Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Konsoloslukta Evlilik Yapmak İçin Başvuru Süreci

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    8 İleti
    678 Bakış
    A
    herkese merhabalar,2022 de green card kazanarak ABD ye yerleştim ve bu sene (1,5 ay önce) Amerikada bir T.C. vatandaşı ile evlendim.Durum şöyle ki evlendiğimizde eşim amerikada turist vizesi ile bulunuyordu .Evliliğimiz biraz hızlı geliştiği için ,ev kiralama ,taşınma v.s derken eşimin Amerikada çalışma izni ve green card süreci ile ilgili çok fazla araştırma yapamadık.Eşimin çalışma izni ve green card sürecinin başlatılabilmesi için bizim neler yapmamız gerekiyor,eşimin turist vizesi statüsü devam ediyor,pensilvaniada yaşıyoruz ,bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim,teşekkür ederim.
  • Türk konsolosluğunda vekâletname düzenletmek ve "sistem onayı"

Taşındı T.C. Konsoloslukları'ndaki İşlemler
    21
    0 Oy
    21 İleti
    5k Bakış
    G
    @sir-altan Vekaletnameler hazirlandiktan sonra taranip sisteme gecirilmektedir. Boylelikle Turkiye'deki herhangi bir noterlik, vekaletnamenin numarasindan ve tarihinden aratarak vekaletnamenizi sistemde bulabilmektedir. Sizin "Lutfen sisteme koyun" demenize gerek bile kalmaz cunku standardi artik bu sekildedir; o cumle vekaletnameye siz talep etmeseniz bile otomatik eklenmektedir.
  • Konsolosluğa gitmeden çocuklar için nüfus kayıt örneği

7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    U
    Merhaba abi ben işitme engelli birşey soru çözü istiyorum nvc için doğum belgesi 4 defa reddedilmiş ceac için national visa center doğum belgesi çözü yardım mısın bile varmı sevinirim teşekkürler
  • T.C. Konsolosluğunda Adres Beyanı yapmak

222
    7 Oy
    222 İleti
    30k Bakış
    N
    SGK borç sildirme işlemi için belgeleri posta yoluyla ya da internet üzerinden ulaşarak sildirebiliyor muyuz? Türkiye'yi yakın zamanda ziyaret edemeyeceğim. Konsolosluk bilgi yazısında Türkiye'ye postalamaktan bahsetmiş ama e-mail atınca olmaz falan dediler biraz kafam karıştı. Belki yapan birileri olmuştur?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k