DV2025 Sohbet Odası
-
2 kere başvurmuştum greencarda ama bu sene başvurmadım neyse seneye diyelim artık:) Umarım dileyen herkes bu kartı alabilir
-
@gtx295 kimin ne olduğunu bilemessin işte, baştakini her üsküdara gittiğimde görüyordum dolanıp duruyor oralarda.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 kimin ne olduğunu bilemessin işte, baştakini her üsküdara gittiğimde görüyordum dolanıp duruyor oralarda.
Maksat azicik gülmek hayatimizda o kadar olumsuzluk lar var ki. Gülmeyi unuttuk...
-
@Murat-4 😂😂 Üsküdar’ın müdavimlerinden
-
Silindi.
-
@Murat-4 o kadar kötü mü ya. Gülmek iyidir gülen insan mutlu olur. :)
-
Silindi.
-
@evre Süreyi mi kaçırdınız ?
-
Oceanside, California

Bugün ekstra gri buralar. Biraz renklensin 😏
-
@hadi-BE Atmayın şu zehirli oku 😄
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Atmayın şu zehirli oku 😄
😁
Ama senlik foto değil. Sizin memleket kuzeyler. Oregon falan. Nerede o @Atlantis00 -

bugün karamsar konuştuk telefi etmek adına, güneşli bir LA akşamüstü fotoğrafı.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
bugün karamsar konuştuk telefi etmek adına, güneşli bir LA akşamüstü fotoğrafı.
Ben de diyorum ne kadar güzel güneşli bir gün. Meğer Californiaymış. 😂 Sırtıma döğme yaptırcam. CANIM CALIFORNIAM 😁
-
Herkese iyi akşamlar... Pazartesi bomba başliyorrr bu hafta çok güzel olucak :) :) :)
-
@gtx295 Sonunda pozitif şeyler duyduk senden :beaming_face_with_smiling_eyes:
Bol şanslar 777
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Sonunda pozitif şeyler duyduk senden :beaming_face_with_smiling_eyes:
Bol şanslar 777
hadi bakalim başliyoruz. Yoksa ben kendimi kurtaramiyacağim gibi. En iyisi çok çalişip güzel yerlere gelmek artik insanlari çok kafama taktikça kendimi dibe çekiyorum. Buda bana - para olarak geri dönüyor. Geçen ki yükselişten nasil kaçirdiğim gibi... :)
-
@gtx295 Küçük değişiklikler yaparak başlayabilirsiniz, odanızın dizaynını bile değiştirseniz faydası olacaktır :)
-
Silindi.
-
@gtx295 Bence hobi edinmelisin 🙂
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Küçük değişiklikler yaparak başlayabilirsiniz, odanızın dizaynını bile değiştirseniz faydası olacaktır :)
odada değişiklik yapacak birşey yok da. Kendimi komple değiştiriyorum ya oradan başliycam. Sonra yapmak istediğim herşeyi tek tek yapicam potansiyel proje lere girişicem.
Günlük yaptiklarimin bir listesini çikarticam. Kitap listesini tekrar gözden geçirmem gerek. PA derslerine başlama zamani geldi. Forex + kripto tarafina yogunluk vericem artik. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum