TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@mrme12 çok uzun süre olmuş. Neden acaba halen netice yok. Eskiden 10-15 günde netice belli oluyordu. Acaba sistemde farklı bir yeremi denk geldi ? Halen kanada içindemi bekliyorsunuz ?
-
@Henry-bloor TS2023 ile work permit alanlar 3 yıl sonra nasıl pr alır ? ( Normal standart lisans universite mezunu, orta derece ielts dil skoru ve üç yıl üzeri iş deneyimi 45+ yaş ve bekar profilinde biri için.) Eğer bu profilin pr kalıcı oturum alma ihtimali yoksa lütfen direkt belirtin. Şu an bu profilde güncel CRS puanı 383
-
@alexandar ben sizin yerinizde olsam 1)fransizca kasardim ki artik fransizca bilenleri alacaklar 2)dandik province larin pnp lerini denerdim nova scotia yukon manitoba gibi 3)beden saglam ise trade yani plumbing electrician olarak okuyun okuduktan sonra iyi bir planlama ile meslek kategorilerinden secilip alabilirsiniz gecen 45 kusur yasinda biri bu yolla aldi.Kisacasi iyi bir arastirma maddi ve beden gucu gerekiyor.Iyi bir danismanla calsimanizi siddetle oneririm.Bastan soyliyeyim iyi para harcamaya hazir olun.Ayrica toronto vancouveri unutun cok adam doldu sansinizi kucuk yerlerde deneyin .Bol sans diliyorum
-
@alexandar ama size sunuda soyliyeyim amerikanin karsinda cok matah bir yer mi derseniz kesinlikle hayir .Abd buradan fersah fersah onde en basiti bankayi ariyorum bekleme suresi 50 dk abde de max 5dakika dsunun ve bu sureci hayatin her anina endeksleyin.Attiginiz tas urkuttugunuz kurbagaya degermi diye
-
@alexandar evet
-
@Henry-bloor çok doğru dediklerin aynen tahmin ettiğim gibi. 2014 zamanlarının aynısı orası şu an. satın alım gucu ve gelir oranı olarak. Zaten zengin olma yatırım yapma gibi durumlar kanada'da çok çok zor. Ancak sessiz huzur içinde bir yaşam için ideal yer olabilir. Aslında tam bir emekli yeri gibi görünüyor. Kaos ve gürültüden uzak bir yaşam. Güncel ekonomi kurları ile zaten çok fark kalmadı. Hatta türkiyeden daha ucuz yeme içme gibi şeyler :)
Şu an 90-100 tl bir kahve cafelerde..Yani 5 kanada dolarına denk geliyor. kanada'da daha ucuzdur eminim :)) -
@Henry-bloor puanlama sisteminde guncel crs puanlar çok yuksek ancak eyalet pnp programları ile belki pr kalıcı oturum daveti alınır. Bunun icin dedigin gibi kucuk eyaletlerden bir tanesini seçip ona göre plan yapmak belki iyi olur. Orada kısa bir eğitime katılım sonra iş arama bulma ve iş verenden bir teklif ile eyalet aday sertifikası alıp express entry'de ekstra yüksek puan alınır. en mantıklı bu gibi..yoksa 500 bandı ve üzeri puanlara ulaşmak hayal.
Şu an 383 puana denk geliyor ve cok dusuk ..Tek mantıklı yok eyalet programı gibi. -
@alexandar hocam yokmu haber. ben de hala bekleme sürecindeyim
-
@Yusuf-4 Normal gitmeyen bir süreç olabilir. Neticelenme süresi çok uzamış görünüyor. Eskiden 10-15 günde cıkan neticeler artık yok her nedense. Eski sisteme geri dönüş mü oldu acaba ?
-
@Yusuf-4 Yusuf Bey İrep Çakır ın son videosundan önce bir videosu vardı. Türk federasyonu form hazırlamış. Başvurup sonuçlanmayanlar o formu doldururlarsa Hükümete toplu ileteceğinden bahsetmişti. Başvuruyu kendiniz mi yaptınız? Sisteme girip başvurunuzun durumunu görebiliyor musunuz?
-
@Seda-Uysal-Avcı merhaba, başvuruyu kendim yapmıştım. O formu bulamadım
-
@Fatih-Erol SIN numarası online olarak 3-4 iş gunu içinde alınıyor. basvuru yapıyorsun sonra e-mail olarak service canada sitesine kayıt ve giriş için gerekli bilgiler geliyor. en kısa ve kolay yöntem online almak sin numarasını. İstersen online yerine kanada içinde herhangi bir service canada ofisinede gidip bizzat eldende alabilirsin. Bir arkadaşım online 4 gün içinde aldı sin numarasını. Şu an kanada içinde olmamasına rağmen
-
@Henry-bloor yararlı bilgi tesekkurler
-
@mrme12 son zamanlarda herkes için mi geçerli bu yani neticeler çıkmıyor her nedense ?
-
Dun correspondence letter geldi
-
@mrme12 guzel bir haber sanıyorum onay mesajıda gelir
-
OWP Sonuç bekleyen var mı? Beni başvurum 31 Aralık. Hala haber yok
-
@Yusuf-4 sizin için en hayırlısı olsun
-
-
@lorenZo Is yaparsan verirsin kanadada ama yoksa gerekmez birde statun nedir ? kanadada yaptigin is nedir yada yapacagin ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum