DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@cemciftcioglu tebrikler.
lütfen 1. sayfadaki excel listesine kayıt olup sonrasında lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@Trio, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Revolter Hocam videoyu izledim. Ancak benim adres bulma gibi bir şansım yok. Ne önerirsiniz bazı kişiler ev kiralıyormuş adresi oraya felan veriyorlarmış.
Bir ABD adresi olmadan gocmen vize alamazsiniz, bilginize. Su basligi da inceleyebilirsiniz:
-
@Mehmet-Fatih-Aslan aos yapın, bol şans.
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
@sbayrak doldurulmamis bir DS260 için kcc işlem yapamaz zaten.
formu frankfurt olarak doldurun ve mülakat bekleyin. bol şans.. -
@Froz3nn olmaz, sofya seçebilirsiniz.
-
@mnnisa başlığın üçüncü iletisini okuyun.
-
@ICu iki sürece de devam edebilirsiniz.
hangisi önce sonuçlanırsa diğeri otomatikmen sonlanır.
bol şans. -
@Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba Ben Şuan da Amerikadayım J1 vizesi ile daha öncede yazmıştım buraya sıralamam 27 binde olduğu için işlemlerimi amerikada devam etme kararı aldım ama 2 senelik yasağım var ve vize bitişime 4 ay kaldı sizce iyi bir avukat bulup işlemlerimi burada devam edebilir miyim bilginiz var mı acil dönüş yaparsınız sevinirim 🥹
imzaniza bilgilerinizi eklemelisiniz.
ayrica DV2025 takvimini bir daha incelemelisiniz. DV2025 sureci 1 Ekim'de baslayacak, bilginize.
-
Arkadaşlar Merhaba,
DS 260 formunu doldurup yolladım ama sonra bir kaç bilgi eklemem gerektiğini farkettim ve unlock için mail attım. Sizlere sormak istediğim
have you lived anywhere other than this address since the age of sixteen
kısmına tüm bulunduğumuz adresleri yazmamız lazım mı? Örneğin, uni yurdu, askerlik, yurtdışı şantiye vs.
Bazılarının adres bilgisi elimde yok. Bu noktada yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Diğer bir konu ise police check. Bazı ülkelerden police check alamıyorum (Libya, Iraq vs) bu durum sorun teşkil eder mi?
Bu arada B1/B2 vizem de var. -
@yalcin61 sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
profesyonel olarak çalıştığınız işler değilse formda belirtmenize gerek yok.
eğer evde yaptıysanız da illa yazmak istiyorum diyorsanız ev adresinizi yazin. -
Bu ileti silindi! -
@Yaren-Ekiz öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
eger anne babanıza green card almak ve yasal göçmen olanlarını kesinlikle istiyorsanız aos ile devam etsinler süreçlerine.
sizin yanınızda kalıp aosu tamamlayarak alırlar vizelerini.
unutmayın, aos'a başvurmak için bültende cut-off olmaları gerek.
bu da muhtemelen 2025 mayis, haziran gibi olacaktır en erken.bol sans
-
@neoseptik hocam dosya taşıma olayi nasıl oluyor. Ds 260 formunu ilk doldururken mecbur Ankara seçmek zorunda degilmiyiz. Başka ülkede oturumum yok. Daha sonradan baska ülkenin turist vizesini alarak, oraya tasiyabiliyormuyuz. Yoksa oturum sartmi.
-
@Trio sorularınıza cevap alamadığinizda bunu tekrar hatirlatmanzia gerek yok, sabırla cevaplanmasıni beklemelisiniz.
-
@Mustafa-Bayram bu başlığın 3. iletisini okudunuz mu?
lütfen okuyun, cevabını bulacaksınız sorunuzun. -
@Koray85 google'da bir çok danışman firma var, biriyle çalışıp sürecinizi içinden çıkılmaz bir hale getirip bu haktan ziyadesiyle mahrum olabilirsiniz.
üstelik üzerine para da vererek..
bol şans ;) -
@gucarslan hocam ais farkli birşey mi yoksa Aos mu yazacaktiniz.
-
@Cemil-Hacioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
ben isvicre dogumluyum 1982-1998 orda dogdum ve yasadik, 14 yasimdayken
ailem temelli donus yapti ve tum haklarimiz iptal ettik. ( vatandas degilim, neden gibi sormanız🤬, ayri uzun hikaye)
ama su var chargebility'im switzerland, ama mulakat vatandaslik turkiye, tc vatandasiyim, orda ise tandik aile vs yok yani, sadece kimlik te dogum yerim isvicre, you have been selected kisimda da switzerland yaziyo evet, ama mulakat ankara.
simdi ds260 doldurdum ve ankara ok ledim, oysa baska yer mulakat secme yapabilirdim, ama secmedim cunku isvicre icin vize oturum vs yok, kabul etmeyebilir haliyle alakam yok suan.
ama
1.dogum belgem kimlik kazandigim form lari bern konsolosluga atarak, mulakati bern de yapmak istiyom orda dogdum ve turkiye de sira gelmiyo tc vatandasiyim va desem kabul ettirebilirmiyim?
2. bu sefer kcc yazyip ds260 acmak istiymom demen gerek, acinca mulakat yeri bern sececem
3. sonra ise mulakat beklicem, numaram current olunca ki seneye mayis haziran gibi olur 33xxx, mail gelince isvicre icin hemen turist vize randevu almam lazim olacak red alma ihitmali var ama riske girmeye deger, cunku tr de sira gelmeme ihtimali var, ama bu isler zamanlama kisimlar zor
4.vize aldik ailecek, bu sefer ise doktor randevu sonuclarin cikmasi ve vize gorusmesi islemlerTebrikler, halihazirda uzun sure forum uyesi olan kisiler talihli olunca daha cok seviniyoruz...
Duruma bu sekilde yaklasmayin, kabul edilme sansinizi azaltirsiniz... Gideceginiz bolgeye bir gidis amaci belirleyin (mumkunse turistik olmasin, is amacli bir seyahat olsun) ve daha sonra konsolosluga bu seyahat bilgilerini ve ulkedeki adres bilginizi vererek TR'deki mulakata katilamayacaginizi o nedenle o ulkedeki konsolosluktan randevu tarihi almak istediginizi belirtin. Bu sekilde daha cok sorumluluk hissettirip, talebinizi kabul ettirme sansinizi arttirirsiniz.
Dosya numaraniz aktif olmadan mulakat tarihi alamayacaginizi unutmayin.
-
@gucarslan hocam maili gönderdim. Maili geri alma gibi bir durum var mı?
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
@Mehmet-Fatih-Aslan aos olarak editledim iletiyi.
ais'i mülakat alınca yapacaksınız ;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum