Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k
  • ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Ben zaten bilerek en üst kattan aldım, ayrıca eklemek isterim çocuk parkına, düğün salonuna(ki buraya 500 metre mesafede kır düğünü konseptli) vs vs yakın evde asla oturulmaz. Ses yalıtımı zaten yok ülkede onu geçiyorum

• ⭐⭐⭐

@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Eveeeett, alakasız fikir almalarda bugün.

Sennheiser momentum 4 (14k başlıyor), Sony wh-1000xm5(11k başlıyor ). Kulak üstü kulaklıklar. Bunlardan kullanan var mı acaba? Anker q30 var. Üst lige çıkacağım. 2si arasında kaldım.

Hocam ben oneri yapmiyim. 80k dan basliyor benim oneriler :face_with_tears_of_joy:

Yaz yaz, öğrenmiş olurum.

@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@hadi-BE İkisini de kullanmadım fakat alıyor olsaydım özelliklerine vs. baktığımda Sony WH-1000XM5 i tercih ederdim

Yani ikisi de aynı ücret olsa Sennheiser düşünebilirdim. Daha önce kablolu kulak içi kullandım. Kalitesini biliyorum. Sony de Sony yani. Öyle saçma bir kararsızlıklık işte. Bakalım belki kullananlar vardır.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Atlantis00 Ben zaten bilerek en üst kattan aldım, ayrıca eklemek isterim çocuk parkına, düğün salonuna(ki buraya 500 metre mesafede kır düğünü konseptli) vs vs yakın evde asla oturulmaz. Ses yalıtımı zaten yok ülkede onu geçiyorum

O düğünler beni öldürüyor. Hayatimda en sevmediğim şeyler... birileri eglenicek diye. Bilemiyorum ya sorun bende yada digerlerinde :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Dışarıya koyuyorlar koca koca hoparlörleri :D

Zaten şehirlerarası yolun hemen yanı, çevresinde tek tokiler var onlardan da ses çıkmıyor zaten. Bu arada şehrin bu kadar dışında olan düğün salonları bile 3-4 ay aralıksız her gün dolu, fiyatları 2 sene önce 200 kişilik yemeksiz 30 bin TL idi, bazen düşünüyorum memlekette ne para var diye. Kimi zaman öğlen ayrı akşam 12 ye kadar ayrı düğün yaparlar. Merak edip baktım geçen oranın arsasına vasfı tarla olarak gözüküyor yani kaçak yapı bir nevi.

Napsak düğün salonu mu satın alsak :beaming_face_with_smiling_eyes:

Zaten şehirlerarası yolun hemen yanı, çevresinde tek tokiler var onlardan da ses çıkmıyor zaten. Bu arada şehrin bu kadar dışında olan düğün salonları bile 3-4 ay aralıksız her gün dolu, fiyatları 2 sene önce 200 kişilik yemeksiz 30 bin TL idi, bazen düşünüyorum memlekette ne para var diye. Kimi zaman öğlen ayrı akşam 12 ye kadar ayrı düğün yaparlar. Merak edip baktım geçen oranın arsasına vasfı tarla olarak gözüküyor yani kaçak yapı bir nevi.

İnsanlarda para yok aslinda. Tabi olan var orasi ayni konu. geneli kredi bataginda malesef. Hal böyle olunca borç bataginda yaşiyorlar. Sonrasi malum geçimsizlik başliyor. Açikcasi bir insan ödiyemiyeceği borcun altina neden girer ki? Bakamiyacaksa zaten evlenmesin modundayim.

Aga düğünden hiç anlamam yani fransizim malesef o konuda. kaç paraya bu iş hallederiz :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@gtx295 7-8 milyona salonu aldık desek, 90 gün sezonumuz var. 60 gün yemeksiz düğün 45.000 TL den, 30 gün yemekli 150.000 TL den kına felan hariç sadece düğün yaptırsak ve hiç boş günümüz olmasa, 7.2 milyon TL yapar, oradan garson ve aşçı ücretlerini malzeme ücretlerini felan çık, vergini ver gerisi elde kalan :beaming_face_with_smiling_eyes:

Bak Uludağ dakilere sezonluk çalışıyoruz diye dağda toplanan mantarlı çorbayı Dağ mantarlı çorba adı altında 500 TL den satıyorlar içen içiyor, düğün sektörü de öyle bir sektör ki kimse paradan kısmaya çalışmıyor herkes nasıl olsa 1 defa olacak diyip ne kadar para varsa veriyor.

@gtx295 7-8 milyona salonu aldık desek, 90 gün sezonumuz var. 60 gün yemeksiz düğün 45.000 TL den, 30 gün yemekli 150.000 TL den kına felan hariç sadece düğün yaptırsak ve hiç boş günümüz olmasa, 7.2 milyon TL yapar, oradan garson ve aşçı ücretlerini malzeme ücretlerini felan çık, vergini ver gerisi elde kalan :beaming_face_with_smiling_eyes:

Bak Uludağ dakilere sezonluk çalışıyoruz diye dağda toplanan mantarlı çorbayı Dağ mantarlı çorba adı altında 500 TL den satıyorlar içen içiyor, düğün sektörü de öyle bir sektör ki kimse paradan kısmaya çalışmıyor herkes nasıl olsa 1 defa olacak diyip ne kadar para varsa veriyor.

Yarisi cikar :D kalani taksik yaptirsak olmaz mi ? :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Olur tabi şaka bir yana çok iyi sektör amorti süresi çok az. Şu an piyasada satılık düğün salonlarının hepsi 8-10 bin tl kiracılı ve 10 yıl kontratlı, kimse pastasından pay vermek istemiyor

@gtx295 Olur tabi şaka bir yana çok iyi sektör amorti süresi çok az. Şu an piyasada satılık düğün salonlarının hepsi 8-10 bin tl kiracılı ve 10 yıl kontratlı, kimse pastasından pay vermek istemiyor

Öyle malesef saglam para var ve bize yedirmezler. :beaming_face_with_smiling_eyes: Gerçi ben düğünlere katlanamiyorum malesef. Çok stresli geçiyor ve evlenince mecburi gibi birşey oluyor biz istemesek aileler mecburi tutuyor. Tabi bunlarin dişinda diger gelen gereksiz adetler... Bunlari düşününce insan evlenmekten kaçiyor dogrusu :)

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Orası öyle, sohbet muhabbet derken 75 i de gördük sonunda çok şükür :D

@gtx295 Orası öyle, sohbet muhabbet derken 75 i de gördük sonunda çok şükür :D

yakinda 5 güne düşer o :) sonra saat lere düşer saat sayariz :)

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Açıklandığı akşam herkes şöyle bir girsin baksın sonucuna ben gece bakacağım, geçen sene 1,5 saat sayfa yenilemiştim aşırı yoğunluk vardı, akşam 7 den itibaren ortadan kaybolacağım şimdiden yazayım, gece 2-3 gibi çıkarım ortaya :)

@gtx295 Açıklandığı akşam herkes şöyle bir girsin baksın sonucuna ben gece bakacağım, geçen sene 1,5 saat sayfa yenilemiştim aşırı yoğunluk vardı, akşam 7 den itibaren ortadan kaybolacağım şimdiden yazayım, gece 2-3 gibi çıkarım ortaya :)

Şuradaki insanlara çiksinda sevinelim. Bebeler vardi Vallahi selected diyen onlar gibi olalim :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@gtx295 İnşallah hep dua ediyorum artık şansın yüzümüze gülmesi gerek :)

@gtx295 İnşallah hep dua ediyorum artık şansın yüzümüze gülmesi gerek :)

Hazir miyiz Vallahi selected e? :) Çok yakinda dv2025 te... :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Şöyle bir gözümün önünden geçiriyorum da gecenin 3 ünde açmışım siteyi randomly selected ı görmüşüm ne tepki veririm inan bilmiyorum herhalde şöyle bir ekrana 4-5 dk bakakalırım sonra durumu kabullenip göz ucuyla case numbera bakarım ona göre odanın içinde sabaha kadar volta atarım ne yapacağım diye :)

@gtx295 Şöyle bir gözümün önünden geçiriyorum da gecenin 3 ünde açmışım siteyi randomly selected ı görmüşüm ne tepki veririm inan bilmiyorum herhalde şöyle bir ekrana 4-5 dk bakakalırım sonra durumu kabullenip göz ucuyla case numbera bakarım ona göre odanın içinde sabaha kadar volta atarım ne yapacağım diye :)

Tanri bize o sevinci yaşatsin :)

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Arada sırada açıyorum geçen senenin youtube canlı yayınlarını izliyorum valla sohbet bölümünde ne heyecanlar dönmüş diye :)

• @gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

İnsanlarda para yok aslinda. Tabi olan var orasi ayni konu. geneli kredi bataginda malesef. Hal böyle olunca borç bataginda yaşiyorlar. Sonrasi malum geçimsizlik başliyor. Açikcasi bir insan ödiyemiyeceği borcun altina neden girer ki? Bakamiyacaksa zaten evlenmesin modundayim.

Aga düğünden hiç anlamam yani fransizim malesef o konuda. kaç paraya bu iş hallederiz :face_with_tears_of_joy:

Ben 23 kere düğün arabası kullandım. (Hep eş dost arkadaş)
    O arabanın içinde ve gelin odasında dönen muhabbetlerden midem bulandı.

35 yaşında bekarim ve evlilik düşünmüyorum.
    Hele Türk kızıyla pehhhhhh.

Anası dayısı danası kuzeni kardeşi bilmem nesi. 😂😂😂

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Ben 23 kere düğün arabası kullandım. (Hep eş dost arkadaş)
    O arabanın içinde ve gelin odasında dönen muhabbetlerden midem bulandı.

35 yaşında bekarim ve evlilik düşünmüyorum.
    Hele Türk kızıyla pehhhhhh.

Anası dayısı danası kuzeni kardeşi bilmem nesi. 😂😂😂

insan gerçekten sevdigi birisi ile evleniyor ise neden olmasin? Ben çok fazla takmam böyle şeyleri. Her ailenin içinde çürük elmalar var malesef bu hepsinin kötü oldugu anlamina gelmiyor diye düşünüyorum.
    Tabiki aile önemli ve evlendigin kizin tutumuda önemli. Her kiz ile kesinlikle evlenilmez. Ama her kiz da ayni değil kesinlikle. (bu tür kizlar bize düşmez orasi ayri) :face_with_tears_of_joy:

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k