Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@HAKAN34-0 Merhabalar, Malesef schengen ülkeleri için erken randevu hizmetimiz yok . Sadece Amerika vizeleri.
-
Merhabalar ,
Herkese sağlıklı bir yıl dilerim .
Erkene alınmış bir randevunu örneğini ekte görebilirsiniz.
-
Merhabalar ,
Erkene alınmış randevu ekte paylaşıyorum .

-
Merhaba ,
1 hafta sonrası için alınmış erken randevuyu ekte paylaştım . İyi formlar.

-
Merhabalar ,
Ocak ayına alınmış erken randevuyu ekte bulabilirsiniz.

-
Merhabalar ,
Ocak ayına alınmış erken randevuyu ekte bulabilirsiniz.

-
Merhabalar ,
16 Ocak 2024 ayına alınmış randevu örneğini ekte bulabilirsiniz.

-
Merhabalar
26 Ocak gününe alınmış erken randevu örneğini ekte bulabilirsiniz.

-
Randevu ihtiyacı olanlar için Ankara mart ayının tamamını açtı isteyen girip alabilir .
-
Merhabalar ,
Ocak ayına ait erkene alınmış randevuyu ekte görebilirsiniz .

-
Merhabalar bu ara galiba slotlar kapalı ya da ben red yediğim için göremiyorum neredeyse bir haftadır yok bu normal mi sizde durumlar nasıl bilgi verebilir misiniz
-
@Emircan-Akçay Merhabalar , Redli hesaplara kapalı oluyor. Slotlar açılıyor yakın tarihleri alabiliyoruz bir sorun şuan için yok . en yakın tarih istanbul şubat ankara aralık.
-
@Rushvisasnow hocam selamlar kasım ayında turist vizesinden ret almıştım retli başvurulara en yakın hangi tarihlere gün vermekteler şu an ?
-
@Rushvisasnow merhaba, randevum Ocak 2025, ancak bana mart sonuna kadar randevu gerekiyor. Yardımcı olabilir misniz?
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@duzmuhendis Merhabalar , tabi
imzamdaki numaramdan bana ulaşın lütfen . -
Salih bey selam, hala aktif olduğunu gördüm şimdi. Bizim sürecimizde ancak sıra geldi, ta geçen yaz konuşmuştuk, şimdi ailecek Florida’dayız.
Hafta içi sizden teyid aldıktan sonra avukatımızla görüşeceğim.Kolay gelsin
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
G GOKAY 0 bu başlıktan bahsetti
-
@Rushvisasnow merhabalar, redliler icin yardimci olabiliyor musunuz? en yakin ahngi tarih olabiliyor?
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Ben tıp öğrencisiyim, abd seçmeli stajım için Salih bey randevu öne çekme konusunda ve başvurum konusunda gerçekten çok yardımcı oldu, çok teşekkür ediyorum. Bu konuda hizmet almak isteyenlere de tavsiye ediyorum iletişime geçmek kolaydı ve gerçekçi konuştu iyi niyetiyle destek verdi.
-
Değerli forum üyeleri,
Rushvisasnow Vize Randevusu Öne Alma Hizmeti'ne bir aylık ara veriyoruz...
Türkiye'deki konsolosluğun artık eskisi kadar yeni mülakat tarihi açmaması ve şu an Rushvisasnow listesinde onlarca kişinin hala randevu almayı beklemesi nedeniyle Salih Bey, Nisan ayı boyunca yeni başvuru alamayacağını bildirdi. Bu önlemi sistemin uzun süre düzelmemesi durumunda hiçkimsenin mağdur olmaması için alıyoruz.
Eğer listede bekleyen arkadaşlara yeni mülakat tarihleri alınırsa veya durumda ciddi iyileşmeler olursa bir ay sonra kaldığımız yerden bu hizmete devam edeceğiz. Bu konudaki güncellemeleri bu başlık altından bir ay sonra duyuracağım, bilginize.
-
eşime de en erken şubat 2025 verildi, öne çekmek istiyoruz, yardımcı olabilir misiniz? sanırım artık banlandı, "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. diye yazı veriyor."
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum