DV2025 Sohbet Odası
-
@Ufuk-Sener doğru demiş.
-
günaydınlar efenim.
-
-
@treystoom İnşallah bakalım bekliyoruz :grinning_squinting_face: Bende benzer durumu başvuru zamanında gözlemiştim. Kendi abimi bile zar zor ikna ettim, son gün artık dayanamadı başvurdu.
Özellikle ilk başvurusunu geçen sene yapanlarda bir küskünlük olduğu kanısındayım. Bu sene ikinci başvurularda önemli ölçüde azalma tahmin ediyorum.
Her zaman söylediğim gibi; umarım çekilişi - ben başta olmak üzere :grinning_face_with_big_eyes: - çıktığı sene gitmeye hazır ve orada yaşayacak insanlar kazanır.
-
@treystoom 777 Aldım kabul ettim. İnşallah
-
Güzel bir gün. Son 52 gün inşallah burada ki herkesin bekledigi son 52 gün olucak. :)
-
Geçen sene 24 odasında @Ranje diye bir arkadaş vardı. 50 den geri sayınca her gün 'bugün günlerden X' diye bir eyaletin fotolarını atar bilgi verirdi. O da bu sene pek ortada yok 24 ü kazanamayınca küsenlerden sanırım :))
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Geçen sene 24 odasında @Ranje diye bir arkadaş vardı. 50 den geri sayınca her gün 'bugün günlerden X' diye bir eyaletin fotolarını atar bilgi verirdi. O da bu sene pek ortada yok 24 ü kazanamayınca küsenlerden sanırım :))
Bunu yapalim 50 den geriye hergun bir eyaleti :)))))
-
Herkes her gün farklı bir eyaleti tanıtıyordu güzel oluyordu baya resim oluyordu. Yine yapmak lazım :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkes her gün farklı bir eyaleti tanıtıyordu güzel oluyordu baya resim oluyordu. Yine yapmak lazım :)
herkes istedigi eyaleti atsin :)))))
-
Vikipediadaki alfabetik sıraya göre gidelim. Karışmasın. Herkes aynı gün aynı eyaleti atar daha düzenli olur.
-
-
çok güldüm ya :)
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295
Hadi yazdıkları copy - paste, para ile yaptırdı 😏. Kendisinin yazdıklarına yapılan 1.020 tane atıfta mı para ile?
Eğer ki böyle ise 1.020 tane makalede kendisine atıfta bulunulmuş, bunlarda akademik intihal mi? Neyse ülkemiz akademik intihallere alışık, çamur atmaya da…
Tamam sen özgürü takip etmeye devam edebilirsin. Populist adamlari solcular sever zaten solcular pohpohluyor bunu :))))
şucu, bucu gibi ifadelerinizi foruma değil de, günlüğünüze yazmanız için sizi bir süre forumdan uzaklaştırıyorum.
-
@Ufuk-Sener Adı Ufuk Şener 2025 yaşında. 7 yıldır şiir yazıyor. Gc emeklisi :))
-
@hasnotben Teşekkürler kardeşim :)))
-
Tennessee Nashville

-
Tennessee Nashville

-
Silindi.
-
@hasnotben olur ve fakat herkes sohbet odasını terk etmiş gibi bir durum var veya herkesin üzerine oruç rehaveti çökmüş. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum