TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@Yusuf-4 sizin için en hayırlısı olsun
-
-
@lorenZo Is yaparsan verirsin kanadada ama yoksa gerekmez birde statun nedir ? kanadada yaptigin is nedir yada yapacagin ?
-
@Yusuf-4 benim de 31 aralik
Dun correspondence letter geldi. Sonucu bekliyorum -
@Henry-bloor en iyi bilgi kaynaklarda oradan bakmak en güzeli
-
@Yusuf-4 Benim de basvurum 31 Aralik- henuz bir yanit almadim.
-
@lorenZo kanada toprağında para kazandığını sürece vergi beyanı vermek zorundasın.Kalmazsan en üst düzeyde vergi çıkarırlar non resident ayağına .Öyle kanadada çalışayım mesela yazılım satayım ordan parayı alayım yapamazsın.Vergi yapmak senin yararına ileride mortgage citizenship falan hep sorulur.unutmayın vergi beyanı yapmak yasal sorumluluktur ama vergi ödemesini yapmamak suç değildir.Tabii sizi kilitler ama hapse atamazlar. Vergi için yasemin hanım var bookeeperbiz onu arayıp sorun torontoda.Türk aklıyla yapacağınız en ufak usulsüzlük yada kısa yol ileride önünüze büyük bir fatura olarak çıkar yazık olur buradaki hayatınıza.Vergi olayı önemli
-
@lorenZo, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
@Henry-bloor benim duydugum eger 183 gunden daha az sure kanada içinde kalınıyoırsa vergi beyanı gerekmiyor şeklinde. Work permit ile. eger 183 gunden fazla kalınıyorsa o zaman nasıl oluyor ? uber yemek dagıtım amazon satış gibi mobile uygulamalar uzerinden online gelir elde ediliyorsa vergi beyanı gerekir mi ?
birde yıllık belli bir gelirin altında kazanılırsa ayrıca sosyal yardım alınıyor deniliyor. bilginiz varmı bu konularda detaylıSosyal yardım eğer iltica statüsü permanent resident yada full time çalışmış işten atılmış yada çocuğu olan çalışan kişilere verilir.Çok fazla yardım var ama work permit ile full time bir işte maaşlı çalışılmıyorsa sağlık da dahil hiç birşey yok amazon uber gibi.Avrupa bundan daha iyi buradaki aldığınız yardımda çok matah birşey olmaz.Welfare alamazsınız ts2023 ile iltica yada düşük gelir grubu olması lazım ki versinler
-
@Henry-bloor herşey kaynaklarda var
-
@lorenZo bugün onay geldi
-
@Yusuf-4 bugün onay geldi. 31 aralik başvuru idi
-
@mrme12
umarım en hayırlısı olur sizin için -
@lorenZo, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
@Henry-bloor herşey resmi kaynakta belirtilmiş ve yazılmış aracı bir kişiye asla ihtiyaç yok. Ayrıca tüm ülkelerde göçmenlik vize gibi tüm başvurular ve detaylar resmi sitelerinde yer alıyor. Bir kişi kendi bireysel olarak tüm bilgileri görebilir ve kendi işini halledebilir. Başka herhangi bir kişiye gerek yok.
Günümüzde artık herşey çok pahalandı. Kanada gitmek sadece ayak basmak bile yuksek masraf durum böyleyken ekstra masrafa gerek yok kendin hallederim herşeyi.Bol sans ne diyeyim ki size...
-
Owp Onay bekleyen var mı hala ? Benim 31 Aralık ama sonuç yok.
-
Benim de halen gelmedi, 3 Ocak başvuruydu. 31 Aralık'ta başvuran birine dün onay gelmiş. Yakında gelir.
-
@Yusuf-4 Su Turkish Voice of Canada formunu doldurdun mu? Ben doldurmustum.
-
@mrme12 Congrats ! Yeni hayatinizda basarilar
-
31 Aralikti basvurum benim de, hala ses yok.
-
Bizim de 23 Aralık başvuru ama hala cevap yok.
-
@Özgür-Evren-Akay en yakın sürede belli olur umarım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum