DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @hasnotben Hangi eyalet burasi florida mı


  • @hasnotben Bu kadar temiz bu kadar bakımlı yerler ülkemizde yaşadığımız bölgelerde malesef yok Avrupa da her hangi bir ülkede her hangi bölgeyi köyü seçin bakın bide yurdumun her hangi bir köyüne bakın google maps den farkı görürsünüz :)) köyler tertemiz düzenli ve bakımlı. Aslan yattığı yerden belli olur :))

  • ⭐⭐

    @Ufuk-Sener O yüzden saldıracak hiç bir şey bulamayınca taharet musluğuna getiriyorlar işi :))


  • Günaydın herkese hayırlı işler çalışanlara ve iyi dersler öğrencilere...


  • Sınırı geçmek için bekliyoruz babbaaa :))
    image.png


  • :)) image.png


  • @Ufuk-Sener yarısı bizdendir kesin 😞


  • Federaller geldi. :))
    image.png Trump karşıda bekliyor....


  • @Emre-b söylediklerinizde haklısınız insanların şuan bir kısmı anlamadıklarından, bir kısmı umursamadıklarından bir kısmı da söylesem ne olacak dediklerinden ve korktuklarından bir şey söylemiyorlar, bahsettiğiniz telefon olayı da buna benzer, artık tepki vermenin bir anlamı kalmayınca susuyorsun, biraz siyasete girecek ama eskiden bu tip şeylerde insanlar sesini yükseltirdi şimdi bunlar yok, "anlaşılmak gibi bir derdimiz vardı ne zamanki kendimizi anlatamadığımızı fark ettik susmalar dostumuz oldu" diye bir sözü mevlananın, şekilsiz yapılar konusunda bi kaç gün önce burada @Uçan-hollandalı " bizdeki evlere bakınca içim daralıyor" demişti, dediğinde haklı, o konuda da bir zevsizlik var şuanda Türkiyede yapılanlar ev mi ev oturun işte, bende parama bakayım mantığıyla yapılıyor, eğitim derseniz yine haklısınız eskiden okula gidince bir şey oluyordun şimdi tıp gibi belli başlı bölümler hariç okumanın hiçbir anlamı kalmadı, meslek sahibi olmak usta olmak daha önemli hale geldi, daha fazla konuşmak istemiyorum burada, sadede gelirsem Türkiye de bir yozlaşma var, bu yüzden de çoğumuz dışarı gitmeye çabalıyoruz.

  • ⭐⭐

    Günaydınlar 🙂


  • @Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @Emre-b söylediklerinizde haklısınız insanların şuan bir kısmı anlamadıklarından, bir kısmı umursamadıklarından bir kısmı da söylesem ne olacak dediklerinden ve korktuklarından bir şey söylemiyorlar, bahsettiğiniz telefon olayı da buna benzer, artık tepki vermenin bir anlamı kalmayınca susuyorsun, biraz siyasete girecek ama eskiden bu tip şeylerde insanlar sesini yükseltirdi şimdi bunlar yok, "anlaşılmak gibi bir derdimiz vardı ne zamanki kendimizi anlatamadığımızı fark ettik susmalar dostumuz oldu" diye bir sözü mevlananın, şekilsiz yapılar konusunda bi kaç gün önce burada @Uçan-hollandalı " bizdeki evlere bakınca içim daralıyor" demişti, o konuda da bir zevsizlik var şuanda Türkiyede yapılanlar ev mi ev oturun işte, bende parama bakayım mantığıyla yapılıyor, eğitim derseniz yine haklısınız eskiden okula gidince bir şey oluyordun şimdi tıp gibi belli başlı bölümler hariç okumanın hiçbir anlamı kalmadı, meslek sahibi olmak usta olmak daha önemli hale geldi, daha fazla konuşmak istemiyorum burada, sadede gelirsem Türkiye de bir yozlaşma var, bu yüzden de çoğumuz dışarı gitmeye çabalıyoruz.

    Ne yazilirsa yazilsin Türkiye deki durum aslinda şudur..
    "Kurallar çiğnenmek için vardir" Bu zihniyette insanlara ne yaparsan yap hiçbir şekilde değiştiremezsin. En ufak kurala bile uymayan dolu çevrede....


  • @gtx295 Al Capone

    "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
    aynen bunu özetlemişsin 🙂


  • @Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @gtx295 Al Capone

    "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
    aynen bunu özetlemişsin 🙂

    Toplum bilinci yok malesef. Yere çöp atmiyacağini saygiyi nasil konuşmasi gerektiğini insanlar bilmiyor. Hoş eğitim sistemi de öğretmiyor/öğretemiyor.
    Bu tür insanlar üredikçe böyle insanlarda çogaliyor. Toplum bilincine sahip insanlar malesef bir bir azaliyor.
    Benim gibilerin sonuda timarhane 🙂


  • @gtx295 bu gözler çöpçünün yere çöp attığını gördü o günden sonra vazgeçtim zaten 😂 avm ye geliyor yerleri süpürüyor adam yere çöp atana söyleniyor, kendisi de sokakta yere çöp atıyor, bizdeki eğitim sistemi desen bir garip öğretemiyor değil de sanki öğretmek istemiyor, insanlar kendi çabaları ile kendileri ve çocuklarını yetiştirirlerse ne âlâ.


  • @Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @gtx295 bu gözler çöpçünün yere çöp attığını gördü o günden sonra vazgeçtim zaten 😂 avm ye geliyor yerleri süpürüyor adam yere çöp atana söyleniyor, kendisi de sokakta yere çöp atıyor, bizdeki eğitim sistemi desen bir garip öğretemiyor değil de sanki öğretmek istemiyor, insanlar kendi çabaları ile kendileri ve çocuklarını yetiştirirlerse ne âlâ.

    Ben vazgeçeli çok oldu artik birşey de demiyorum... Gözümün önünde kaç kere insanlar 2 metre önündeki çöp kutusuna değilde yere atmayi tercih ediyor...

    Sadece bu değil tabi... Siraya girmeyi de kimse bilmiyor... öyle bir sira yapmişlar ki siranin kaynagi belli değil... Mesela ben uçaga binicektim uçaga alim yerinde insanlar sira ile girmek yerine herkes hunharca saldirdi... Yani zaten oturacağin koltuk belli gir işte siraya adam gibi....

    Acaba böyle şeyleri ben mi çok takiyorum ya? Olmasi gereken şeyler değil mi?


  • @gtx295 sıranın önüne geçince kendini uyanık akıllı sanıyor, çok var öylesi, şöyle iki metre boyun olsaydı, arnold schwarzenegger gibi olsaydın önüne geçmezdi ama, yerine göre uyarıcaksın kafaya da fazla takmıcan yapıcak bişey yok.


  • @Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @gtx295 sıranın önüne geçince kendini uyanık akıllı sanıyor, çok var öylesi, şöyle iki metre boyun olsaydı, arnold schwarzenegger gibi olsaydın önüne geçmezdi ama, yerine göre uyarıcaksın kafaya da fazla takmıcan yapıcak bişey yok.

    Hocam ben en arkaya geçiyorum zaten genelde. Yani yaptiklari bana değil ben uyariyorum yeri geldiğinde ama herkese böyle insanlar. Ve hiçkimse birşey demiyor....

    Bu arada şöyle birşey var bu sorun yaşanilan kesim genelde toplumun alt kesimi. Ben genelde biryere gelmiş insanlarda böyle şeyler çok görmedim. Ama bu tür hareketleri en çok alt kesim yapiyor malesef.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    şimdi forumda dolaşırken hangi fimler yüklenmiş diye karşıma çıkan filme bakar mısın.Görüntü 6.03.2024 12.11.jpeg


  • @gtx295 ne oluyorsada onların yüzünden oluyor zaten, adam ne olduğunu anlamıyor ki, daha çok şey yazarımda neyse forum kırk bin kişi oldu kimin ne olduğu belli değil boşver 🙂

  • ⭐⭐

    @gtx295 Uçaktan inişte de aynı durum oluyor hostesler oturun henüz varmadık kemerlerinizi çıkarmayın demesine rağmen herkes çoktan ayaklanmış oluyor birde milletin eli yavaş ister otobüste ister uçakta farketmeksizin yarım saat üste koydukları bavulla uğraşıyorlar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

437.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum