@remz-z sorulması muhtemel nereye gideceksiniz sorusunu sadece şehir, eyalet olarak değil fırsatınız olursa detay vererek cevap vermeniz şansınızı artırabilir.
Mesela “ilgi alanım nedeniyle New York’ta Metropolitan Museum of Art (The Met) ve Museum of Modern Art’i (MoMA) ziyaret etmek için gideceğim teyzemle ve 5 günlük bir tatil planladık” “okulum baslamadan yaz tatilini değerlendirmek istiyorum” diye cevap verebilir, teyzenizin B1/B2 vizesinin kopyasını bu konuşma esnasında konsolosa göstermeyi deneyebilirsiniz. The Met ve MoMA sadece bir ornek, ilgi alaniniza gore gideceginiz yere gore detaylandirabilirsiniz, kisa ve net cevaplar vererek. Gitmeyi planladiginiz/vereceginiz cevaptaki spesifik yerler ile iliglili olasi bir soru gelmesi ihtimalinine de (konsolos da bu müzelerin veya sanat meraklısı çıkabilir) hazirlanmak iyi olabilir. Mülakatınız sonrası olumlu/olumsuz deneyiminizi forumda ilgili konu başlığında okumak dileğiyle, bol şans 🧿
B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

gerçekten şakası bir yana hissedip gitmiştik o denk geldi bizden önce kimseye onay vermemişti çok isteyen kimseye denk gelmez umarım o adam 
Temmuzda doğum yapıcağım için annem de yanımda olsun istiyorum. Bir kaç ay kalıp dönecek. O yüzden b2 vizesine başvurdum. Nisanın 15inde vize mülakatı var ama bazı arkadaşları doğumdan bahsetme temelli kalıcağını düşünüp vermeyebilirler, gezmek için gideceğini söyle demişler. Böyle bir konuda tecrübesi veya fikri olan benimle paylaşabilirse çok sevinirim zira bizde kafalar çok karışık
şimdiden teşekkürler