Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Burda ilk olarak kendi köyümde ahşap ev yaparken kullandığım ve başka hicbir alete ihtiyaç duymama izin vermeyecek kadar güzel bir multitool paylaşacağım .
    Ürünün adı power8workshop
    Detaylı açıklama yapmayacağım sadece youtubedan kullanımıyla ilgili bir video birde orjinal satıcı firmanın linkini bırakacağım.

Ürün linki

2 oda bir salon ev yaptım sadece bu aleti ve çekiç kullanarak . Eğer aklınızda ahşapla ilgili bir inşaa projesi gelir ise her zaman yardım edebilirim

• ⭐⭐

güzel aletmiş paylaşım için thanks

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Ben bugun biraz bosluk buldum yazayim bari 🙂

ABDye geldiniz ve araba aldiniz... Hemen Aktarma akusu, lastik sisirme' sarz vs icinde olan all in one bir alet alip bagaja atiyorsunuz...

En azindan aktarma kablonuz kalitelisinden bagajda olsun her zaman...

Mumkunse arac sarzi, telefon tutacagi ve sarz kablolarinizi tamamlayip getirin araba icin.

Aldiginiz arabalarda lastik degistirme aparatlari tammi kesinlikle bakin... Burada aku ve lastik problemleri cok fazla yasaniyor. Turkiye gibi degil...

aklima geldikce eklerim bir seyler bende...

alt metni

alt metni

• @semavi kadir hocam

Mumkunse arac sarzi, telefon tutacagi ve sarz kablolarinizi tamamlayip getirin araba icin. İle tam olarak ne demek istediniz . Araç şarjı dediğiniz alet ne telefon şarjı değildir herhalde birde akü şarjını burdan mi getirmek mantıklı ordan mi almak telefon tutacağı falan derken araç içi kullanilan holder lardan mı bahsediyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Karisik yazmis olabilirim.

Yukarida resmini koyduklarimi buradan alirsiniz...

Telefon sarzi, telefon tutacagi (holder) vs atin bagajiniza...

Burada yollar biraz farkli ve arabayi aldiginiz ilk andan itibaren GPS kullanmaya mahkumsunuz... Dikkatiniz dagilmasin kullanirken. Buradan da alabilirsiniz bunlari ama bosuna gundem edinmeyin derim. Arac aldiginiz galeriden cikarken telefonu sabitleme yada gideceginiz yere kadar sarzinin yetip yetmemesi hesaplarina girmeyin 🙂

Esimin telefonu ariza yapti... 1.5 saat onu aradim gece 🙂 Kilitlenip kaldik. Turk telefonlari yanimizda degil, hatti yeni almisiz numarayi bilmiyor vs vs 😃

• @semavi anladım hocam yok zaten gelirsek 9 valiz şimdiden hazır 3 tanesi sade mutfak malzemesi dolu 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Duduklu getirmeyin 🙂

• Aliexpress ten cok sey alınabilir , USA da gumruge takılma sorunu yok sanırım TR deki gibi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

eBay Amazon yeter 🙂

• Aliexpress satıcılarının Ebay da dükkanları var gene aslında çok büyük çoğunluk çinli kardeşler :)) ama farklı kampanya yapılabiliyor. Hepsini de kontrol etmek lazım ben Türkiye' den çok fazla sayıda ikisinden de alışveriş yapıyorum. Tavsiye ederim..

• @semavi bey öyle demeyin bizim yemekler düdüklü olmadan pişmez kaldı ki hanımları nasıl ikna edeceğiz 😂 mecbur o düdüklü bence bavula girer 🤔

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Yok bizde aldık getirdik ama pressure cookerlar car. Daha rahat düdüklüden ve aynı işi görüyor ... Boşuna yük etmeyin...

• Sayın @semavi pressure cooker zaten düdüklü tencerinin ingilizcesi değil mi? 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Yok buradakiler elektrikli zaman ayarlı falan farklı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

İnstapot diye geçiyor..
    Bugün hep yoldaydım kesik kesik yazıyorum o yüzden...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@semavi aman işiniz hep rast gitsin olsun varsın kesik kesik yazın ALLAH bol kazanç versin huzur ve sağlık içinde girebilesiniz

• Sanırım Sayın @semavi beyin bahsettiği cihaz gör seldeki
    alt metni

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Evet budur..

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 312
  • 61
  • 2200
  • 50
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

116

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |