Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek
-
buna gerek yok, IRCC arayıp derdinizi anlatabilirsiniz.
-
Herkese merhabalar nisanlım ukraynalı 1 senedir beraberiz ve bebek bekliyoruz resmi evliliğimiz yok fakat hastahaneden nisanlımın 3 aylık gebe olduğunu ve babasının da ben olduğuma dair rapor alarak vize başvurusu yaptık kendisine parmak izi almak için randevu verildi fakat bana henüz verilmedi. Bu şekilde bekleyen çok insan varmış, biz gerçekten bir çocuk sahibi olacağımız için Kanada da yaşamak istiyoruz, cuaet programinda law partner seçeneği mevcut o seçenek ile bende başvurdum sizce şansım nedir? Ve biyometrik randevu ne zaman verilir
-
@sgt-sergey merhaba benim eşimde ukraynalı şimdi bizde başvurusu yapacağız eşimin üzerinden benim pasaportum şuan yok ilk başvuru için gerekli mi cevaplarsanız sevinirim
-
@Cnkasr Öncelikle iyi forumlar. Yanılmıyorsam Eğer elinizde pasaport yoksa seyahat belgesi ile de gecebiliyorsunuz. Ancak o belgeyi nasıl alabileceğinizi bilmiyorum.
-
@levo teşekkürler
-
Merhabalar bu program Ukrayna vatandaşları için hala devam ediyor mu ,temmuz ayı son muydu?
-
@unamik 15.07.2023 son idi ,,,
-
Bilgi olsun diye yazıyorum. Şubat 7 de cuaet'e başvurduk. Ben hala bekliyorum bugun 27.11.2023, 10 ay oldu.
-
@kamiri56 benimde 9 ay oldu sizden evrak istendimi evliligin gerçekliğine dair
-
Benim onaylandı ama 30 gün içinde pasaportu vermedim red yeme şansım varmı
-
@Ahmet-Gulistan CUET programı ile gidenlere ne kadar kanada doları yardım var ? Çiftlerin herbirine tek tekmi sağlanıyor finans yardımı geri ödemesiz mi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum