DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ahmeterol1912

    lumos ⭐⭐
    6 May 2024 20:13
    @ahmeterol1912 Fromu doldurduğunuzda sadece lise mezuniyetiniz varsa onu yazmalısınız. Mülakatta da bütün diplomalarınizla gidersiniz. Formu döndürürken öncesi ve I anlık bilgilerinizden mesulsunuz. İletiye dönük bir cevap veremezsiniz.
    Bol şanslar.


  • @justdream ingilizce olarak mı yok ingilizce karakter kullanılarak mı yani sokak yerine street mi yazacağız yoksa direkt sokak mı yazacağız onu soruyorum


  • Arkadaşlar merhaba, 2 sorum var öncelikle ds260 doldurduktan sonra bir onay maili vs geliyor mu? Bir ikincisi de formu ingilizce doldurun diyor ya mesela bayar caddesi mi yazıyorsunuz yine adres için bayar street mi diyorsunuz? Bir de mülakat genellikle ne kadar uzağa veriliyor yani mülakat maili geldikten birkaç hafta ya da birkaç ay sonrasına mı veriliyor gibi


  • ben doğum tarihimi gün ay olarak girmiştim başvuru yaparken , onlar ay gün olarak istiyorlarmış,

    ds260 formuna girerken oraya yazdığım gibi girdim form açıldı...

    !!!Doğum tarihimdeki yanlışlığı nasıl düzeltebilirim!!!


  • @bukkari Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

    İngilizce karakterlerle Türkçe yazabilirsiniz.


  • Merhaba eşim yabancı uyruklu 5 yıldır evliyiz eşimin esk kocasından 2 cocugu var onlar da 5 yıldır benle yasıyor benimde eski esimden 3 cocugum vardı onlarda benle yasıyor ve bu 5 yıl süre içinde 2 kızım oldu yabancı eşimden toplamda 7 cocugum var eşime grencard çıktı eski eşimden olan cocukların velayeti bende ds 260 formu doldururken hepsinigötürmekle iligi bir sıkıntı olur mu veya ne yapmam gerekiyor


  • Arkadaşlar selam 28XXX sırasının ankaradan gelme olasılığı çok mu düşük?
    Yurt dışına taşıma imkanı yok çünkü kalabalık bir aile bu durumda yapılacak birşey var mı?
    @crazycells


  • @slngn Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

    İngilizce karakterlerle Türkçe yazabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra bir onay maili almayacaksınız. Mülakatların ne kadar uzağa verildiği ile alakalı önceki senelerin excel listelerini inceleyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @ahmeterol1912 Mezuniyet olarak degil (Current) olarak ekliyorsunuz, ileri tarih yazmadan.


  • Mülakat için gereken tüm evrakların listesini atabilecek biri var mı? Cn'm iyi şimdiden evrak hazırlıklarına başlayayım


  • @slngn öncelik sürecinizi imzanıza taşıyın
    Bayar caddesi yazacak siniz ds260 Sabmit edince onay PDF olarak mail gelecek mülakat genel de 1 ay sonraya geliyor ama sürprizler de olabilir 15 gün sonra ya da gelebilir nadiren süreciniz de başarılar.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

  • ⭐⭐⭐

    @gastroNot Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Son yillarda Ankara'dan bu CN ile mulakat alabilen olmadi, yine de bu sene ne olacağını bilemeyiz. DV2025 sureci henuz baslamadi. Forumu yakindan takip edin, bol bol okunacak konu var, o baglamda kendiniz icin bir seyler yapmis olabilirsiniz.


  • @bukkari Türkçe karakter kullanmadan ama Türkçe yazın adresinizi : )


  • @Trio evrakları mülakata 15 gün kala alabilir siniz e-devlet den alınan belgeler aşağıdaki evraklari alacaksınız ama kesintisiz 12 aydan fazla İngiltere 6 aydan fazla yurtdışı kaldınız ise polis belgesi (adli sicil) bu varsa şimdi den alabilir siniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri?_=1715018587212


  • @sirvanak Öncelikle tebrik ederim, eğer hepsini götürebilirsen helal olsun abi valla 😃

  • ⭐⭐⭐

    @sirvanak Tebrikler. Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Kazanan kisinin butun cocuklari (biyolojik veya degil) yas gozetmeksizin DS-260 formunda belirtilecektir. Bekar ve 21 yas alti butun cocuklar da esinizle GC almaya hak kazanmistir, onlar icin de formlari doldurmalisiniz ve tabii ki cocuk sayisinin bunlarla bir ilgisi yoktur. Kolay gelsin.


  • herkese iyi akşamlar. formu dolduruyorum su an iş kısmına geldim güncel olarak çalışsamda calıştığım yer devredildiği için su an sigortam yok iş kısmını doldururken işsiz olanı mı secmeliyim yoksa onumuzdeki ay sigortam basladıgı ıcın ve aynı yerde calısacagım ıcın calısıyor olarak mı ısaretlemeliyim


  • @alikazl
    Merhabalar bunun cevabını kimse size veremez, kendiniz sürecinizi takip ederek bu analizi yapabilirsiniz.
    Her DV senesi kendi yılındaki bir çok etken sebebiyle aynı şekilde ilerlemiyor. Şu an kıyas olarak en yakın tarihli DV2024 başlıklarını takip edebilirsiniz, orada sizin gibi geçen sene kazanan ve sizinle benzer case numaralarına sahip talihliler hala Ankara’dan mülakat beklemekte ya da daha az iş yüküne sahip diğer ülkelerin ABD elçiliklerine dosyalarını transfer etmekle uğraşıyorlar.
    Sürecinizi doğru yerden takip ediyorsunuz, zaman size nasıl aksiyon almanız gerektiğini gösterecektir.
    En sağllıklısı alternatif senaryolara hazırlıklı olmak.
    Başka bir ülkeden öğrenci ya da iş aracılığıyla oturum izni ya da ilgili ülkelerinin vizesine sahip olmak sizin elinizdeki kozlarınızı güçlendirecektir. Bol şanslar.


  • @bukkari
    klavyenizi ingilizceye çevirerek, büyük harfler açık olacak şekilde formunuzu doldurabilirsiniz. Sokak mah gibi kısaltmaları yazabilirsiniz, çeviri yapmanıza gerek yok.

  • ⭐⭐⭐

    @ametin-k Tum belgeler Türkçe olamıyor. Lütfen verilen cevaplara bakalım mutlaka. 😉


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum