun olur mu ?


  • @veyso34 Bir sey yapmaniza gerek yok su asmada, mulakat alinca hatanizi duzeltirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @Froz3nn Mulakat alinca guncelleyebilirsiniz.


  • @lumos teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Beyza-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba bana gc çıktı işlemlere başladım ama 24 yaşında genç biriyim abdye aile üyelerinden sadece bana çıktığı için ben gidebiliyorum sanırım bu konuda endişeliyim orada Bi tanıdığımız yok iş nasıl olcak bilmiyorum sırf bu engeller yüzünden hakkımı yakmak istemiyorum ne yapacağım yardımcı olabilir misiniz

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2357/50-yaşından-sonra-abd-de-iş-bulmak/

    yukaridaki basliktaki forum uyeleri bu yazdiklarinizi gorse su sekil bir cevap alirdiniz:

    disapprove


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

437.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum