Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Randevu Tarihi Alınmış Görüşmeye Aileyi Dahil Etme


  • Herkese merhaba.

    Bazı sebeplerden ötürü ABD turist vize başvurusunu sadece kendi adıma yaptım. DS-160'ı doldurdum, ücreti ödedim ve tarihi aldım.

    Şimdi ise eşim ve çocuğum da benimle birlikte ABD'ye seyahat edecek. Kendi vize görüşmem üzerinden onları da dahil edebilir miyim?

    Randevu tarihini büyük ihtimalle kaybetmemiz gerekecektir ama en azından kendim için bir daha ödeme yapmadan tek randevu alabilir miyiz?

    Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirlerse çok sevinirim.

    Selamlar.


  • Bizim randevu tarihlerimiz ayrı tarihlerde oldu (1 ay ara) görüşmeye gittiğimizde kapıdaki görevliler bize söyleseydiniz inisiyatif alarak ailenizi de erkenden alabilirdik dediler. Tavsiyem yine onlar adına form doldurup mümkün oldugunca görüşme tarihini öne çekmeye çalışmanız.


  • @zeynep34 Cevabınız için teşekkürler. Peki neden ayrı ayrı aldınız diye sordular mı? Ya da bu bir problem yarattı mı? Sanırım ben de aynı yolu deneyeceğim ve açılan toplu bir boşluk olursa aynı güne alabilmek için dua edeceğim :)


  • @Aydın-0 Yok, aksine aile olduğumuz için onlar birlikte olmamız için kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Umarım sizin de kolaylıkla geçer.


  • Merhaba biz de eşimle ayrı ayrı almıştık 6 ay arayla, Ankara'da birlikte girmeyi kabul etmediler, daha sonrasında vize tarihini erkene çekip 1 hafta arayla ayrı ayrı girdik. Aynı gün farklı saatler olsa alırdık dediler sadece.


Benzer Başlıklar

  • Çocuğu ABD' de olan Aileye Turist Vizesi Başvurusu Yapmak

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    19
    0 Oy
    19 İleti
    1k Bakış
    orhanozbekkO
    @gufan Ilk retten 7 ay sonra 2. denemede alabildik :) tesekkurler kendilerinin odeyecegini belirtmistim. Siz hangi asamadasiniz tam olarak?
  • "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" problemi

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    44
    0 Oy
    44 İleti
    13k Bakış
    utkudkU
    Arkadaşlar merhaba en dün DS-160 formumun koduyla birlikte kayıt olup tarih seçmek istedim J1 vizesi ile. Fakat sistem benden ödeme için kredi kartı bilgilerimi istediğinde SWT seçeneğini seçmeyi unuttuğumu fark ettim ve geri dönerek bu seçeneği düzelttim. Tekrardan ilerlemeye geçtiğimde "Vize ücretini öde" sekmesinden ödeme sekmesine ulaştım. Burada da çok kez kontrol etmeme rağmen (panik haliyle ilk 1-3 saat sürekli kontrol yaptım ve sanırım sistem engel attı) ödeme yapmamı gerektiren bir ekran çıkmadı ve iki konsoloslukta da uygun randevu görünmüyordu. Fakat insanların randevu tarihi seçebildiğini görünce teknik bir problem midir diye size ulaşmak istedim. Şu an gün içinde düzenli aralıklarla kontrol ediyorum ve randevu bilgisine, ödeme ekranına ulaşamıyorum. Ödeme yapamadım ve uygun randevu yok diyor her saat başı kontrol ediyorum ama çok zor hiç yok. Şu an nisanın dokuzu ve mayısın 22'sinde Amerika'da olmam gerekiyor. Sizce imkanı var mı bunun?
  • 0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    Yunus KILIÇY
    Peki ds160 formunda İstanbul yazıp mülakata başka ülkede girebilir miyiz? Örneğin Azerbaycan-Bakü 1-2 ay sonrasına randevu bulunabiliyor.
  • 0 Oy
    10 İleti
    4k Bakış
    melihguneyM
    @mr-bozturk Yani bu işin bir matematiği yok. Genel kanı ülkenle bağlarının kuvvetli olduğunu göstermek. Şirketin Amerika'daki ofisini ziyaret edeceğim dediğinde vize görevlisi farklı bir algıya kapılabilir. Diğer taraftan şirketi ziyaret edeceksin o zaman neden şirket sponsorluğunda gitmiyorsun da diyebilir. Tabii bu söylediklerim tamamıyla farazi. Eşinizle aynı şirkette çalışıp şirketin Amerika'daki ofisini birlikte ziyaret edeceğiz demek biraz şüpheli bir hareket olabilir.:) Yani bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar yapabilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum