IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@MyLife-0 DS-260 formunu tamamladığında kaydetmeniz için bir onay sayfası çıkıyor. Zamanında kaydetmediyseniz şu siteye girip adımları izleyin:
https://ceac.state.gov/ceac/ > DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application > APPLICANT INFORMATION > IV Application > COMPLETED > (DS260 Formunuz açılacak) SIGN > Confirmation No. AA ile başlayan numara :)
-
Arkadaşlar merhaba. Ben iki tane biontec aşısı zaten olmuştum. Son bir yıl içerisinde sinovac aşısı olsam kabul ediliyor mu acaba
-
@drk-24 Sinovac kabul ediliyor.
-
@ygmbx teşekkür ederim
-
@ygmbx sayısı önemli değil değil mi
-
@drk-24 minimum 2 asi son aşınında bir yıl içerisinde olması gerekiyor.
-
@hasanmakinaci çok teşekkürler 🙏
-
@ygmbx muhtemelen öyle oldu hemen deneyeceğim çok teşekkürler 🙏
-
Arkadaşlar merhaba. Çok acil yardıma ihtiyacım var. Ben 05.01.2024 tarihinde covid geçirdiğim için. Aşı sisteme işlenemiyor. 05.04.2024 tarihinde sistemim açılacakmış. Bu durumu yaşayan var mı ne yapabilirim?
-
@daphne Sancaktepe Feriha Öz hastanesi nde Sinovac aşısı mevcut ben de burada buldum şu an gidiyorum aşı olmaya
-
@MyLife-0 çok teşekkür ederim.
-
@MyLife-0 Fakat onlarda ilk dozu biontech oldugum icin ikinci dozuda biontech olmam gerektiğini söylediler sistem izin vermiyor bu yuzden olamadım hicbiyerdede asi yok
-
@MyLife-0 ben de Ocak 5 te covid olduğum için aşı yaptırmaya 5 nisanda hakkım oluyor. Aşı yaptıramıyorum. 2 nisanda randevum var ne yapacağım bilmiyorum.
-
@drk-24, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@MyLife-0 ben de Ocak 5 te covid olduğum için aşı yaptırmaya 5 nisanda hakkım oluyor. Aşı yaptıramıyorum. 2 nisanda randevum var ne yapacağım bilmiyorum.
bu asiyi senden isteyenlere ara sor bence,
Telefon +90 850 532 84 72
Eposta [email protected]
Fax +90 850 532 62 27
onlsr soyler ne yapman gerektigini
-
@hasanmakinaci hangi hastane acaba bilgi verirmisiniz
-
@hasanmakinaci Aynen öyle yaptim gun boyu boşuna o kadar uğraşmışım muayeneden sonra Ankarada yaptırabileceğimi söylediler
-
@hasanmakinaci teşekkür ederim aradım ulaşmaya çalışıyorum
-
@drk-24 Diğer arkadaşın dediği gibi sağlık raporunuzu verecekler Unganlar, onlara sormanız en doğrusu olur. Ankara Şehir Hastanesi'nde aşı yapılıyor, bulunduğunuz şehirde bulamıyorsanız arkadaşlar. Unganlarin web sitesinde bu bilgiler mevcut, inceleyin gitmeden sağlık taramasına :)
-
@ygmbx teşekkür ederim
-
@MyLife-0, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@hasanmakinaci hangi hastane acaba bilgi verirmisiniz
benim evimin 100 mt yaninda Biruni var ozel hastane https://www.birunihastanesi.com.tr/
, bakirkoyde sadi konuk var, beylikduzu var, vs ayni gun asi randevusu veriyorlar ve asilar mevcut.
ben biruni den randevu aldim, hemen asi yaptilar, ayni anda e devlette asi kaydi olustu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum