Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arac satin alma islemi sirasinda ne tur belgeler isteniyor alicidan ? SSN, ve amerika ehliyeti sart mi ? Ya da yesil kartin orijinali ? Yoksa abd ye giris yapar yapmaz tr ehliyeti ve pasaport ile bir araba satin almak (sifir ya da ikinci el) mumkun mudur ?

• @filth_grinder Indiana'da 2.el arac alirken sanirim sadece SSN istediler, ehliyet yada Green Card istenmedi. Fakat kredili bir arac alacaksaniz o zaman State ID, Green card, SSN ve hatta 2 referans (bir bayi benden istedi, baska birisi istmedi) isteyeceklerdir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Houston da paspaort yeterli...

• TR ehliyetli birine 10-12 bin dolarlik 2-3 yasinda bir arac icin ne kadar sigorta gelir tahminen ? Anladigim kadariyla hayli yuksek cikiyor odemeler ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@filth_grinder Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

TR ehliyetli birine 10-12 bin dolarlik 2-3 yasinda bir arac icin ne kadar sigorta gelir tahminen ? Anladigim kadariyla hayli yuksek cikiyor odemeler ?

Türkiye ehliyeti ile yeni ABD ehliyeti arasında sigorta fiyatları açısından fazla bir fark yok. Benim primlerim 1 yıldan sonra düşmeye başladı.

Primler kapsama göre değişiyor. "State minimum" veya "liability" yaparsanız aylık 90-120 dolar civarında olur. Ben 2017 Corolla için full coverage aylık 250 dolar ödüyordum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@filth_grinder Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

TR ehliyetli birine 10-12 bin dolarlik 2-3 yasinda bir arac icin ne kadar sigorta gelir tahminen ? Anladigim kadariyla hayli yuksek cikiyor odemeler ?

Bu bana cok soruluyor... Cevabi yok aslinda tam olarak...

19 yasindaki cocuga sigorta 1150 dolar mi ne cikti (2003 acura)

25-26 yasinda ki arkadasa 780 civari (2005 volvo s40)

30 yas uzeri iki sofor icin 520 (2005 bmw 330)

30 yas uzeri ben ve esime 2 arac (2008 Mercedes ml550 ve 2010 volvo xc90) kasko (bazi limitleri yukselttim) 970 dolar... Ilk geldigimde 380 dolar civari cikmisti iki kisi sigorta tek araba ile...

Adresinizi degistirseniz rakam degisir... Yani cok fazla etken var... Secneklerden yakin olani kendinize uyarlayin houston icin konusuyorsak....

• @semavi bu rakamlar yillik ya da 6 aylik midir ? Konuya ciddi uzagim anladiginiz kadariyla 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

6 aylik 🙂

• Sayın @semavi özel olmazsa "2010 volvo xc90" ne kadar bir bütçe ile aldınız. Eğer gelirsem arabanıza talibim :))))

• @freeworld 2007 Toyota Camry iki kullanici icin aylik 105 oderken, 2018 sifir Honda Civic'i de ekleyince aylik 160 oldu. Yas 38

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rüzgar Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

Sayın @semavi özel olmazsa "2010 volvo xc90" ne kadar bir bütçe ile aldınız. Eğer gelirsem arabanıza talibim :))))

7500 civarı bu temizlikte olursa...

• ⭐⭐

Florida,
    Yasim 32. 2016 tiguan ve 2017 rogue. Biri lease biri finance. 2 arabada da 3 kullanici var. Kullanicilardan birinin kazasi var. sigorta sirketine toplam $12000a mal oldu. Once en iyi aylik $400 cikti. Yeni adresi guncelleyince $350 oldu.

• @goodluck merhaba adresin ne gibi bir etkisi var? Eyalet içinde farklı bir şehire mi taşındınız yoksa eyalet mi değiştirdiniz?

• @semavi cevap için teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@wedofun Yaşadığınız bölgede kaza istatistikleri yüksekse sigorta fiyatları da yüksek çıkıyor.

• ⭐⭐

@wedofun

Sehir degistirdim. Iki sehir arasinda sedece bi kopru var arasi 10 dakika ama $50 fark etti

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goodluck Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

@wedofun

Sehir degistirdim. Iki sehir arasinda sedece bi kopru var arasi 10 dakika ama $50 fark etti

Bende arada sadece bir cadde var. 70 yada 80 farkediyordu 🙂 Toplam 150 metre ama birisi sugarland eskisi houston diye geciyordu...

• özelden bir kaç kişiye yazmak istedim ama rahatsız etmeyin e alındı uyarısı yapıldı 🙂

2005 buıck 144k almayı dusunuyorum bır arkadastan.2.5 yıldır kullanıyor arkadas sıkıntısız. fıyat olarakda 3600.bucıkler nasıl.yorumlarınızı duymak ısterım.tabı bu kadar yuzeysel bılgı ıle kısıtlı olacagını bılıyorum ama en azından bır kac cumle de olsa duymak ısterım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Buick Chevrolet GMC Saturn Cadillac ayni grup.

2.5 yıldır kullanıyor ve bakımları tam, lastikler yeni vs ise alabilirsiniz... Dikkat ettiyseniz modelini sormadım bile...

Olaya araba kiralayacagima, sıfır yada finance ile araba alıp değer kaybı yaşayacağıma, araç masrafsız bir sene beni götürsün 2 yada 2.5a bile satsam kardir gozu ile bakın...

• Ben Amerika'ya gelebilirsem dolar şimdiki kurlarda olursa 50k bir bütçeyle geleceğim aslında sıfır bir araba almak istiyordum. @semavi beyin videolarını izledikten sonra bu düşüncemden vaz geçtim eşime buradaki evi satıp oradan ev alacağıma sözüm var sayın @semavi yolundan gidip ikici el bir araba ile devam edip sonrasında bir ev almayı düşünüyorum. @semavi beyin çok güzel youtube videoları var imzasında da belirtiyor zaten izlemeyen herkesin izlemesini tavsiye ederim.

Benzer Başlıklar

• 2164
  • 17
  • 10
  • 125
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |